Φ R_O_O_K_İ_E_S_C_A_N Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Sizce Hangi Marka Cep Telefonu Daha Kullanışlı.. ? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 80 kişi bakmış da cvp vermemiş, ben yazıyım barim Nokia.. Alıntı
Φ DR€@M€R B@N€RK@ Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Hayatım boyunca cep telefonu almadım.Fakat internetten ve diğer kaynaklardan yaptığım araştırmalara göre Nokia diğer cep telefonlarına göre daha çok gelişmiş durumda.Kullanılabilir olmaları da onlar için büyük bir avantaj diye düşünüyorum. Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 diğerlerine göre yavaş olmasına rağmen nokia ama sony ericson da kullanışlı bence.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 netaş telsiz gibi duruyor nostaljik olması bakımından Alıntı
Φ kamil8135 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 nokia ya alışana en kullanışlısı nokiadır. ama sony ericson u da yabana atmamak lazım Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 nokia hem kullanıslı hemde bi düşmede falan bozulacak telefonlar değil Alıntı
Φ oktay.ozer Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 bence de sonyericsson. aksesuarları çok güzel:) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 bence nokıa.turkıye pazarını dusunursenız hem parcasını bulmak hem de arızalanma konusunda hemen yapılabılme gıbı artıları var. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Sony ericsson da düşme veya darbelere karşı çok dayanıklı tarafımdan test edilmiştir Fakat en gelişmiş modeller ve özellikler nokiada! turkıye pazarını dusunursenız hem parcasını bulmak hem de arızalanma konusunda hemen yapılabılme gıbı artıları var. Bu yönden de avantajlı... Alıntı
Φ mor burunlu tavşan Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 lg ve nokia..hem kaliteli hem sağlam hem de uygun fiyatlı... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 nokia için kullanışlı diyemem çok sağlam derim ancak.... şuan için bende lg derim.. çünkü lg optimus black kullanıyorum.. çok araştırdım smartphone almak için ve optimus'a karar verdim... nova ekranı, hızı, tasarımı ve 2 mp ön kamerası ben çok etkiledi.. google market'ten ücretsiz oyun ve uygulama indirmekte + puan oldu benim için... araştırırsanız lg şuan piyasada 3. sırada... ilk 2 zaten çok pahalı... lg, kalitesi ve uygun fiyatı ile ideal bir marka... Alıntı
Φ mor burunlu tavşan Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 nokia için kullanışlı diyemem çok sağlam derim ancak.... şuan için bende lg derim.. çünkü lg optimus black kullanıyorum.. çok araştırdım smartphone almak için ve optimus'a karar verdim... nova ekranı, hızı, tasarımı ve 2 mp ön kamerası ben çok etkiledi.. google market'ten ücretsiz oyun ve uygulama indirmekte + puan oldu benim için... araştırırsanız lg şuan piyasada 3. sırada... ilk 2 zaten çok pahalı... lg, kalitesi ve uygun fiyatı ile ideal bir marka... nokia benim efsanem ilk göz ağrım ama şunu belirtmeliyim ki marka takıntısı olan biri olarak arkadaşlarımın ısrarı üzerine lg aldım. iyi ki almışım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum optimus black'i... çok memnunum en sevdiğim özelliği nova display ekranı... kullanımı çok rahat şarjı gayet iyi gidiyor...google marketten bir sürü oyun uygulama indirdim hızı gayet iyi takılma yapmıyor kesinlikle... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Bence ve kesinlikle İphone Alıntı
Φ drkwrdn Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Hemen hemen her markayı kullandım. Eğer telefon gibi telefon olsun öyle yüksek çözünürlüklü kameraya veya çok ekstrem özelliklere gerek yok diyorsanız kesinlikle nokia yı tercih edin derim. hem sony ericson, hem de samsung a göre daha dayanıklı, türkiye de alabileceğiniz yardım servisi organizasyonları daha iyi ve güvenilir. zaten pek fazlada problem çıkaran bir marka değil. belli başlı modellerde zaman zaman problem olduğunu duymuştum. biraz araştırma yaparsanız onunla da karşılaşmazsınız. kısacası ekonomik sınıf telefonlar içerisinde en iyi fiyat-kalite yi sunan nokia bana kalırsa. ha ama para sorun değil, telefonumda da beni her türlü oyalayacak gerekli-gereksiz özelliklerimde olsun derseniz, eğer telefona da gözünüz gibi bakıyorsanız iphone modellerinden tercih edin derim. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 drkwrdn katılıyorum, ne demek istediğimizi anlamanız için iphone alıp kullanmanız lazım, başka bir boyut iphone... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.