Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

söylenmeli mi?  

19 üye oy verdi

1. 1. erkek sevgisini her gün dile getirmeli mi?

• evet; her gün söylemeli
      8
    • hayır; her gün söylemesine gerek yok.
      11

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Her 5 kocadan 2’si eşlerine her gün onları sevdiklerini söylerler.

bu yargı yapılan bir antet sonucunda çıkmış.

acaba biz erkekler siz kadınlara her gün bunu hatırlatmak zorunda mıyız.?

ya da bunu duymak her gün sizlere ne anlam ifade ediyor, cidden merak ediyorum.

sonuçta erkeğin bir dafe ona sevdiğini söylemesi neden yetmiyor?

Gönderi tarihi:

kadın ve erkeğin sevgisini gösterme şekıllerı farklıdır.bu nedenle bunu çok sorun etmemeli ve ortak noktada buluşulmalı :unsure:

Gönderi tarihi:
kadın ve erkeğin sevgisini gösterme şekıllerı farklıdır.bu nedenle bunu çok sorun etmemeli ve ortak noktada buluşulmalı :unsure:

iyide sedelina işte ortak nokta bu işin zor kısmı ve iki tarafta bazen sırf bu yüzden kavga edebiliyor

Gönderi tarihi:
Her 5 kocadan 2âsi eşlerine her gün onları sevdiklerini söylerler.

bu yargı yapılan bir antet sonucunda çıkmış.

acaba biz erkekler siz kadınlara her gün bunu hatırlatmak zorunda mıyız.?

ya da bunu duymak her gün sizlere ne anlam ifade ediyor, cidden merak ediyorum.

sonuçta erkeğin bir dafe ona sevdiğini söylemesi neden yetmiyor?

Hergün sevildiğimi ondan duymak isterim ama hergün hatta günde bi kaç defa... :D

Şaşırmalı sayısını şaşırmalı... B) Zaten söylüyor :wub: Tabi ben de sölüyorum, çünkü sölemeden duramıyorum :wub:

Misafir Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi:

Günümüzde insanların söylemlerine inanma ihtimalim çok düşük...

Bu yüzdendir ki sevgilinin bana seni şöle seviyorum böle seviyorum demesinin bi manası olmadığını düşünüyorum.. :unsure:

Gönderi tarihi:
Günümüzde insanların söylemlerine inanma ihtimalim çok düşük...

Bu yüzdendir ki sevgilinin bana seni şöle seviyorum böle seviyorum demesinin bi manası olmadığını düşünüyorum.. :unsure:

çok süper düşünüyorsun.. zaten davranışları belirler seni ne denli sevdiğini..

bunun için luzümsüz ard arda söylemek.

Gönderi tarihi:

Bütün bunalrı laf olsun torba dolsun diede sölemiyorum..

Yaklaşık 2 hafta önce çok iii giden bi ilişkim vardı vee

Nişanlı olduğunu Öğrendim..

Oda böle seni Seviyorum Derdi her fırsatta

Ama boş olduğunu gördüm herşeyn..

Neyseee..

Bana katıldığın için Teşekkür ederim arkdaşım..

Gönderi tarihi:
Bütün bunalrı laf olsun torba dolsun diede sölemiyorum..

Yaklaşık 2 hafta önce çok iii giden bi ilişkim vardı vee

Nişanlı olduğunu Öğrendim..

Oda böle seni Seviyorum Derdi her fırsatta

Ama boş olduğunu gördüm herşeyn..

Neyseee..

Bana katıldığın için Teşekkür ederim arkdaşım..

vay be ne adamlar var...

ya belki seni gerçekten sevmiştir ama seninle yakın ilişkilere girmesi etik değil.. yoksa ben de seviyorum seni :blushing: sonuçta bir ilişki sözkonusu değil :( yani seni duygusal yönden suistimal etmesi yalan söylemesi gereksiz..

o zaman senin dediğin gibi fırsatçılar fırsat bulduğunda seni seviyorum der. ama gerçek sevgi sözlerle değil; davranışlarla belli olur. bu davranışlar zamanla orataya çıkar. bir bakarsın dünkü davranışına göre bir erosken bu gün bir iblistir..

konumuzdan tam ilişkili olmasa da bence gerçek aşklar platonik olanlardır..çünkü maşuk olan kişi bir karşılık beklemeksizin ilelebet sevecektir..

Gönderi tarihi:
vay be ne adamlar var...

ya belki seni gerçekten sevmiştir ama seninle yakın ilişkilere girmesi etik değil.. yoksa ben de seviyorum seni :blushing: sonuçta bir ilişki sözkonusu değil :( yani seni duygusal yönden suistimal etmesi yalan söylemesi gereksiz..

o zaman senin dediğin gibi fırsatçılar fırsat bulduğunda seni seviyorum der. ama gerçek sevgi sözlerle değil; davranışlarla belli olur. bu davranışlar zamanla orataya çıkar. bir bakarsın dünkü davranışına göre bir erosken bu gün bir iblistir..

konumuzdan tam ilişkili olmasa da bence gerçek aşklar platonik olanlardır..çünkü maşuk olan kişi bir karşılık beklemeksizin ilelebet sevecektir..

Gerçekten sevmek mi....

Böle bi ihtimali göz ardı edemiyorum maalesef.. Beni gerçekten çok seviyo demeyi öle çok istiyorum ki..

Ama artık ne ben eski öslemim nede o kişi..

Dönüşüüü olmayan bi yol benimki..

Hiç bi kaybım yok sadece benim gibi biriniii kaybetti...

Belki kimine göre teselliden ibaret bu ama..

Nickimde de belirttiğim gibi.. Ben Süper Kız Çocuğu Özoyum

Yakışmaz bana...Ağladım kahroldum...Ama şimdi dahada güçlü hisediyoum kendimii...

Gönderi tarihi:

arkadaşlar ben 24 senelik evliyim bu işin kolayı şu

beklemeden her gün söylerseniz bir gün o bıkar ve söylemenize gerek kalmaz

ama siz onu bıktırana kadar sabırla seni seviyorum diyeceksiniz

Gönderi tarihi:
arkadaşlar ben 24 senelik evliyim bu işin kolayı şu

beklemeden her gün söylerseniz bir gün o bıkar ve söylemenize gerek kalmaz

ama siz onu bıktırana kadar sabırla seni seviyorum diyeceksiniz

Allah nazardan saklasın darısı bızlerın basına :stuart:

Gönderi tarihi:

Davranışların yanında sölemesi de gerek. Ya tabi biraz haklısınız, insanlara güven olmadığı konusunda. Çünkü etraf acayip bozuldu, herkes yalancı oldu, herkesin bi dediği diğerini tutmuyor. Ama eğer gerçek aşktan yalansız dolansız olandan bahsediyorsak söylenmeli diye düşünüyorum en azından hergün bi kez duyulması gereken güzel bir söz, insanı rahatlatan bir cümle Seni Seviyorum... Söylemeden olmaz ya ne bilim söylenmeli bence... Davranışlar zaten sevgiyi kesin belli etmeli yoksa ne anladım ben onun sevgisinden, öyle değil mi...! Yani her şey dolu dolu olmalı, boş boş seni seviyorum demek değil... Sadece hareketlerle belli etmek de değil... Tabi seni seviyorum demenin cılkı çıkar sadece özel günlerde söylense daha güzel olur diye düşünenlere bi sözüm olamaz, onların düşüncesine saygım var. Ama ne biliim, insan arada sırada annesine babasına da söyler seni seviyorum diye, sevgilinin bi ayrıcalığı olmalı değil mi :)

Yani sevginin belli edilmesiyle beraber söylenmesi gereken bir cümledir.. Ama sevmeden söyleyen insanlar nasıl becerebiliyor bilmiyorum, seni seviyorum demek öyle kolay bir şey değildir bence, o insanların kişilikleri yalancılığa elverişli demek ki..

Gönderi tarihi:
Davranışların yanında sölemesi de gerek. Ya tabi biraz haklısınız, insanlara güven olmadığı konusunda. Çünkü etraf acayip bozuldu, herkes yalancı oldu, herkesin bi dediği diğerini tutmuyor. Ama eğer gerçek aşktan yalansız dolansız olandan bahsediyorsak söylenmeli diye düşünüyorum en azından hergün bi kez duyulması gereken güzel bir söz, insanı rahatlatan bir cümle Seni Seviyorum... Söylemeden olmaz ya ne bilim söylenmeli bence... Davranışlar zaten sevgiyi kesin belli etmeli yoksa ne anladım ben onun sevgisinden, öyle değil mi...! Yani her şey dolu dolu olmalı, boş boş seni seviyorum demek değil... Sadece hareketlerle belli etmek de değil... Tabi seni seviyorum demenin cılkı çıkar sadece özel günlerde söylense daha güzel olur diye düşünenlere bi sözüm olamaz, onların düşüncesine saygım var. Ama ne biliim, insan arada sırada annesine babasına da söyler seni seviyorum diye, sevgilinin bi ayrıcalığı olmalı değil mi :)

Yani sevginin belli edilmesiyle beraber söylenmesi gereken bir cümledir.. Ama sevmeden söyleyen insanlar nasıl becerebiliyor bilmiyorum, seni seviyorum demek öyle kolay bir şey değildir bence, o insanların kişilikleri yalancılığa elverişli demek ki..

insanın içinde geldi mi bence hiç durmamalı hemen söylemeli SENİ SEVİYORUM diye. lakin bir ilişki bu iki kelimeyle sürdürülecekse bence bırakılmalı ilişki çünkü zorla partnerinin isteğiyle söyleniyorsa o söyleyenin içinden gelmiyorsa bir anlamı yoktur da.. her zaman kadınları bir çiçeğe benzetirler. bu benzetmeden yola çıkacak olursak çiçeklere ihtiyacı olduğunda su verilmeli yani bunu çiçek belli etmeden yaprakları sararmadan boynunu bükmeden; onun bakımını üstlenen kişi o çiçeğe suyunu vermeli. yani biz erkekler kızların duymak istediklerini ya da genellersek isteyebilecekleri davranınşarı biz onlar istemeden yapmalıyız. böylece çiçeğimiz her daim mis gibi kolular yaymaya devam edecek yeni tomurlarcuklar verecektir. kadın ruhu incedir. incitildi mi kopar tamiri zordur..

kısaca sevdiğini zaman kaybetmeden söylemeli her gün olmazsa da onun ihtiyaç duydugu anlarda mutlaka söylemeli.. kanımca ;)

Gönderi tarihi:
insanın içinde geldi mi bence hiç durmamalı hemen söylemeli SENİ SEVİYORUM diye. lakin bir ilişki bu iki kelimeyle sürdürülecekse bence bırakılmalı ilişki çünkü zorla partnerinin isteğiyle söyleniyorsa o söyleyenin içinden gelmiyorsa bir anlamı yoktur da.. her zaman kadınları bir çiçeğe benzetirler. bu benzetmeden yola çıkacak olursak çiçeklere ihtiyacı olduğunda su verilmeli yani bunu çiçek belli etmeden yaprakları sararmadan boynunu bükmeden; onun bakımını üstlenen kişi o çiçeğe suyunu vermeli. yani biz erkekler kızların duymak istediklerini ya da genellersek isteyebilecekleri davranınşarı biz onlar istemeden yapmalıyız. böylece çiçeğimiz her daim mis gibi kolular yaymaya devam edecek yeni tomurlarcuklar verecektir. kadın ruhu incedir. incitildi mi kopar tamiri zordur..

kısaca sevdiğini zaman kaybetmeden söylemeli her gün olmazsa da onun ihtiyaç duydugu anlarda mutlaka söylemeli.. kanımca ;)

Haklısın. Öyleyse beni sevecek insan yandı... :)

Ama bi kız da sevdiği erkeğin duygusal olarak ihtiyaçlarını seziyor olmalı -yanlış tarafa çekilmesin!-.

Her şey karşılıklı olunca güzeldir... :wub:

Gönderi tarihi:

e o zaman arkadaşlar ben diyorum ki herkese modern james gibi biri lazım :P

Gönderi tarihi:
e o zaman arkadaşlar ben diyorum ki herkese modern james gibi biri lazım :P

:blushing::blushing:

utandırıyorsun beni; benim düşüncelerimi keşke tamamen ede bilsem ya, bazen yapamıyorum am mutlaka telafi ediyorum hatalarımı.

bu arada "modernjames" bitişik lütfen 'Süper Kız Çocuğu Özo' .. :clover:

Gönderi tarihi:
beni sevece insan yandı derken..?

yani çok mu su istersin :unsure:

:) Evet çok fazla ilgi... Yani dünya bir yana sen bir yana derler ya işte onu gerçekten demeli ve uygulamalı :) Tabi benim için de geçerli.

Gönderi tarihi:
:blushing::blushing:

utandırıyorsun beni; benim düşüncelerimi keşke tamamen ede bilsem ya, bazen yapamıyorum am mutlaka telafi ediyorum hatalarımı.

bu arada "modernjames" bitişik lütfen 'Süper Kız Çocuğu Özo' .. :clover:

sende beni utandırdın şindi :blushing::blushing:

Ben sana demiştim ama dimi "modernjames"

Süperiz ama illaki hatalarımız olıcak :P Bida olmaz

Gönderi tarihi:
:) Evet çok fazla ilgi... Yani dünya bir yana sen bir yana derler ya işte onu gerçekten demeli ve uygulamalı :) Tabi benim için de geçerli.

zaten olması gereken de bu ama benim önerim yinede bu kouda aşırı baskı başda aşkı öldüre bilir. bunun için aşkını garantiye alıp baskı yapmak daha münasib. oyksa çocuk kaçar valla demedi deme :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.