İçeriğe atla
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

En Son Kadınlar Voleybol Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Filenin Sultanları, 2026 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin üçüncü etabında Japonya'nın Kansai şehrinde sahaya çıkacak.

Üçüncü etabın maç programı şu şekilde:

8 Temmuz 2026
06.00 Polonya-Türkiye

10 Temmuz 2026
07.00 ABD-Türkiye

11 Temmuz 2026
13.20 Japonya-Türkiye

12 Temmuz 2026
09.30 Tayland-Türkiye

• Cevaplar 1,5b
  • Görüntü 107,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Meliha Diken Tweeter'da şunları yazdı:

2014 yılında A Milli Takım’a ilk adım attığımda takımın en genç oyuncularından biriydim. O gün başlayan yolculuğun beni böylesine özel bir hikâyenin parçası yapacağını hayal bile edemezdim.

Bu süreçte dünyanın en iyi antrenörleriyle çalışma fırsatı buldum, birbirinden değerli takım arkadaşlarımla aynı formayı paylaşmanın gururunu yaşadım. Benden önce bu formayı taşıyanlardan öğrendiklerimi, yıllar içinde benden sonraki nesillere aktarmaya çalıştım. A

y yıldızlı forma altında unutulmaz anılar biriktirdik; büyük turnuvalarda mücadele ettik, madalyalar kazandık, kupalar kaldırdık ve olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşadık. Türkiye’nin son on yılda uluslararası voleyboldaki yükselişinin bir parçası olmak, çocukluk hayallerimin bile ötesindeydi.

Bu yolculuk boyunca bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, takım arkadaşlarıma, antrenörlerime, teknik ve idari ekiplere, başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ olmak üzere federasyonumuzda emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim.

Milli takım forması altında görevimi büyük bir gurur ve onurla tamamlıyorum. Bugün ay yıldızlı formaya veda ediyorum; ancak bu formanın bana yaşattığı anılar, dostluklar ve hissettirdiği gurur hayatım boyunca benimle olacak.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Altyapı Kadın Milli Takımımız Shanghai Future Star Turnuvası'na Galibiyetle Başladı

Altyapı Kadın Milli Takımımız, Shanghai Future Star Turnuvası'na galibiyetle başladı.

20-28 Haziran 2026 tarihleri arasında Çin'in Şanghay kentinde düzenlenen

Shanghai Future Star Turnuvası'nda mücadele eden Altyapı Kadın Milli Takımımız, gruptaki ilk maçında UC Berkeley takımını 3-0 (25-22, 25-14, 25-13) mağlup etti.

Millilerimizin turnuvadaki kalan maç programı şu şekilde: 23 Haziran Salı 19.00 Shangay - Türkiye 24 Haziran Çarşamba 13.00 Türkiye - Bulgaristan

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Fransız kadın voleybol takımı antrenörü, molada gelmiş geçmiş en coşkulu taktik analizini yapıyor

Tutku seviyesi: maksimum

Gülmemek elde değil ama adam Yüzde yüz haklı

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

DUYURU

Oyuncumuz Karmen Aksoy, Türkiye - Belçika karşılaşmasında yaşadığı ön çapraz bağ yaralanmasının ardından, Acıbadem Taksim Hastanesi'nde TVF Sağlık Ekibi tarafından başarılı bir operasyon geçirmiştir.

Oyuncumuzun rehabilitasyon süreci başlatılmış olup, sahalara dönüşü sağlık ekibimizin gözetiminde, iyileşme sürecine bağlı olarak planlanacaktır.

Karmen Aksoy'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklı bir şekilde sahalara dönmesini temenni ediyoruz.

TVF

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

En İyi Voleybolculara En Rastgele Soruları Sorduk

Şu an dünyanın en iyi oyuncusu kim? Gabby. [gülüşmeler] Issız bir adaya kimi götürmek ya da orada kiminle mahsur kalmak isterdin? Dürüst olmak gerekirse, sanırım Gabby. Balık tutmada iyi mi? Bilmiyorum. Ama çok sabırlı ve benim de çok sabırlı birine ihtiyacım var. [gülüşmeler] Balık tutma işini ben yaparım, o da... geri kalanını yapar, bilmiyorum. [gülüşmeler] Eğer hayvanlar voleybol oynayabilseydi, en iyisi hangisi olurdu ve neden? Aklıma ilk zürafa geldi ama sanırım pek koordineli değiller. Kısa bacaklar ve çok uzun boyun yüzünden... [gülüşmeler] ...Panterler. Bu fikri sevdim.

Voleybol oyun tarzını sadece bir renk kullanarak tarif etmen gerekseydi, bu hangi renk olurdu? Kırmızı. Agresif bir tarz yani. Evet. Dünyanın en iyi orta oyuncusu kim? Bölüm 2: Zehra Güneş. O senin adını verdi. Evet, videonu gördüm; videoda söylediklerine dikkat etmem gerektiğini söyledi ve buna bayıldım. Ona güveniyorum. Çok hoşuma gitti. Oyun tarzını makyaj terimleriyle tarif edebilir misin? Vay canına. Fondöten olabilirdim derdim. Ooo, bu iyiymiş. Çünkü her seferinde blok yapıyorum; tıpkı koruma sağlayan bir güneş kremi gibi... sağlamlık ve koruma. Savunma ve koruma. Buna bayıldım. Bir takım arkadaşınla ıssız bir adada olsan, kimi seçerdin ve neden? Bu zor bir soru çünkü hayatta kalma tekniklerine sahip olmaları gerekir.

Belki... ayrıca bu kişinin adada hayatta kalmak için yetenekli olması lazım; takımımızda bu tür şeyleri kim yapabilir ki? Tamam. Sıla derdim; çünkü onunla vakit geçirirken sürekli birbirimize takılıyoruz, hani tatlı sert takılmalar... Evet. Eğer hayvanlar voleybol oynayabilseydi, en iyisi hangisi olurdu? Ahtapot. Ooo, çok iyi. Çünkü kolları... [gülüşmeler] ...ahtapot. Ona hep sorular sorarım. Gerçekten mi? Evet. Hayır. Hayvanlar voleybol oynayabilseydi, en iyisi kim olurdu? Bölüm 3: Katerina Antropova. Kanguru gibi zıplayabilen biri. Öyle bir şey var mı? Bu gerçekten iyi bir soru.

Yükseğe zıpla. Bundan sonraki tüm otobüs yolculuklarında yanına birini oturtman gerekse, bu kişi takımından kim olurdu? Benim takımımdan... Hımm. Takım arkadaşlarından kimler arkanda? Yani sen... Hayır. Avery Skinner derdim. Aa, neden? Şey, sanırım pek çok farklı konuda uzun uzun sohbet edebiliriz. Harika. Şimdi oylayın... Volverse hub. Volverse. Doğru bildi. [kahkahalar] Hadi. İşte bu yüzden başkasına sorman lazım. Görünüşe göre artık arkadaş bile değiliz. Evet, öyle demedin. Ben oturmuyorum. Sen benim yanımdaki kişisin. Hep oradasın. Kucağıma oturuyorsun. Aa, mükemmel. Dünyanın en iyi blokçusu kim? Ben Zera dedim. Evet. Bölüm 4: Chiaka Ogbogu. Umarım o da beni söyler. Söylemezse cevabımı geri alırım. [kahkahalar] Tamam.

Issız bir adada en uzun süre hayatta kalacak takım arkadaşın hangisi olurdu? Ooo. Ada. Tamam. Neden? Çok zahmetsiz, sakin biri olduğunu hissediyorum; her türlü koşulda hayatta kalabilir ve hiç şikayet etmez. Bence takımımızda en uzun süre o hayatta kalırdı. Kendini tek bir renkle tanımlasan, bu hangi renk olurdu? Ooo, belki altın rengi. Oo, buna bayıldım. Formayla uyumlu. Evet, altın rengi. Oyun tarzını makyaj terimleriyle tarif edebilir misin? Vay canına. Tamam. Makyaj açısından oyun tarzım... Ooo, belki kuyruklu eyeliner gibiyimdir. Çok keskin. Bazen abartılı, bazen sade ama aynı zamanda her zaman dikkat çekici, çok keskin ve her zaman kusursuz. Her zaman kusursuz. Bunu sevdim. [kahkahalar] Teşekkürler. Mükemmel.

Şu an dünyanın en iyi oyuncusu kim? Bölüm 5: Marina Markova. Her pozisyon için... bu çok zor çünkü her pozisyon farklı ve unvanlar da aslında pek bir şey ifade etmiyor. Tamam, belki dünyanın en iyi blokçusu? Tamam, Zakra Ganesh. Şimdiden onun için birkaç oy geldi bile. Bir havaalanında sadece tek bir takım arkadaşınla mahsur kalacak olsan, bu kişinin kim olmasını istemezdin? Havaalanı, evet. Neden? Çünkü onu tanıyorum; kaybolurduk ve onu her yere peşimde sürüklemek zorunda kalırdım. Dürüst olmak gerekirse, takımca seyahat ederken ikimiz de biniş kapısına hep geç kalırdık. Bir keresinde Milano havaalanında alışverişe dalıp pasaport kontrolünü unutmuştuk.

Duty-free ve diğer kısımları geçtikten sonra fark ettiğimiz için acele etmek zorunda kalmıştık; takım da kapıları bizim için açık tutmak zorunda kalmıştı. Yani bu deneyimi bir daha yaşamamayı tercih ederim. Dikkatini başka şeyler dağıtırdı yani. Evet. Peki, oyun tarzını tarif etmen gerekse ve bunu sadece bir meyveyle yapabilsen, hangi meyveyi seçerdin? Tamam, rastgele bir meyve... Oyun tarzı... Kendimle bağdaştırarak açıklayayım: Kivi. Hımm, anladım. Neden? Şey, işin içine biraz o kendine has keskinliği ama aynı zamanda tatlılığı da katmak istedim. Tadı öyle çok kötü falan değil ama bazen insana o "vay be" dedirten, şaşırtıcı bir yanı var.

Ve umarım bu şekilde sunulmuştur; hani, sonunda biraz sürprizli bir şekilde. Kivi yerken dış kabuğuyla mı yersin? Isırarak mı yoksa kaşıkla içini oyarak mı? Alerjim var. Bir dakika, yani bir kivi olurdun ama kiviye alerjin mi var? Evet. Evet, kiviye alerjim var. Dünyanın en iyi orta oyuncusu kim? Bölüm 6: Sinead Jack-Kısal. Dünyanın en iyi orta oyuncusu mu? Sarafa derim. Oo, güzel seçim. Evet. Peki neden onu söylüyorsun? Şey, sahadaki enerjisine ve gücüne bayılıyorum.

Her zaman çok agresif bir oyun tarzı var. Bloklarını ve stilini de çok seviyorum; ayrıca hücumları da harika. Voleybol oyun tarzını sadece renklerle tarif edebilseydin, bu hangi renk olurdu? Sanırım bunun cevabını zaten biliyorum. Pembe. [kahkahalar] Tabii ki en sevdiğim renk. Pembenin çok enerjik bir renk olduğunu düşünüyorum ve ben de sahada çok enerjiğim. Sanırım en çok beslendiğim ve güvendiğim şey enerjim. Hayatının geri kalanında sadece tek bir yiyecek yiyebilecek olsan, bu ne olsun isterdin? Hımm.

Eğer sadece tek bir yiyecek yiyebileceksem... Tamam, Trinidad'dan bir şey söyleyeceğim. "Bacon shark" diyeceğim. Bacon shark. Evet, Trinidad'da... Plaja ya da belki Tobago'ya gittiğinizde mutlaka yemeniz gereken bir şey. Bacon shark'ı denemelisiniz. Sanırım kızarmış bir hamur işi (bake) gibi bir şey; biliyor musunuz bilmiyorum ama...

Ve... yayın balığı (catfish) aslında ama biz ona köpekbalığı (shark) diyoruz. İçine biraz ketçap ya da istediğiniz başka sosları koyuyorsunuz. Bölüm 7: Ebrar Karakurt. Ama biraz da benden... Evet, ama benden. Başka bir oyuncudan bir yetenek çalabilseydin, bu ne olurdu ve neden? Başka bir oyuncudan bir yetenek... Oyuncunun adını ve yeteneği söylemem gerekiyor. Tamam, Gabby'nin manşet alma yeteneği diyebilirim. Hayır. [burnundan gülerek] Ah evet, durumu gayet iyi. Evet, Gabby'yi de yanımda götürmek isterim. Peki, bir takım arkadaşınla ıssız bir adada mahsur kalsan, bu kim olsun isterdin ve neden? Şey... takım arkadaşım Magda. Evet, orada çok eğlenebilirdik. Evet, siz gerçekten çok eğleniyordunuz.

Oyun tarzın bir meyveyle tarif edilseydi, bu hangisi olurdu? Meyve... Oyun tarzı... Evet, çilek derdim. Tamam. Tamam. Evet. Neden? Çünkü köşede daha tatlı olmak istiyorum. [kahkahalar] Mükemmel. Harika. Çok teşekkürler. Teşekkür ederim. 8. Bölüm: Gabi. Pekala Gabby, şu an dünyanın en iyi oyuncusu kim? Zor bir soru. [kahkahalar] Isabelle Haak. Ah, buna bayıldım. Bu hafta sonu eski takımına karşı oynamak nasıl bir his olacak? Çok zorlu olacak çünkü onlar dünyanın en iyi takımlarından biri. Yani, bu final kısmı kesinlikle harika geçecek. Tamam. Yolculuk sırasında otobüste yanına oturulacak en iyi kişi kim? Bella. İtalya'da da birlikte kalıyoruz. Evet. Eğer hayvanlar voleybol oynayabilseydi, hangi hayvan en iyisi olurdu ve neden?

Aman Tanrım. Sanırım dişi aslan derdim. Ah evet. Evet. Çünkü çok cesurlar ve... Evet. Voleybolda bir kuralı değiştirebilecek olsan, bu ne olurdu? Ayakla servis atabilmek mi? Ayakla servis olur mu bilmiyorum ama... Bugünlerde bunu konuşuyoruz aslında. Gerçekten emin değilim, sanmıyorum ama... Antrenmanda bunu konuşuyoruz. Yani eğer ayakla servis atabilseydim, taktiksel servisler yapmak —mesela kısa servisler— çok daha kolay olurdu. Dünyada en çok "ace" (doğrudan sayı getiren servis) yapan oyuncu olurdun. [kahkahalar] Sanmıyorum. Ama bazı taktiksel servisler için daha kolay olurdu.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Account

Navigation

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Adres çubuğunun yanındaki kilit simgesine dokunun.
  2. İzinler → Bildirimler seçeneğine dokunun.
  3. Tercihinizi ayarlayın.
Chrome (Desktop)
  1. Adres çubuğundaki kilit simgesine tıklayın.
  2. Site ayarları seçeneğini seçin.
  3. Bildirimler seçeneğini bulun ve tercihinizi ayarlayın.