Φ tonquc Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 yufkadaki allah lafzı Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 kaktüsteki allah lafzı Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 işte secde eden denizin ortasındaki kaya:) Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 çanakkalede bir yer ve bulutun üstünde allah lafzı Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 işte tusunamideki felaket sonrası geriye kalan tek bu:) Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 domatesin içindeki allah lafzı Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 işte fravunun son hali kafir olarak öldü ama sonra secdeye varmaya başladı))) Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gökyüzüne arada bir bakın... Bulutlar sürüsüne şekil canlandırıyor insan beyninde... Tsunamiden arda kalan cami de çok hoş gerçekten... İçersinde ibadet edenler peki... Onlar birer ceset şimdi... Mimari mi... Sapasağlam... Vay be..Ne hikmet,ne kutsal mesajdır acep bu... Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 diğer fotolara bir söz bulamadın demi:)))onada bi bahane arasana maksat inanmıcan ya mimariden bahsediyorsun be kardeşim ya nasıl akıl sizdeki yaa koca yerde birtek caminin mimarisimi çok sağlammış diğer koca binalara ne oldu beee söylesene masraftanmı kaçınmışlar söylesene:)))))bahane arama inanmamak iiçin kendine..ya bulutlar..hadi bana buna benzer bir örnek göster bir cisme bir insan veya başka bir benzeri bir şey göster sene buluttan:))tamam onuda geç elinizdeki yani avucunuzdaki allah yazısına neden bir şey bulamıyorsun yoksa photo montajmı)puhahahaha gülmekten başka bir şey yapamıyorum sana ve size hala ısrar ediyorsunuz bahanelerinizle yapmayın yaa siz yapmayın barii:) Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 neyse kardeş ben çanakkale diye biliyorum çeçenistanmış şimdi öğrendim sorun bumu ondanmı kabul etmiyorsun ) önemli olan neresi olduğu değil önemli olan o fotoğraftaki mucizeler be arkadaşım:)diğerlerine diyecek bir şeyin yok mu:)) Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 işte tusunamideki felaket sonrası geriye kalan tek bu:) Mucizeye bak! CNN'de tsunamiden hemen sonra seyretmiştim bu sahneyi. Canlı 1-2 adam vardı. Bu cami yeni yapılmış, develt parasıyla, bol malzemeyle, betondan. Çevredeki diğer tüm yapılar ise, derme çatma, baraka görünümlü yapılarmış. "Bizim evlerimiz de beton olsa idi yıkılmazdı" dediler adamlar. Saygılar. Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 işte fravunun son hali kafir olarak öldü ama sonra secdeye varmaya başladı))) Firavuna bak Ayaklarını uzatabileceği kadar bile mezar yaptıramamış Bu züğürt firavunmuş heralde Saygılar. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 tonguc Allah lafzı dünyanın en basit şekillerinden biridir, birkaç dik çubuğun bir araya gelmesi büyük bir olasılıktır yani Allah lafzını verdiğin örneklerden dahada çok örnekle genişletebiliriz o kadar basit bir şekildirki heryerde karşılaşabilirsin o şekillerin hepsinin doğru olduğuna inanıyorum ama o şekiller çok basittir ve her yerde tesadüfen oluşabilir zaten dikkat edersen şekillerde hiçbir özenti yok, çok bozuklar ve zorlama şekllere büründürülmüşler ama normal şekilde görünsede önemli değil çünkü, Allah lafzı dünyanın en basit şekillerinden biridir Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 haddini bilde konuş..basit olan sizlermisiniz yoksa allhon adımı ağzınıza bile almayı haketmiyorsunuz.basit olan sensin ve siz...o görünümler hiçte kolay değil.tesadüfte değil..hadi ozaman bana buna benzer bir şekil gösterin allahın ismi haricinde herhangi bir şey..avucunun içindeki allah yazısıdamı tesadüf söylesene bak bigör ve uygula hadi bir şey söyle sene onun içinde Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 eee be kardeşim kafire ne bu dünyada nede öbür tarafta yer yoktur.. bu bile fazla o firavuna bide öbür taraftaki haline bakmalı wah wah halinize kafirler Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 ...o görünümler hiçte kolay değil.tesadüfte değil..hadi ozaman bana buna benzer bir şekil gösterin allahın ismi haricinde herhangi bir şey.. Doğadaki şekilleri zorlamayla birşeylere benzetirsen acaip görüntülerle karşılaşırsın. Bak bunlar havuç. Başka birşeye benzetmeye çalışırsan, zorlarsan benzer. Ama zorlama kendini. Bunlar sadece havuç. Saygılar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.