Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ağzında el bombası patlamış sanki Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ağzında el bombası patlamış sanki Nıhahaha hiç gülcem yoktu yaw Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 artık neresini fırçalıcak bilemiyorum gargara yapar artık Alıntı
Φ aki Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 çok caydırıcı.. ne anlam çıkartmamız lazım colgate le fırcalarsanız böyle mi olur demeye calısıyor yoksa tam tersimi... Alıntı
Φ edaaa Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 ben bu reklami bi yerde daha gormustum ama nerde unuttum yazik be kadina valla... Allah kimseye gostermesin... (kadinimi mi yoksa dislerimi ) Alıntı
Φ siyahinci Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Kadının ahı gitmiş vahı kalmış. Diş macunu onun neyine Alıntı
Φ win fast Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 demek colgate dişleri böyle yapıyo haa yani resim öyle gösteriyo bu kadın diş macununla neresini fırçalıcak kardeşim ayrıca istese bile fır çalayamazzz kii ağızında ne diş kalmış ne bişe kardeşim arkadaşımızın dediği gibi ağızında el bombası patlamış bu kadının yawww... yada kadın Allah'ını kaybetmiş peygambarini arıyoda denilebilir... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 colgate kulaninca disler böyle oluyorsa kulanmiyom Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 aman allahım dişlerimize dikkattt böyle olmayalım valla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.