Gönderi tarihi: 4 KasımKas 4 Yazar Admin Kadın Voleybol Milli Takımımız 6. İslami Dayanışma Oyunları'nda sahaya çıkıyor!MAÇ GÜNÜ!Afganistan 16.00TRT Spor
Gönderi tarihi: Çarşamba 01:495 gün Yazar Admin Voleybol Kadın Milli Takımımız, 6. İslami Dayanışma Oyunları'nda FinaldeSuudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda Kadın Milli Takımımız finale yükseldi.Organizasyondaki dördüncü maçında Tacikistan’ı 3-0 (25-3, 25-11, 25-10) mağlup eden millilerimiz, tek devreli lig usulüne göre oynanan karşılaşmalar sonunda ilk sırada yer aldı. Bu sonuçla millilerimiz, finalde mücadele etme hakkını kazandı.Türkiye-Tacikistan maçının ardından oluşan puan durumu şu şekilde:Türkiye - 12 puanAzerbaycan - 6 puanİran - 3 puanTacikistan - 3 puanAfganistan - 0 puan
Gönderi tarihi: Çarşamba 01:505 gün Yazar Admin Voleybolda Erkek Milli Takımımız, 6.İslami Dayanışma Oyunlarında FinaldeSuudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda Erkek Milli Takımımız finale yükseldi.Organizasyondaki beşinci maçında ev sahibi Suudi Arabistan'ı 25-16, 25-16 ve 27-25'lik setlerle 3-0 mağlup eden millilerimiz, tek devreli lig usulüne göre oynanan karşılaşmalar sonunda ilk iki sırada yer almayı garantiledi ve bu sonuçla millilerimiz, finalde mücadele etme hakkını kazandı.
Gönderi tarihi: Perşembe 13:183 gün Yazar Admin Voleybol Kadın Milli Takımımız, 6. İslami Dayanışma Oyunları'nda Finalde Azerbaycan'ı 3-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu
Gönderi tarihi: Perşembe 22:513 gün Yazar Admin Voleybol Erkek Milli Takımımız, 6. İslami Dayanışma Oyunları'nda Finalde İran'a 3-1 yenilerek Maalesef Gümüş madalya kazandı
Gönderi tarihi: 15 saat önce15 saat Yazar Admin Cizre'de galibiyet bizim!Rams Global Cizre Belediyespor 0-3 Fenerbahçe Medicana
Gönderi tarihi: 5 saat önce5 saat Yazar Admin Eczacıbaşı Dynavit 1-3 Fenerbahçe MedicanaFenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımız, Vodafone Sultanlar Ligi 5. hafta maçında Eczacıbaşı Dynavit’e konuk oldu. Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Sarı Melekler, 5’te 5 yaptı. Mücadelenin setleri 13-25, 25-21, 15-25, 26-28 sonuçlandı. Vargas 23, Arina 19, Hande 15 sayıyla galibiyette önemli rol oynadılar. Karşılaşma öncesi şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Agnieszka Korneluk, Hande Baladın, Alessia Orro, Aslı Kalaç, Arina Fedorovtseva, Melissa Vargas ve libero Gizem Örge ile maça başlayan Sarı Melekler, baştan sona üstün oynadığı seti Arina Fedorovtseva’nın skorer oyunuyla 13-25 kazandı.Karşılıklı sayılarla geçen ikinci set ev sahibi takımın 25-21’lik üstünlüğüyle tamamlandı.Üçüncü setin ortasından itibaren oyunun kontrolünü ele alan ve Vargas ile hücumda etkili olan takımımız, seti 15-25 kazandı.Dördüncü sette rakibine geri dönüş izni vermeyen ekibimiz, seti 26-28, maçı da 3-1 kazandı. Bu sonuçla haftayı üç puanla kapatan Sarı Melekler, zirvedeki yerini korudu. Fenerbahçe Medicana, 20 Kasım Perşembe günü ise Galatasaray Daikin’i ağırlayacak. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak derbi karşılaşması 19.30’da başlayacak. Eda Erdem ve Hande Baladın’dan maç sonu açıklamalarFenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızın deplasmanda Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 yendiği maçın ardından takım kaptanımız Eda Erdem Dündar ile oyuncumuz Hande Baladın karşılaşmayı Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi.Galibiyetin önemine dikkat çeken sağlık durumu hakkında bilgi veren Kaptanımız, perşembe akşamı Galatasaray ile oynayacağımız maça da taraftarlarımızı çağırdı. Eda Erdem, “Sahada takım arkadaşlarımla mücadele etmek paha biçilemez bir duygu. Sakatlığım biraz uzun sürdü. Beni yoran bir sakatlık oldu. Çok şükür, geçti. %100’ümle değilim ama her geçen gün daha iyi olmaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarım da bana çok yardımcı oluyor. Bugün sahada ben de onlara biraz yardım etmeye çalıştım. Sahada olmak her zaman mükemmel. Umarım her geçen kendimi daha iyi hisseder ve takıma en iyi şekilde katkı verebilirim. Güzel bir sezon başlangıcı yaptık. Ritmi bulmuşken 3 haftalık araya girdik ama bu süreçte çok iyi çalıştık. Bu maça ciddi şekilde iyi çalıştık. Rakibin hücumcularına önlem alabilmek adına çok fazla idman yaptık. Bugün o idmanların faydasını gördüğümüzü düşünüyorum. Hala çok geliştirmemiz gereken şeyler var ama biz zaten birlikte büyüyen bir takımız. Galibiyet bizim için çok önemliydi. Hem derbiye 5’te 5’le gidebilmek hem de takım içindeki kimyayı oturtabilmek adına galibiyet çok önemliydi. Takım arkadaşlarımın eline emeğine sağlık. Teknik ekibi de kutluyorum. Çok uğraştılar. 3 haftalık arada tempoyu kaybetmemek adına baya çalıştık. Çok güzel seyirci desteği vardı. Eczacıbaşı Spor Kulübü’nü voleybola kazandırdıkları bu güzel tesis için kutluyorum. Sezon uzun. Zorlu ve yorucu olacak. İddialıyız. Umarım sezonu en iyi şekilde geçiririz. Derbiler her zaman bizim için önemli. Galatasaray da çok iyi takım kurdu. Hızlı oynuyorlar. Evimizde olacağız. Seyircilerimizin desteği çok önemli. Taraftarlarımızı perşembe günü Burhan Felek’e bekliyoruz. Onlara güzel bir voleybol izletmek istiyoruz. Umarım iyi oynayıp, takım halinde büyüdüğümüz ve üç puanı aldığımız bir maç olur. Hepinizi bekliyoruz.” dedi.15 yıl formasını giydiği Eczacıbaşı’na karşı oynamanın kendisi için kolay olmadığını ifade eden Hande Baladın, “Galibiyetle ayrıldığımız çok mutluyuz. 15 sene oynadığım takım karşı oynamak zordu. Bununla mental olarak iyi başa çıktım. Takım olarak onlar da harika oyun sergilediler. Tebrik ediyorum ama biz de maç boyunca elimizden gelenin en iyisini yaptık. Herkes en iyi performansını göstermeye çalıştı. Birbirimizle yardımlaşmamız harikaydı. Güzel enerji vardı. Çok mutluyum. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Her maçta sevgilerini çok fazla hissediyoruz. Her maçta aynı his ve aynı enerjiyle birlikte sahada olacağız.” diye konuştu.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.