Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

"yok"luk..gibi..bişey..


figgaro

Önerilen İletiler

* Say Ki...*

 

Benim yalnızlığım sende hep kalabalık kalacak...

Ben “yok”luk kararını çok oldu verdim bir “şeyler” in…

Kızıl akşamlara kalemimi kıralı uzun oldu…

İçimde birikenin ne olduğunu görmen çok zor…

Hiç bir “şey” bekleme benden…

Gelmedim…

Gülümsemedim say…

Yazmadım…

Dökmedim ruhumdaki uzaklar hevesimi dizeler yoluyla ruhuna…

Üflemedim en bilinmedik iklimleri tenine…

Çiçekler toplamadım ayak basılmamış topraklardan avuçlarına…

Dalıp dalıp gitmedim hiç bir su birikintisine…

An’lık şiirler dokumadım sayfalara…

Hala sorsan uzun,nefessiz bir yoldadır aklım…

Ki, bir uzansam,en uzak istasyonlara dokunabilecekken…

Çekilmedim…

Çekinmedim…

Buradayım…

En olunması gereken yerde…

Yağmurun denizle dans ettiği…

Salkım saçak söğütlerin gövdelerine yaslanıp kitaplar okuduğum yerde…

Yanıldığım,yaralandığım,belki de yenilendiğim…

Bir sokak kemancısının notaları altındayım…

Bazen öyle kırılmalar iliklenir ki dudaklarıma,

Meyve suları bile içilmez olur,tortulanır…

Dibine çöker…

İçinde kalır…

“İçimde kalır…”

“Bulanır…”

“Mavi” karışmış karlı o uzak yollardan geliyorum ben…

Tepkiliyim ruhumu bunca yalnızlığa sürükleyen gördüklerime,biriktirdiklerime karşı…

Hep tuhaf,bilinmez bir yalnızlık gizliymiş bütün kalplerde meğer…

Yalnızlık var olduğundan bu yana, “bunca ve onca kalabalıkmış” yeryüzünde meğer…

“Sen anlarsın” diyorlar…

Verecek ne cevabım,ne de cevapsızlığım yok!...

Suskunum…

Anlayışsızım…

Arada en olmaz yerde kulaklarıma çalınınca o şarkı, içimde tarifi mümkün olmayan kompozisyonlar birikiyor…

Girişi var, gelişimi yarım...

Sonucu ise çoğu kez ben de bulamıyorum…

Aramıyorum da…

Islak,yağmurlu karışımlarda çöl iklimine dönüşüyor aklım… Ellerimde,gözlerimde birikmiş, bütün kalabalık ortamlardan toplanmış eşsiz bir yalnızlık senfonisi şimdilerdeki…

Yokluk gibi bişey…

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

ne güzel bir iltifat .teşekkür ederim... :clover: genelde bana sen körsün kızım görmedinmi derler.. :w00t:

 

hani şu şiirde bir cümle varya figgaro ''Tepkiliyim ruhumu bunca yalnızlığa sürükleyen gördüklerime,biriktirdiklerime karşı…''tam sana söylenecek sözler biliyormusun..insan gördükçe kirlenmişlikleri..inancı kalmıyor güzelliklere.. :shifty:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ben sana iltifat etmedim..kimseyi pohpohlucak durumda da değilim..sana kör diyenlerin kendileri kör bence..görebildiğini göremiyorlar..belkide görmek istemiyorlardır..neyse boşver.. :stuart:

 

frozen..bende bi satır ayırıp seni şu anlatıyor demek isterdim ama..ayıramıyorum..öyle bi bütünki buu..tek harfini çeksek kale yıkılacakmış gibi..

belkide bu şiir seni anlatıyor..beni..bizim gibileri..belkide hiçbirşeyi..ne bilem..

 

şu an varya çok sinirliyim..birine yumruk vursam elim..diğer tarafından çıkar..

 

balkona çıksam iyi olucak..dışarıyı izleyim.. :chris:

 

umarım günün güzel geçer.. :stuart:

 

biliyomusun..seninle tanışmayı çok isterdim..en azından bir iki saat konuşabilmeyi..ama sanaldan değil.. :) belki önümüzdeki zamanlarda müsait te olursak..ciddiyim haa..sardunyamıda çağırırız..sedelina da var..artık muhabbetin sonu iyimi biter..kötü mü biter.. :) ..kim kimin saçını yolar..bilemem..böle bişe olabilirmi..hazır baharda yaklaşıyor...belkim marmaray projesinin kurdela açılışını biz yaparız.. :P ...senin küçük ve komik bir araban var dimi..yanlış hatırlamıyosam..ortak benzin koyarız..iki gün isatanbulu gezeriz..hep beraber..biz gelmeden bakımını yaptır..ne güsel olur ama yaa..biliyomusun ben her sessizlikte gülerim..düşünsene sardunda yanımızda..benim yüzüme bakıp aynen şöle der...ulen oo filozof senmisin...bende korkaraktan..hee aplaaa.. :blushing: ..sedelinada kıkırdar tabee..yok kıs bu onun genetik kopyası diyerekten.. :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

:huh::blink: bi insan anca bu kadar bozulabilir ha figgaro..yani teşekkür ederim... :wacko: madem sinirlisin ne diye bana cevap yazıyon hazır balkonada çıkmışsın at kendini aşşağı..sende kurtul bizde.. <_<:closedeyes:

 

dimek istanbula geliyon :glare: evet var benim küçük bir araba ...olabilir..ayarlanabilirse güzel olur :getlost: ..amma sen şimdi bizide döversin bu sinirle ben ondan korkuyom...

 

yani figgaro valla çok kırıldı kalbim .. :shifty: içeriden ses bile geldi şangır..şungur..şangırşungur diye ... :whistling::w00t:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

hee kızz..attım duvarlara kafa falan...kolonara iki tekme..büfeyede döner tekme..apartmanı yıktım..yaktım.. kül ettim..yani senide duyan böle bişeler yaptım sanıcak..teesüf ederim -_- ..ben vahşimiyim..sana yazarken cevabı ofisteydim..sinirliydim bir iş hadisesine..sonrasında cevabı yarım bıraktım..balkona çıktım..bir iki laf attım aşağıdakilere..(şimdi böle dedim yaaa..sen yoldan geçenlere laf atıyom..beni sapık falan sanırsın..yok kardeşim..alt katta dükkan var..beyaz eşya mağazası..onlara ..kapıcıya falan takılırım..).. rahatladım.. sonra yazıya devam ettim.. :P ...ya frozen..bende ofisten eve geldim..kuzenimin eşiyle tavlaya tutuştuk..aklımda buraya ne yazacağın konusu takılmıştı..hatta bu takıntı yüzünden tavlayı kaybettim..çıktımda koşuşturdum internete..ne yazmış frozen diyee..osmanlı şamarı gibin yazı..bi insan anca bu kadar bozulabilir ha figgaro. ...BEYNİMİ ACITTIN ...frozeeenn.. ..bi üsttede ne güzel iltifat figgaro.. :shifty:

 

atlıcam..frozen..atlıcam..kurtulucaksınız.. -_-

 

kalbi çok kırılmış-mış..sende kalp varmııı.. :angry:

 

:lol: ..beşiktaşta kumpir yediğimiz bir yer vardı...kıss..söz..kısmet olurda..buluşursak..hepinize benden..bide moda da bir bar vardı..han bar..fasıllar falan..güsel yerdi..dururmuki acep.. :whistling: ..amann..çocuk doğduda ben don biçerem.. :P .. :laughing:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

hıhı tabe...beyni acımış mış mış..hade ordan.. :getlost: neyseki benim anlayış dolu bir KALBİM var :w00t: ...affedildiniz.. :whistling:

 

yuk figgaro ben anlamam fasıl masıl..rock barlar dururken heç bi işim olamaz fasılla..için geçmiş senin ..dimek ondan kaldın sen evde :shifty: (umarım yeterince bozulmuşsundur...bozuldunmu :wassat: )...zannımca kızlarda benimlen aynı fikirdedir... :closedeyes:

 

küçük ve KOMİK arabama binerek senin karizmayı çizdirmeyelim :whistling: sen sardunun şahane arabasına binersin (aman duymasın :unsure: )...biz sedelinayla artıkın komik komik sizi takip ederiz.. :w00t:

 

ha bu arada figgarocum MOBİLETİNE binerken kask felan takmıyosundur umarım..nede olsa bisikletin komik bir versiyonu diymi canem.. :w00t:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

yani var yaa...laf ustasısın..cımbızla da seçermiş..hah haaaaaaayyy...gülüşümnen ..çatladım göbeciğimin orta yerinden..gıss ben motosikletle gelicem saten..iki vites tir kendisi..ikinci vitesi daha heç kullanmadım..belkim bolu yokuşunda kullanırım..gerek duyarsam..kask ta nemiş..bana işlemez asfalt..

 

yuk ...ben senin komik arabana binicem..benim bisikletten bozma motoruda senin bagaja koyarız.. :lol: ..ama varyaaa..can atcaksınız benim motosiklete binmek için..ismide cilvenaz dır..sabahın iltifat etmezsem çalışmaz..belkim bin kere demişimdir..sen en güsel ..en alımlı..en..en..enn diyeee..yaa..yassık banaa...

 

hem o fasılın..üstü rack bar..ben aşağıda dinlerken..dönülmez akşamın ufkunu.. :( ..siz yukarıda sallarsın kafaları dakkada beşbin kez.. :P

 

he yaaa...senin kalp...beş dönüm falan..banada ayırmışlığın yer..akıtır gözümden yaşı..frozen..alicin olsun..şimdi titrer sesim..tutmaz elim..ben neylerim.. :P

 

... :clover::clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

yukarıda atlamışım...bosuldun mu..bozuldunmu diyip durmuşun...bosguncular :) ..bozulsam nolucak..yerde olan düşmekten korkmaz..gısıım.. ;) ...boş ver sen bunları..bize bir fıkra anlatta dinleyek frozen..hade..işte yok..canımıs daraldı..gülek biraz.. :D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

:huh: ba ba ba ba afilli laflara bak...

 

eyi madem ısrar ediyun bindirem seni benim gandalfa..yalnız cilvenaz arka bagaja olmaz..çünküm arka bagajda kocaman bir lpg tankı var :w00t: senin mobileti üste bağlarız :whistling: tam seyirlik ha... yada şöyle yapak ben senin mobileti sürem sen benim gandalfı sür..gerçi benim karizmada çizilecek ama sizinle dolaşanın da başına gelecek bu :w00t: arkadaş hatırına katlanacaz artık.. :ermm:

 

seni ben pikniğe götürem bide diyom köfte yaparsın mangalda en azından karnımız doyar senin niyetin bizi kumpirlen oyalamak :getlost: ama ben doymam .. sardun heç doymaz..sedelina zati rejimdedir... :w00t:

 

pikniğide diyom e-5 kenarında yapak zati rezil olduk olcamız kadar ..tam olsun.. :w00t:

 

dimek duygulandın ha figgaro..bak benide ağlatacan :crying: sende duygu varmı ki figgaro :whistling:

 

 

fıkra mı anlatam ..sen eyice soytarıya döndürdün beni gibime geliyor..şüphelerim had safhada...

 

 

Külüstür bir araba ile giden yaşlı adam önündeki bir jipe çarpar.

Jipten adam çıkar,bakar ona çarpan zavallı bir adam .

Siniri ile arabaya tekrar oturur.

Tam yoluna devam edecekken pat!

Yine bir çarpan.

Bu sefer adam bütün öfkesi ile arabanın penceresinden bakar.

ODA NE!aynı adam.

Adam ona bakan jipliye el sallayarak:

-Merak etme benim ben yoluna devam et sen!

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

frozen... :rolleyes: uslubun beni bayıltır.. :wub: ama biricik kızım cilvenaz ı lpg tankına bağlayacak olman da ayıltır.. :ermm:

 

ben gızımı yıpranmasın diye tekerlikçikleri onlan gideceğimiz yere..arabamı alır.. yan koltuğuma cilvenaz ımı koyar..hatta emniyet kemerini bilem bağlarım..hem sıkılmasın diye cancağızı..istediği müziğide açarım..bisim sevgimis öğleye değil..ölümüne..lpg tankına bağlıcakmış..yok arabanın üstüne balıcakmış..gısım oda can taşii...duymamış olam..cilvenazda duymasın.. vicdansız..

 

ama frozen..sennen ve diğer saz arkadaşlarımısnan :P ..gitmek pikniğe..gusel olur yaa..mangal yakmada üstüme tanımam..inan varya..küfteci arabası yaptırıp haliçe bi çıksam varyaa..istanbulda trafik sorunu çözülür..çünküm hepsiciği benim minnik küfte arabam etrafında tuplaşır..güsel köfte yemek için..hadi..hadii tamam..senide yamağım yaparım..üle herkese nasip olmaz haa..figgaronun küfteci yamağı olmak..seni seviyom işte..gaynadı kanım..o bakımdan şey ettiriyom..nese..gelelim..konuya..yahu kafadan koparttın bizi haa frozen..sennen kurmak terminoloji iki zenciden bi beyaz doğması gibi.. :lol:

 

---sedelina rejimdemiş..halla alla..ne rejimi..oligarşi mi.. :D ..yavv dayanamıyom..ne küftelere..nede espiriyee..gıss sardun niye doymas..midesinin doydun artık yeter sinyalleri bir hafta sunramı gider beyinciğinee..yapma frozeeeennn...kekleme figoyu..ayy canımda çekti..kek..hemde üsümlüü.. :blushing: ..atıkın sen yaparsın bisee..piknikte yemek sonrası çay la beraber yeriz..ayy oldum sevindirik..çucuk gibi.. :wub:

 

---gısım...bis zaten garizmayız..ikibin dene sivrisinekte soksa bizi sıtmalanmayız..bırak E -5 i...Atatürk hava limanında bilem YAKARIM BEN MANGALI..deve bilem kesmedilermi.. :stuart: ...işte böleee frozenim..anlattığın fıkra için ellerinden öperim..benim bremen mızıkacılarınada (ofis arkadaşlarım) anlattım senin fıkrayı hepsicenek gıdıklandılar...anlıyosun dimi..ben seni seviyom..sen deme beni alıyosun tiye diye..varsa bir panayır cambazı oda benim bikerem..görüşmek üzre..beni ösle.. :blushing:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

amaaan senin neyini özliyeyim.. <_< kaplumbağasına afet hanım diyenn..bisiklete motor takıp motorsiklet diye kendini avutan bide üstüne adını cilvenaz koyan.. oda yetmiyormuş gibi arabasına mobileti oturtup :huh: ...emniyet kemerini bağlayan..allam daha bitmedi..bide canı sıkılmasın diye metal parçasına müzük açan .. sen kibi :shaun: birinin nesini özleyem ha sorarım sana.. :w00t:

 

senin köfte yapışında cilvenaza bakışına benziyorsa <_< valla işimiz var..neme lazım ben piknik işini programdan çıkarıyom.. en güzeli figgarocum seni fasılla uyutup cilvenaza ederekten emanet..tedbili mekan yapmaktır... :shifty::w00t:

 

ni dimek emrin olur..kek yapmaktada benim üstüme yuktur...üsümlü istiyon madem üzümlü yaparız..yalnız figgarocum afet hanımada sorsaydın neli sever..bide cilvenaza şimdi onlarsız senin kursağındanda geçmez..ben onlarada yapayım sevdikleri keklerden ....allam ben neler söylüyom ya :wassat:

 

ya inan sardun doymaz..bir haftada gitse iyi figgaro bir ay sonrasından bile şüpheliyim ben.. gıcığım son model öğütücü gibi .. bugün patates kızartıyoz..ben patateslari çıkarıyom gıcığım yanımdan geçiyo...ben arkamı bi dönüyom patatesler yuk :ermm: iki çığırıyom gene çıkıyo patatesler ben gene koyuyom tabağa efet..bildin..gıcığım gene geçiyo saat kibin maşallah ben bi bakıyom patatesler yuk..hayır hala anlayamadım bir seferde ağzına boşalttın hadi onu anladımda tabakları ne yaptı hala onu bulamıyom... :w00t:

 

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

amaaan senin neyini özliyeyim.. <_< kaplumbağasına afet hanım diyenn..bisiklete motor takıp motorsiklet diye kendini avutan bide üstüne adını cilvenaz koyan.. oda yetmiyormuş gibi arabasına mobileti oturtup :huh: ...emniyet kemerini bağlayan..allam daha bitmedi..bide canı sıkılmasın diye metal parçasına müzük açan .. sen kibi :shaun: birinin nesini özleyem ha sorarım sana..

 

ya inan sardun doymaz..bir haftada gitse iyi figgaro bir ay sonrasından bile şüpheliyim ben.. gıcığım son model öğütücü gibi .. bugün patates kızartıyoz..ben patateslari çıkarıyom gıcığım yanımdan geçiyo...ben arkamı bi dönüyom patatesler yuk :ermm: iki çığırıyom gene çıkıyo patatesler ben gene koyuyom tabağa efet..bildin..gıcığım gene geçiyo saat kibin maşallah ben bi bakıyom patatesler yuk..hayır hala anlayamadım bir seferde ağzına boşalttın hadi onu anladımda tabakları ne yaptı hala onu bulamıyom... :w00t:

 

 

 

-_- çok kızdım, gidip buzdolabından yer ayırtıciğim :P

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

* Say Ki...*

 

Benim yalnızlığım sende hep kalabalık kalacak...

Ben “yok”luk kararını çok oldu verdim bir “şeyler” in…

Kızıl akşamlara kalemimi kıralı uzun oldu…

İçimde birikenin ne olduğunu görmen çok zor…

Hiç bir “şey” bekleme benden…

Gelmedim…

Gülümsemedim say…

Yazmadım…

Dökmedim ruhumdaki uzaklar hevesimi dizeler yoluyla ruhuna…

Üflemedim en bilinmedik iklimleri tenine…

Çiçekler toplamadım ayak basılmamış topraklardan avuçlarına…

Dalıp dalıp gitmedim hiç bir su birikintisine…

An’lık şiirler dokumadım sayfalara…

Hala sorsan uzun,nefessiz bir yoldadır aklım…

Ki, bir uzansam,en uzak istasyonlara dokunabilecekken…

Çekilmedim…

Çekinmedim…

Buradayım…

En olunması gereken yerde…

Yağmurun denizle dans ettiği…

Salkım saçak söğütlerin gövdelerine yaslanıp kitaplar okuduğum yerde…

Yanıldığım,yaralandığım,belki de yenilendiğim…

Bir sokak kemancısının notaları altındayım…

Bazen öyle kırılmalar iliklenir ki dudaklarıma,

Meyve suları bile içilmez olur,tortulanır…

Dibine çöker…

İçinde kalır…

“İçimde kalır…”

“Bulanır…”

“Mavi” karışmış karlı o uzak yollardan geliyorum ben…

Tepkiliyim ruhumu bunca yalnızlığa sürükleyen gördüklerime,biriktirdiklerime karşı…

Hep tuhaf,bilinmez bir yalnızlık gizliymiş bütün kalplerde meğer…

Yalnızlık var olduğundan bu yana, “bunca ve onca kalabalıkmış” yeryüzünde meğer…

“Sen anlarsın” diyorlar…

Verecek ne cevabım,ne de cevapsızlığım yok!...

Suskunum…

Anlayışsızım…

Arada en olmaz yerde kulaklarıma çalınınca o şarkı, içimde tarifi mümkün olmayan kompozisyonlar birikiyor…

Girişi var, gelişimi yarım...

Sonucu ise çoğu kez ben de bulamıyorum…

Aramıyorum da…

Islak,yağmurlu karışımlarda çöl iklimine dönüşüyor aklım… Ellerimde,gözlerimde birikmiş, bütün kalabalık ortamlardan toplanmış eşsiz bir yalnızlık senfonisi şimdilerdeki…

Yokluk gibi bişey…

duygusal romantik figgarom, ne kadar içten bir şiir bu böyle, ilk defa okuyorum yoksa sanamı ait, harika ya, "yokluk" gibi birşey varmı, karşılığı "varlık" olan... :clover:

 

her ikisi arasında kalmışız hepimiz değilmi, bir "var" ve bir "yok" muş herşey... -_-:clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

frozen bu sunum sana..sardunyam yine herzamanki gibi topiğime şeref verdin..sonraki de sana gelicek..ama bi çiçek gönderem önden :clover: ...saygılar efendim.. :blushing:

 

FROZEENN :shaun: ...canlı oluşunun atmosferde yaydığı enerji..ve üstüme gülerken ki kahkahalarını duyar gibiyim..geç dalganı..oyna şu gariban figgaronun duygularıyla..biricik aşkıyla..cilvenazıyla..gül..gül..Allah ağlatmasın.. ^_^ ne yapam heee..ne yapam dünyam bu kadarsa..millet marstan bile arsa almaya başlamış..bense kerpiç evinde tavanının yarısı olmayan..evinin etrafında çevirdiği çitin de dışına çıkamayan..yerli robinson cruso..çemberim dar anacım :lol: hee..he işte bölee..ösleme. <_< ..istememde üsümlü kekini..ben yaparım afetçime.. ..daha dün içli küfte yapmıştım ona..bazen mangalda yaparız beraber..azmı topladı çalı çırpı ..odun falan..kır pikniklerine gittiğimizde.. benim düşünceli ve yardımsever biriciğim..hatta ben yemeğe başlamadan o çatalını bile ellemez..ama bir kusuru varki..yatağını hiç toplamaz..bir türlü öğretemedim..neyse fazla özelimize girmeyim..

 

dimek sardunyam..stokladığın gışlık patateslerini bir celsede yedi..ölemi..bence değil..o bir kere yemiştir..sen hep yedi sanmışındır..dejavu gusum..dejavu gördüğün..alma sardunum günahını..benimde günahımı alıyon zatii..şimdi ne ediyon sen..masanda tasarıların arasında bizide bi kılıfa sokuyon dimi..kukla kolleksiyoncusu seni..sen Allah bilir bizlerin birer kuklasını yapıp ipleride ellerimiss kafamıss ve ayaklarımısdan geçirmiş..evdede kurmuş bir kara perde..oynatıp..oynatıp..gısına izlettiriyon demii.. :shifty: güççük frozende :wub: gülüyodur bizee..ne ettin bise frozen ..hadi patatesleri gızarttın..ketçabı niye saklarsın frozen..hadi ketçabı getirdin..içine su niye karıştırmışsın frozen..bisimle niye oynuyosun frozen..seni anneme söliceeemm frozeeenn.. :crying: ................

 

gıss yine goparttın haa benii..gafadan.. :w00t:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sardunyam..zor şeyler söylemişsin..peki ben şöyle diyem..bir şeyler o kadar "var"dırki..sonrasında sana kendini bile "yok " zannettirir..

 

 

neyse sardunum..sonuçta bu bir şiirdir..ve değişmeyecek olan gerçekse..imzamdaki son parağraftır... -_-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bir şeyler de "vardır" ki, sonrasında sana kendini bile "yok" zannettirir... -_-

 

sen kolay şeyler mi söylemişsin, alışmak hepimize zor geliyor, alışamadığımız "yokluklara" alışmışı oynuyorken o kadar yoruluyoruz ki, birgün geliyor kendimize yetemez oluyoruz, içimizde ki savaşı kaybediyorken kazandığımızı sanıyoruz...

 

Figgaro biz ne kadar deli olduğumuzu biliyoruz ya bundan daha sağlam başka bişey "yok" anladın sen ne demek istediğimi?

 

o dipsiz yokluğun karşısına sonsuz varlığı koyabiliyor muyuz? hadi çık içinden çıkabilirsen? <_<

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

hepimiz sorunluyuz yahu, ama en sorunlumuz Frozen o başka, :P:lol::wub:

 

Bu yokluk seni tüketmeye başladığında... Sen o yokluk çemberinin dışına çıkmalısın, ona içerden değil uzaktan bakmalısın... Oradan o kadar da kötü görünmediğini anlayacaksın... -_-

 

Ne gemiler yaktım, ne gemiler yaktım... o kadar yandı ki canım bu kez karşıdan baktım...

Ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım... -_-

 

Bir "yok" olana kapılıp gittin mi bilki, onun alternatifi "var" senin içindedir...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

hepimiz sorunluyuz yahu, ama en sorunlumuz Frozen o başka, :P:lol::wub:

 

Bu yokluk seni tüketmeye başladığında... Sen o yokluk çemberinin dışına çıkmalısın, ona içerden değil uzaktan bakmalısın... Oradan o kadar da kötü görünmediğini anlayacaksın... -_-

 

Ne gemiler yaktım, ne gemiler yaktım... o kadar yandı ki canım bu kez karşıdan baktım...

Ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım... -_-

 

Bir "yok" olana kapılıp gittin mi bilki, onun alternatifi "var" senin içindedir...

bu-figgaroyu..yeniden..büyütmeliyim..

kor-ateşlerde-yürütmeliyim..

değirmenlerde-öğütmeliyim..

farkındayım..farkındayıımm...

 

 

--- :stuart:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.