Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl terbiyesis.. ayıp..topiğimi kapatmak için yapıyon demi sansür koydurcan şinci.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl terbiyesis.. ayıp..topiğimi kapatmak için yapıyon demi sansür koydurcan şinci.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl bak yalan makinasına tüyo veririm....... Bu aralar sularda kesilecekmiş
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl bende etsem mi acaba... Yok yok etme..Makina sana torpil geçti.. Onu da biliyor,bana söyledi..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl bi kartal dolması....birde hamsi kızartması yapıcam...taurus ...sedelina davetlimsiniz
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl yahu forumda kalabalıklaştık zannetmiştim meğer 3-5 kişiymişiz...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl İmam'ı çağırayım mı.Cenazeleri defnetsin.. Canım harbiden hamsi çekti yaw..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl yahu forumda kalabalıklaştık zannetmiştim meğer 3-5 kişiymişiz... Erbay sen bu işler iyi takip ediyosun bi liste çıkarsan ve bunlar için bi topic açsan diyorum
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl itiraf edeyim...kimseye güvenim kalmadı... diyene bak... abi bu mevsimdede hep buzhane hamsisi var maalesef....
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Erbay sen bu işler iyi takip ediyosun bi liste çıkarsan ve bunlar için bi topic açsan diyorum afiş bastırıcam... benim şüphelerim iyice arttı şimdi diğer üyeler hakkında
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl yahu forumda kalabalıklaştık zannetmiştim meğer 3-5 kişiymişiz... erbay bugun alemsın senın içine ata demırer kaçmış,hanı hem komık hem şişko o bakımdan
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl itiraf ediyorum, bu topic darma duman edilmiş, benden başkası toparlayamaz sedelina sen toz al, taurus burda mı? o da yerleri silsin, erbay sen süpür bakimmmmm :w00t:
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl itiraf ediyorum, bu topic darma duman edilmiş, benden başkası toparlayamaz sedelina sen toz al, taurus burda mı? o da yerleri silsin, erbay sen süpür bakimmmmm :w00t: Bızzzttt..Yeni nick tespit edildi..Araştırılıyor.. Sonuç birazdan..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl erbay bugun alemsın senın içine ata demırer kaçmış,hanı hem komık hem şişko o bakımdan senin sesinde bugün pek güzel geliyo bana senin içinede akrep nalan girmiş galiba hani hem sesin güzel hemde şişkosun itiraf ediyorum, bu topic darma duman edilmiş, benden başkası toparlayamaz sedelina sen toz al, taurus burda mı? o da yerleri silsin, erbay sen süpür bakimmmmm :w00t: aha ablam geldi...nerdesin seeeen bak maskeler nasılda düştü...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Bızztttt..Araştırma sonuçlandı.. Sonuç:Gerçek Sevilen eski üye.Lakabı sarı lale..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl eeeehhe demiştim ben size dimi, yalan makinesi gelir diye erbaya cevap : kurstaydım bu akşam itibariyle yeniden ingilizce kursuna başladım, bu dil artık benden kaçamaz, peşindeyimmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.