Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl valla ben arkidişe sordum diyettemisin dedim, evet dedi buzdolabıda diyettemi dedim evet dedi, peki dolapla ilişkiniz hangi boyutta dedim, taze marul boyutunda dedi... şahsen ben sedoşun yalancısıyım...
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl mıhtar:marullar bu konuda ne düşünüyor,buzdolabı kaç kilo vermiş sedoş kaç kilo almış
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl mıhtar sana bu gecelik işkence kafi sen yat uyu şimdi itiraflara sonra devam ederiz.
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl Şuan çok sinirliyim ve biraz sonra çok önemli itiraflarda bulunacağım..
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl Şuan çok sinirliyim ve biraz sonra çok önemli itiraflarda bulunacağım..
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl Sinirim geçti.. az önce haşmetle gelince... sedoş'un haşmetinden korkuyoduk şimdi bir de senin ki...... valla korkuttun....
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl edemıyorum keşke edebilsem,etsem ne değişecek ki gülüp geçicek sadece belki de..benim içimde kopan fırtına ona bır mum üflemesi gibi gelicek belki de.off ki ne off
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl itiraf ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm.... aman etme hayra alamet olmaz
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl itiraf ediyorum burda hoş birşeyler olmuş,hadi hayırlısı inşaallah..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl Sedelina bi itirafın yokmu bugün evet var,bu aralar ölümü özledim
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl evet var,bu aralar ölümü özledim daha önce yaşadın mı yoksa..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl amaaan bakma sen böyle konuştuğuna.. malum aşk sarhoşu işte.. ne dediğini bilmiyor..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl amaaan bakma sen böyle konuştuğuna.. malum aşk sarhoşu işte.. ne dediğini bilmiyor.. doğru dersin,aşk insanı çok karıştırıyor değil mi,mutlu olacağın yerde acı çekebiliyorsun mesela..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl Evet ya aşk acayip bişey hasta ediyor adamı hastayıda iyileştiriyor o ayrı...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.