Φ seyduna44 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 öncelikle vereceginiz cvp lar için şimdiden teşekkürler . münazara için konu çalışması yapıcam konu şu "" evlilikte eğitim açısından denklik aranmalı mı ? yoksa aranmamalı mıdır ?.ben aranmamalıdır dedim hoca huysuzlaşıp peki ozamn seni gruba alıyom ve aranmamalıdırın ispatını yapıcan dedi .... arkadaşlar anlıcanız gibi bu konuda yardımınızı bekliyom ... her şey kabulumdur:) beni kurtarın ... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Remzi Kitabevi yayınlarından, yazar Ozanser Uğurlu'nun kitapları faydalı olacaktır zannımca. Test edilip onaylanmıştır. Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 hoca senin için aynen şöyle düşünmüştür aklı bir karış havada bu kızın yada aşık ama olaya birde bu açıdan bak busene kitaba para vermeyeceksin ve derslerde fazla not tutmayacaksın rahat bir sene olacak çünkü denklik olmalıdır Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 evlilikte eğitimde denklik..aranmalımı..bence zorunlu değil..denkleştirilecek daha farklı şeylerde var çünkü..ama zorunlu değil diyorum.. ---ve genellemeler.. ---bu dahil tüm genellemeler asılsızdır ..der.. Alıntı
Φ BySerhat Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 bence aranmalıdır tahsilli bayanlarla evlenmiş olan abilerimizden biliyorum çok şikayetçiler Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Aralarinda anlasamadiktan sonra isterlerse master yapip doktora ciksinlar yinede iletisim kuramazlar bence bunu bir sorun haline getirip bir seyleri bitirmek yada baslatmak gereksizdir... tahsil durumu iliskide on plana cikmamalidir.. Saygilar Alıntı
Φ BySerhat Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Malesef çıkıyor ama bence kadınlar kadın erkek eşitliğine fazla kapılmamalı olaylar burdan patlak veriyor ve çıkan kavgalarda hiçte eşit olmadıkları görülüyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.