Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl bardak bulamadım öğretmenim hahaha senin içine cem yılmaz kaçmış bugün
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl bende bir foruma iki gizli üye fazla sen artık gizsiz üye ol (ayrıntılı bilgi için lütfen sedelina'ya danışınız, o size yol gösterecektir )
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl bende trabzonlu üyeyim.... tamam ondan şimdilik başkaca yok, o halde sen trabzonlu üye olarak kalabilirsin
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl tamam ondan şimdilik başkaca yok, o halde sen trabzonlu üye olarak kalabilirsin teşekkür ederim ablacım...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl gloria ablaaa doğruları söle ama beni ilk gördüğünde AAAA ne kadar zayışmışsın demedin mi...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl e itiraf ettim ya en zayıfınız benim erbayy ilk gördüğümde seni ne kadar zayıfsın mı dedim yoksa ...... hadi itiraf et bakimmmm
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl gloria ablaaa doğruları söle ama beni ilk gördüğünde AAAA ne kadar zayışmışsın demedin mi... ya zayıfsın takılıyoz burda ama bende şişko değilim
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl itiraf ediyorum kleo bu topic' i açtığında bu kadar yani 3 sayfa olmuş süreceğini tahmin etmiyordum.. gloria sen giz' li ol bende siz olayım o zaman
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl e itiraf ettim ya en zayıfınız benim erbayy ilk gördüğümde seni ne kadar zayıfsın mı dedim yoksa ...... hadi itiraf et bakimmmm HAHAHA şeyimi diyon hani beni başkası sanmıştın.. :lol: ya zayıfsın takılıyoz burdaama bende şişko değilim HAHAHAHA kendine bişi dendimi nasılda gerçekleri konuşuyo... :lol:
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl olurrr (egzo'ya) erbay, başkası sanmadım, başkası sandırılmaya çalıştım tamam bakın itiraf ediyorum başkaca etmem ona göre en zayıf erbay daha da zayıf sedelina pek çok daha da zayıf gloria
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl elimde belgeler var belgeler uğur dündarı çağırtmayın bana... :lol:
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl en şişko egzomu yani.... yaw egzoyu karıştırma onun olaylarla ilgisi yok, o suçsuz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.