Gönderi tarihi: 20 saat önce20 saat Yazar Admin Filenin Sultanları, 2026 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin üçüncü etabında Japonya'nın Kansai şehrinde sahaya çıkacak. Üçüncü etabın maç programı şu şekilde:8 Temmuz 2026 06.00 Polonya-Türkiye10 Temmuz 2026 07.00 ABD-Türkiye11 Temmuz 2026 13.20 Japonya-Türkiye12 Temmuz 2026 09.30 Tayland-Türkiye
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Meliha Diken Tweeter'da şunları yazdı:2014 yılında A Milli Takım’a ilk adım attığımda takımın en genç oyuncularından biriydim. O gün başlayan yolculuğun beni böylesine özel bir hikâyenin parçası yapacağını hayal bile edemezdim. Bu süreçte dünyanın en iyi antrenörleriyle çalışma fırsatı buldum, birbirinden değerli takım arkadaşlarımla aynı formayı paylaşmanın gururunu yaşadım. Benden önce bu formayı taşıyanlardan öğrendiklerimi, yıllar içinde benden sonraki nesillere aktarmaya çalıştım. Ay yıldızlı forma altında unutulmaz anılar biriktirdik; büyük turnuvalarda mücadele ettik, madalyalar kazandık, kupalar kaldırdık ve olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşadık. Türkiye’nin son on yılda uluslararası voleyboldaki yükselişinin bir parçası olmak, çocukluk hayallerimin bile ötesindeydi. Bu yolculuk boyunca bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, takım arkadaşlarıma, antrenörlerime, teknik ve idari ekiplere, başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ olmak üzere federasyonumuzda emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim. Milli takım forması altında görevimi büyük bir gurur ve onurla tamamlıyorum. Bugün ay yıldızlı formaya veda ediyorum; ancak bu formanın bana yaşattığı anılar, dostluklar ve hissettirdiği gurur hayatım boyunca benimle olacak.
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Altyapı Kadın Milli Takımımız Shanghai Future Star Turnuvası'na Galibiyetle Başladı Altyapı Kadın Milli Takımımız, Shanghai Future Star Turnuvası'na galibiyetle başladı. 20-28 Haziran 2026 tarihleri arasında Çin'in Şanghay kentinde düzenlenen Shanghai Future Star Turnuvası'nda mücadele eden Altyapı Kadın Milli Takımımız, gruptaki ilk maçında UC Berkeley takımını 3-0 (25-22, 25-14, 25-13) mağlup etti. Millilerimizin turnuvadaki kalan maç programı şu şekilde: 23 Haziran Salı 19.00 Shangay - Türkiye 24 Haziran Çarşamba 13.00 Türkiye - Bulgaristan
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Fransız kadın voleybol takımı antrenörü, molada gelmiş geçmiş en coşkulu taktik analizini yapıyorTutku seviyesi: maksimumGülmemek elde değil ama adam Yüzde yüz haklı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.