Gönderi tarihi: Dün 11:561 gün Yazar Admin Bugün oynanan 3. lük 4. lük maçında Brezilya Japonya'yı 3-2 yenerek Bronz madalyanın sahibi olduTayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen 2025 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Brezilya, Türk baş antrenör Ferhat Akbaş'ın çalıştırdığı Japonya'yı 3-2 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.Japonya voleybolda bu organizasyonda 15 yıl sonra yarı finale yükselirken Ferhat Akbaş da Voleybol Dünya Şampiyonası tarihinde yarı finale yükselen ilk Türk baş antrenör olmuştu.Setler: 12-25, 17-25, 25-19, 29-27, 16-18Japonya'nın 2-0 geriden gelerek durumu 2-2 yapması ve 5. sette neredeyse maçı alacak duruma gelmesi ve kaybetmesi tarihe geçecek bir maç olduğunu gösteriyor...
Gönderi tarihi: Dün 14:351 gün Yazar Admin Türkiye Kadın A Milli Voleybol Takımı İtalya'ya Dünya Şampiyonasında 3-2 yenilerek Dünya 2. Oldu ve Gümüş madalyayla dönüyorFilenin Sultanları Dünya İkincisi!A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Tayland'da düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda tarih yazdı.Millilerimiz, Bangkok'ta oynanan final mücadelesinde İtalya'ya 3-2 mağlup olarak Dünya ikincisi oldu.Finalde gösterdikleri mücadeleyle tüm dünyaya Türk voleybolunun gücünü bir kez daha kanıtlayan Filenin Sultanları gümüş madalya kazanarak ülkemize tarihindeki ilk Dünya Şampiyonası madalyasını getirdi.Karşılaşmayı T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da izledi.TÜRKİYE-İTALYA: 2-3SALON: Huamark Salonu, BangkokHAKEMLER: Noemi Karina Rene (Arjantin), Joo-Hee Kang (Güney Kore)TÜRKİYE: Cansu, İlkin, Zehra, Vargas, Ebrar, Eda, Gizem (L) (Elif, Hande)İTALYA: Fahr, Orro, Sylla, Danesi, Egonu, Nervini, De Gennaro (L) (Cambi, Antropova, Giovannini)SETLER: 23-25, 25-13, 24-26, 25-19, 15-9SÜRE: 1 saat 46 dakika (25,17,28,23,13)
Gönderi tarihi: Dün 16:301 gün Yazar Admin FİLENİN SULTANLARI DÜNYA İKİNCİSİ! 2025 FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası Finali'nde rakibimiz İtalya'ya 3-2 mağlup olarak ve Dünya Şampiyonasını ikinci olarak tamamlıyoruz. TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR
Gönderi tarihi: Dün 16:351 gün Yazar Admin Bu gurur bizim! Tarihimizde ilk kez 2025 FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası’nda ikinciyiz; gümüş madalyanın sahibiyiz. 🥈Sahadaki mücadelesi ile tüm dünyada göğsümüzü kabartan #FileninSultanları ’na yürekten kutluyoruz
Gönderi tarihi: 22 saat önce22 saat Yazar Admin 12 saat önce, Admin dedi:Bana göre: Her şey Zehra, Ebrar, ve Hande'nin performansına bağlı. Eğer iyi oynarsalar yani gününde olursalar biz finali alırız...Ne dedim Zehra, Ebrar ve Hande'nin performansına bağlı. Şimdi bir göz atalımZehra Güneş: Servis atmaktan başka bir işe yaramadı. Eda'ya bakınca içten gelerek oynamanın ne demek olduğunu anlamalı.Ebrar Karakurt: Maalesef isteğimizi veremedi. En kritik anlarda yaptığı hatalar takıma pahalıya patladı.Hande Baladın: Oynamadı desek yerinde olur.Cansu Özbay: Bütün bloklarda rakip onun üstüne oynuyor. Sadece Eda'yla uyumlu oynuyor. Servislerinin çoğu hatalı. Yer savunması çok kötü. Refleksleri iyi değil.Elif Şahin: Bu turnuvada performansın çok kötüydü. Özellikle Vargas'ı çok kullanmıyorsun. Ayrıca son sette çok hata yapan İlkin Aydın'a attığın top plase olarak İtalya'ya gitti ve sayı olarak geri döndü. Bir daha düşün derim neyi nasıl seçtiğini...Ayrıca hala İlkin Aydın'ın bu takımda ne işi var onu anlamış değilim. Yaprak dururken onu oynatmak çok yanlış. Kaçırdığı servis neredeyse maça mal oldu. Ayrıca Zehra'nın 5. sette kaçırdığı servis aynı şekilde. Bir oyuncunun büyüklüğü baskı altında ne yaptığıyla tam olarak alakalıdır. Yani oyunun başka bölümlerinde ne yaptığınız önemli değildir ama baskı altında psikolojinizin nasıl olduğu ve nasıl oynadığınız çok çok önemlidir.
Gönderi tarihi: 22 saat önce22 saat Yazar Admin Eda Erdem Dündar ve Melissa Vargas, Dünya Şampiyonası'nın Rüya Takıma SeçildiTayland'da düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda tarih yazan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, turnuvayı Dünya ikincisi olarak tamamladı.Bu büyük başarıya imza atan takımımızdan iki oyuncumuz, turnuvanın "Rüya Takımı"na seçilerek bireysel ödüllerle taçlandırıldı.Takım kaptanımız Eda Erdem Dündar, "En İyi Orta Oyuncu" ödülünün sahibi olurken, Melissa Vargas ise "En İyi Pasör Çaprazı" unvanıyla onurlandırıldı.
Gönderi tarihi: 22 saat önce22 saat Yazar Admin İtalya karşılaşmasında performansıyla öne çıkan isim: Melissa Vargas!33 Sayı1 Blok4 AceNerede o eski Vargas. Bize o 41 kere maşallah dediren Vargas
Gönderi tarihi: 21 saat önce21 saat Yazar Admin Filenin Sultanları Dünya İkincisi!A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Tayland’da düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda tarih yazdı.Millilerimiz, Bangkok’ta oynanan final mücadelesinde İtalya’ya 3-2 mağlup olarak Dünya ikincisi oldu.Finalde gösterdikleri mücadeleyle tüm dünyaya Türk voleybolunun gücünü bir kez daha kanıtlayan Filenin Sultanları gümüş madalya kazanarak ülkemize tarihindeki ilk Dünya Şampiyonası madalyasını getirdi.
Gönderi tarihi: 21 saat önce21 saat Yazar Admin Sayılarla İtalya - Türkiye Dünya Şampiyonası Maçı1. Set --2. Set 3. Set 4. Set -5. Set23-----25----- 24----- 25----- 8 -----: Türkiye’nin aldığı sayıların setlere göre dağılımı25-----13----- 26----- 19----- 15----- : İtalya’nın aldığı sayıların setlere göre dağılımıTürkiye'nin aldığı sayı: 105İtalya'nın aldığı sayı: 98Gerçekten iyi oynadığım biz maçı bir kaç oyuncunun teklemesi yüzünden kaybettik. Çok üzülüyorum
Gönderi tarihi: 11 saat önce11 saat Yazar Admin Elif Şahin biliyorum İlkin Aydın'la iyi arkadaşsınız ama ona attığın son top gereksizdi. Son yaptığı hareketlerde dışarı top atan ve Challenge isteyen ve top çok yukarıdan gittiği görülen bir durumun ardından aynı oyuncuya bir top daha atarsan sonucu biliyorsun. Korkudan topa smaç vurmak yerine plase yaptı ve İtalya kolaylıkla o topu hücuma dönüştürerek sayı üretti. Seçeneklerini tekrar gözden geçir
Gönderi tarihi: 8 saat önce8 saat Yazar Admin Dünya İkincisi Filenin Sultanları yurda döndüFIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 22 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arasında Tayland’da gerçekleşti.Tarihinde ilk kez finale çıkan Millilerimiz, finalde İtalya karşısında sahadan 3-2 mağlup ayrılarak Dünya İkincisi oldu ve organizasyonu gümüş madalya ile tamamladı. Ülke tarihimizdeki ilk Dünya Şampiyonası madalyasını getiren Filenin Sultanları, İstanbul Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı.Burada Fenerbahçe Televizyonu ve basın mensuplarına açıklamalar yapan A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızın Menajeri Pelin Çelik, A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızın Kaptanı Eda Erdem Dündar, Gizem Örge ve Hande Baladın şunları söyledi:A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızın Menajeri Pelin Çelik: "Boynumuzda gümüş madalya… Çok mutlu ve gururluyuz. Dünyanın en iyi iki takımından biri olarak alnımızın akıyla geldik. Parmaklarımızın ucundan kaçtı kupa farkındayız, üzüntümüzün sebebi bu aslında ama neler başardığımızın, Türk kadın voleybolunun nereye geldiğinin de farkındayız. Bu tarihte bizim de bir emeğimiz olduğu için çok gururluyuz. Oyuncularımız yaz boyunca çok iyi işler çıkardı, inişlerimiz-çıkışlarımız oldu ama birbirimize hep sarıldık, inandık. İlk günden beri final oynayıp, madalyayla dönmek istediğimizi söylemiştik ve bunu başardığımız için çok mutluyuz."A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızın Kaptanı Eda Erdem Dündar: “Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Biz Dünya Şampiyonası hazırlıklarına başlarken gerçekten bir hedef belirleyerek Tayland’a gittik. Kesinlikle madalya istiyorduk ve şu an hayallerimizin ötesinde bir an yaşıyoruz. Çok mutlu ve gururluyuz. Türk voleybolu için tarihi bir dönemdeyiz. Bu tarih yazan ekibin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu altın kızların önü çok açık, bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz.”Gizem Örge: "Filenin sultanları olarak ilkleri başardığımız için çok gururluyuz. Ülkemizin yaşamadığı gururları yaşatıp, bu ekibin bir parçası olmak paha biçilemez. Voleybolu her geçen gün daha ileriye taşımaya devam ediyoruz. Şimdi kulüp sezonumuz başlıyor, bunun için çok heyecanlıyız. Buradan aldığımız motivasyon ve güzel enerjiyle kulübümüzde de güzel işler yapacağız."Hande Baladın: "Ülkemize böyle bir gurur yaşattığımız için çok mutluyuz. Gönül isterdi ülkemize kupayla dönebilmek ama gerçekten çok mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Türk kadınının gücünü uluslararası platformlarda bir kez daha gösterdik. Bu takım buralarda oynamayı iyi biliyor ve buraları hak ediyor. Bu takımla gurur duyulmalı diye düşünüyorum. Bundan sonraki turnuvalarda çok daha iyi işler başaracağımızı biliyorum ve inanıyorum çünkü bu zamana kadar hep böyle oldu. Bu takım ilklerin takımı, ilkleri başarmaya ve tarih yazmaya hep beraber devam edeceğiz."Kaynak: FenerbahçeCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Sultanları'na KutlamaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 FIVB Dünya Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, NSosyal'den yaptığı paylaşımda "Tayland'da düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda dünya 2'ncisi olarak ülkemizi gururlandıran bir başarıya imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımı'mızı yürekten tebrik ediyorum. Teşekkürler Filenin Sultanları." ifadelerini kullandı.
Gönderi tarihi: 8 saat önce8 saat Yazar Admin Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı yeni transferlerine imza attırdıFenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımımızın daha önce anlaşmaya vardığını duyurduğu transferlerimiz Adis Lagumdzija, Halit Kurtuluş, Burutay Subaşı, Marko Matic, Mirza Lagumdzija ve Mustafa Cengiz ile resmi sözleşme imzaladı.Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde, Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, Sportif Direktörümüz Dariusz Stanicki ve yeni Takım Menajerimiz Caner Pekşen de yer aldı.İmzaların atılmasının ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü ile Voleybol Şubemizin Sportif Direktörü Dariusz Stanicki, Takım Menajerimiz Caner Pekşen ve voleybolcularımız açıklamalarda bulundu.Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, “Kadınlarda yıldızlardan kurulu bir takımımız vardı hep Avrupa Şampiyonluğunu hedefleyen. Artık erkeklerde de aynı şekilde. Umut ediyorum ki CEV’de Avrupa kupasını getirirler. Gerçekten çok önemli isimler transfer ettik. Türkiye’nin en önemli iki pasör çaprazı Fenerbahçe’de. Her ikisi de millî takımın as oyuncuları. Diğer oyuncuları da biliyorsunuz, onlar da as oyuncular. Bu transferleri yapabilmek için hem maddi hem de manevi büyük bir mücadele verdik. Bence güzel oldu, iyi oldu. Bunların hepsi bir proje. İlerleyen zamanlarda öyle tahmin ediyorum ki CEV’de bir şampiyonluk bekliyoruz. Bir sonraki sene de inşallah Avrupa Şampiyonluğunu şampiyon kulüplerde almayı hedefliyoruz. Hem kadınlarda hem de erkeklerde Fenerbahçe basketbolda EuroLeague’i aldı. İnşallah iki sene içinde bunu voleybolda da başaracağız. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Çok büyük bir kulüp. Her şeyden önemlisi spor kulübü. Bunu taraftarlarımıza yaşatacağımıza herkes emin olsun. Büyük hedeflerimiz var. Şimdi iki tane yeni antrenman salonu yapılıyor. Seyircili salon için Dereağzı’nda bir gayretimiz var. İnşallah onu da 2 sene içinde hayata geçirmeyi arzu ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun camiamız için.Önemli bir bilgilendirme yapmakta fayda var. Sevgili Caner geçen sene sahada ter döktü. Artık erkek takımımızın menajeri olarak gayret edecek. Sportif Direktörümüz Darek de işine devam edecek. Onun üzerinden biraz yük almayı planladık. Çok daha büyük, çok daha önemli bir takım kurduk. Aynı şekilde kadınlarda da önemli transferler yaptık. Herkesi maçlara bekliyoruz. Kadınların maçlarına daha çok ilgi, alaka oluyor ama erkek maçlarında da geldikleri zaman görecekler, hırsın, gücün kendini gösterdiği, çok güzel maçlar, çok önemli isimler seyredecekler.Bütün oyuncularımız artık Fenerbahçeli. Biz ona çok dikkat ettik; Fenerbahçeli oyuncular Fenerbahçe’de oynasınlar. Aynı Caner gibi. Caner çok koyu bir Fenerbahçeli. Çok büyük katkılarının olacağını düşünüyorum. Sevgili Darek gibi.” dedi.Voleybol Şubemizin Sportif Direktörü Dariusz Stanicki, “Yeni takım, büyük transferler. Hedeflerimiz büyük. Hulusi Bey’e çok teşekkür ederim çünkü çok büyük çaba harcadı bu oyuncuları buraya getirmek için. Hiç kolay değil. 1-2 oyuncu değil. Kadroda değişiklik oldu. Hedeflerimiz büyük olduğu için en iyi oyuncuları seçtik. Hayırlı olsun. Oyuncular çok mutlular. Biz de çok mutluyuz.” diye konuştu.Takım Menajerimiz Caner Pekşen, “Öncelikle bana bu görevi layık gören Hulusi Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bana çok yardımcı olan Darek ağabey, Taha Bey’e teşekkür ediyorum. Bu camia için elimden gelen her şeyi yapacağım saha içinde yaptığım gibi.” açıklamasında bulundu.Voleybolcularımız ise duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade ettiler:Marko Matic: Dünyanın en büyük spor kulübüne geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Bu sene hedeflerimiz çok büyük. Hedefimiz her kulvarda kupalar. Umuyorum böyle de olacak.Mirza Lagumdzija: Buraya geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimiz yer aldığımız tüm turnuvalarda şampiyonluk.Adis Lagumdzija: Böyle büyük bir kulübe geldiğim için gururluyum. Zaten Türkiye’ye dönmek istediğimde sadece Fenerbahçe’ye dönmek istedim. Büyük başarılara imza atacağıma çok eminim.Halit Kurtuluş: Dünyanın en büyük spor kulübünde bulunduğum için kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum. Takım olarak sıkı bir çalışmayla beraber hedeflediğimiz şampiyonluklar gelecek.Mustafa Cengiz: Bu şanlı formayı terleteceğim için çok şanslıyım. Umarım takım arkadaşlarımızla, antrenörlerimizle, yöneticilerimizle beraber bu sene çok güzel bir sezon olacak. İnşallah yolun sonu şampiyonluk.Burutay Subaşı: Yeniden kurulmuş çok iyi bir takım var. Arkadaşlarımızla birlikte çok çalışıp bu güzel kulübe kupalar kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.Kaynak: Fenerbahçe
Gönderi tarihi: 8 saat önce8 saat Yazar Admin Sultanların Şıklığı - Ama Vargas hala esniyor olmaz ki ya... :)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.