Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

{cemecanvermek} en azından okuyun!


Önerilen İletiler

Zonguldakın Çaycuma İlçesinde yaşayan 23 yaşındaki lösemi hastası Cem Yiğit, 300 bin YTL bulunursa Almanyada bulunan uygun ilikle sağlığına kavuşabilecek.

Çaycumanın Pehlivanlar Mahallesinde yaşayan Cem Yiğit, 3 ay önce grip şikayeti ile Çaycuma Devlet Hastanesine gitti. Burada yapılan tetkiklerde ALL (Akut Nenfoblastik Lösemi) teşhisi kondu. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ve Teknolojileri Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Cem Yiğit, Başkent Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. 3 aydır bu hastanede tedavi gören Yiğitin hastalığı yenmesi için uygun iliğin bulunmasının gerektiği bildirildi.

 

Yakınlarında ve Türkiyede uygun ilik bulunamayınca Yiğitin doku gruplarını içeren raporlar Almanyadaki akrabaları tarafından Frankfurttaki ilik bankasına gönderildi. Yapılan tetkiklerde dokunun yüzde 80 oranında uygunluğu tespit edilen 7 ilik bulundu. İlik bankası yetkilileri, 7 bin euro yatırılması durumunda dokuların yüzde 20lik bölümünün de uygunluğunun test edilebileceğini bildirdi. Haberi alınca bir yandan büyük sevinç yaşayan aile, diğer yandan tedavi masraflarını nasıl karşılayacaklarını kara kara düşünmeye başladı.

 

YARDIM KAMPANYASI

 

16 yıl önce ölen babası Nevzat Yiğitin emekli maaşıyla geçinen ve yeşil kart ile tedavisi süren Yiğitin maddi durumunun iyi olmaması üzerine yakınları Zonguldak Valiliğinin izniyle 6 Şubatta yardım kampanyası başlattı. Ancak, Yiğitin yurt dışındaki tedavi, rehabilitasyon ve yol giderlerinin karşılanması amacıyla gerekli 300 bin YTLnin temin edilebilmesi amacıyla, İş Bankası Çaycuma Şubesi'nde açılan 435919 numaralı hesaba şu ana kadar 5 bin YTL yatırıldı. Yakınları, tedavisi süren Yiğitin, bir an önce sağlığına kavuşabilmesi için hayırseverlerden yardım istedi.

 

 

ARKADAŞLAR LÜTFEN İNSANLIĞIMIZI GÖSTERELİM!!!! İNSANLIK BU...

NE KADAR OLURSA OLSUN BAĞIŞLARINIZ BEKLENİYOR.

 

TÜRKİYE İŞ BANKASI

ŞUBE KODU: 7630

HESAP NO: 435919

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

GÜN BU GÜNDÜR ARKADAŞLAR, damlaya damlaya GÖL OLUR MİSALİ KÜÇÜK DE OLSA KATKIDA BULUNALIM LÜTFEN..

BİR ŞEYİMİZİ EKSİK YAPALIM, O GÜN DIŞARDA YEMEYELİM, BİLMEM Kİ İŞTE BİR ŞEYLERDEN FEDAKARLIK EDEREK, CEM' E DESTEK OLALIM..

o bizim ÇOCUĞUMUZ, KARDEŞİMİZ, EŞİMİZ VS DE OLABİLİRDİ .. LÜTFEN BİR DE BU GÖZLE BAKALIM..

DUYARSIZ KALINMAMASI DİLEĞİYLE...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

İçim çok kötü oldu ya :( Ayrıca ben de Çaycuma'da okudum üniversiteyi.. Bilirim insanlarını, sıcaklıklarını, az çok yaşantılarını.. Sanki bir anda tanıdığım, canımdan bildiğim bir kişi gibi hissettim daha da kötü oldum..

Öncelikle Allah yardımcıları olsun, sağlığına kavuştursun ve sabır versin..

Ufacık adımlarla koskoca yollar biter.. Bugünün yarını da var elbet, bizlerin de başına gelebilir, destek olalım elimizden geldiğince..

Ne olur umutları tüketmeyelim..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.