Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Allah razı olsun :clover:

senden de razı olsunnn :) aminnnn

ya erbay, ne belgeleriymiş bakimmm onlar göster de görelim hele :angry::w00t: montaj olmasın onlar sakınn :w00t:

• Cevaplar 995
  • Görüntü 56b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
yuk be benim foto var profilde bakabilirsin ben değilim o :w00t:

fotomontajmış :P

Gönderi tarihi:

yoo gayet doğalım kuğular falan :clover:

Gönderi tarihi:

ya erbay, ne belgeleriymiş bakimmm onlar göster de görelim hele :angry::w00t: montaj olmasın onlar sakınn :w00t:

ya söyle ya ben şişkomuyum ya ne olur :crying:

Gönderi tarihi:

:whistling: :whistling:

Gönderi tarihi:

benim arkadaşıma şişko diyeni delik deşik ederim beeee

180px-Ist1maganda.jpg

çizerimm haaaa :angry:

kimmiş şişko? sana şişko diyenler utansın, evlerinde ayna yok galiba sanırsam ki o arkadaşın (erbay, lafım sana) :w00t: doğum günün ne zaman soyle de sana ayna hediye edek :D

Gönderi tarihi:

tamam abla bende size bi tonluk kantar hediye etcem unutturmayın... :stuart:

Gönderi tarihi:

heee seni tartalım diyeee demi? tabii kendi kendini kantarla tartamayacağına göre :w00t:

Gönderi tarihi:

Kavga etmeyin bakem..;) Şişko benim..:w00t::D

Gönderi tarihi:

benim evde bi baskülüm var azami 70 kiloluk...:P kantarcıyla konuştum yanında bide vinç veriyolarmış gözünüz aydıııın....:P:D

Gönderi tarihi:

vinçi ne etcenn? azami 70 kiloluk basküle cıkmak için mi kullanacann :w00t:

taurus, gelde görek, alak boyunu posunu? şişko musun bilemiyoruz, şimdi görmeden ne desek yalan olurrr :w00t:

Gönderi tarihi:

itiraf ediyom çok uykum geldi........erbay 700 kğ mımış... :w00t:

iyi geceler hepinise............. :clover:

Gönderi tarihi:
itiraf ediyom çok uykum geldi........erbay 700 kğ mımış... :w00t:

iyi geceler hepinise............. :clover:

nereye kaçıon sendemı şişkosun kaçma bakım :w00t:

Gönderi tarihi:

Yok anam yok..O 250 Km yi katedip gelemiyorum..:( Gelsem de göremiyorum,göremeden göçüp gidecem sizi sanırım..:crying:

İyi geceler Kleo..

Gönderi tarihi:

iyi geceler kleo... :clover:

ablaaa adres neydi yaa bide kantar ve vinç için yeterli bahçeniz varmı.... :w00t:

Gönderi tarihi:

kaçamadım burdayım..sedelina..150 kg kolay kalkamıyom naparsın..

iyi geceler :clover:

Gönderi tarihi:
iyi geceler kleo... :clover:

ablaaa adres neydi yaa bide kantar ve vinç için yeterli bahçeniz varmı.... :w00t:

tamam o zaman ben bizim bahçeye senin için bi ev yaptırcam, tam sıgarsın içine merak etme, istedigin gibi kapı koydurtmuyorum eve.. tavandan bir mekanizma kurdururuz sen de vinçle ordan cıkar girersin eve :D:w00t:

Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum kantar ve vinc icin bahcem var..ama ihtiyacim yok,oraya eve yaparlarsa dusunuruz :stuart:

Gönderi tarihi:
ayol itiraf ediyorum iç çamaşırı hiç kullanmadım hayatımda :blushing:

bu ne diyo yaa... :w00t:

tamam o zaman ben bizim bahçeye senin için bi ev yaptırcam, tam sıgarsın içine merak etme, istedigin gibi kapı koydurtmuyorum eve.. tavandan bir mekanizma kurdururuz sen de vinçle ordan cıkar girersin eve :D:w00t:

ohooo ilk önce ben sölüyom sonra sen kendine uyarlıyon... :P sana iyilikte yaramıyo be abla kantar bulduk vinç bulduk yinede yaranamadık... :D

Gönderi tarihi:
ayol itiraf ediyorum iç çamaşırı hiç kullanmadım hayatımda :blushing:

bu neydi şimdi :w00t:

Gönderi tarihi:

ya fosforlu işte ne de olsa? :w00t: kız kadınnnn almiyalım seni ayağımız altına heeeee :w00t:

Gönderi tarihi:

burası aile formu terbıyeni takın gıs fosforlu :w00t:

Gönderi tarihi:

edepli itiraf yap? ne bilim mesela akşam erbay gibin 10 kilo baklava yedim falan deee dimi ama yani :w00t: edebe davet ediyoz senii :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.