Φ berfomx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2005 Öğrenci affı"na ilk onay geldi.2000 yılından itibaren geçerli olacak 'öğrenci affı'na ilişkin yasa teklifi, iki değişikliğe uğrayarak Meclis Milli Eğitim Komisyonu'ndan geçti. Bence geciken ama yerinde bir yasa teklifi.Bu sabah haberlerde işitiğimde hıçkıra hıçkıra ağladım.Okumanın önemini bilen fakat bazı nedenlerden dolayı okuma hakkı elinden alınmış biri olarak bunun değeri anlatılamaz.inş. yasa yürülüğe girer ve benim gibi bu yasayı bekleyen herkes sevinir. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 Af; ülkemizde en cok lafi edilen kavram...Neden? Devlet otoritesinin islemez oldugu kriz dönemlerinde suc orani artar. Okullari kapatip hapishaneye cevirmek zorunda kalirsiniz. bu durum devletin catirdamasi anlamina gelir. Basiretsiz hükümetlerse en kisa yolda krizden cikma amaci ile hemen af laflarini gevelerler. Binlerce suclu tekrar iceri girmek icin sevincle cikar. Sözüm ona ayrildigi karisini ve sevgilisini vurup onurla tekrar delige girer, aslanlar gibi de yatar. Iste toplumumuz. Konunun ögrenci affiyla pek ilgisi yok, kusura bakmayin. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Öğrenci affı"na ilk onay geldi.2000 yılından itibaren geçerli olacak 'öğrenci affı'na ilişkin yasa teklifi, iki değişikliğe uğrayarak Meclis Milli Eğitim Komisyonu'ndan geçti.Bence geciken ama yerinde bir yasa teklifi.Bu sabah haberlerde işitiğimde hıçkıra hıçkıra ağladım.Okumanın önemini bilen fakat bazı nedenlerden dolayı okuma hakkı elinden alınmış biri olarak bunun değeri anlatılamaz.inş. yasa yürülüğe girer ve benim gibi bu yasayı bekleyen herkes sevinir. okuma hakini kim elinden alir ve neden sorusunu berfomx ' e soramiyacam.. cünkü gördügüm kadari ile kendileri yok artik.. fakat ilgimi cekti..kim elinden alabilir okuma hakini... ve neden.. bu konu üzerine bilgisi olan arkadaslar varmidir..? saygilar Alıntı
Φ gizemnur29 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 okuma hakini kim elinden alir ve neden sorusunu berfomx ' e soramiyacam.. cünkü gördügüm kadari ile kendileri yok artik.. fakat ilgimi cekti..kim elinden alabilir okuma hakini... ve neden.. bu konu üzerine bilgisi olan arkadaslar varmidir..? saygilar SEBEBPSİZ YERE OKUMA HAKKI alınmaz VE YİNE SEBEPSİZ AF ÇIKMAZ.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.