Gönderi tarihi: Dün 00:221 gün Yazar Admin Voleybolcu Liza Safronova'nın yeni takımı belli oldu ve kendisi şu anda Fransa Ligi takımlarından Volero Le Cannet'de forma giyiyor; daha önce Fenerbahçe Medicana ve Havran Belediyespor, VakıfBank II gibi takımlarda oynamıştı. 2024-2025 sezonunda Fenerbahçe Medicana ile sözleşme imzalamış, ancak habere göre Ocak 2026 itibarıyla Volero Le Cannet ile anlaşmıştır. Güncel Takım: Volero Le Cannet (Fransa Ligi) (Ocak 2026'dan itibaren).Önceki Takımları: Fenerbahçe Medicana (2024-2025), Havran Belediyespor (2023-2024), VakıfBank II (2021-2023).
Gönderi tarihi: 22 saat önce22 saat Yazar Admin Hande Baladın bugün oynanan THY maçında ayak bileğinden sakatlanarak oyunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre MR çekiminden sonra ne olduğu belli olacak.
Gönderi tarihi: 22 saat önce22 saat Yazar Admin Fenerbahçe Medicana THY maçını izliyorum ve bazı şeyleri söylemem gerek diye düşünüyorum:Melissa Vargas sanki bitmiş gibi gözüküyor. Kesinlikle oyuna katkısından çok zararı var.Ana Cristina (bu konuda konuşmak çok zor ama) kesinlikle forma girmeli. Profesyonel voleybolcu forma girmek zorunda. Görüntüsü hiç iyi değil ve kısa zamanda forma girmezse Fenerbahçe CEV'de hiç bir varlık gösteremez.Yer savunması çok kötü.İlk topları karşılarken kesinlikle güven vermiyorlar ve çok kötü bir istatistik elde edecekler gibi görünüyor.Takım hiç güven vermiyor. Süreklilik yokArina Fedorovtseva sürekliliği yok. Bir iyi vuruyor bir çok kötü kaçırıyor.3. set oynanıyor ve ben hala Melissa Vargas'ı bekliyorum. Acaba ne zaman oynayacak ve takım arkadaşlarına yardımcı olacak diye. Maçta hayalet gibi dolaşıyorMelissa Vargas'ın acil şekilde saha dışı şaklabanlıklarını durdurup Profesyonel voleybolcu işine dönmesi gerekiyor.Agnieszka Korneluk'u niye aldınız? Kullanmayacaksanız neden o kadar para verdiniz. Anlayamıyorum????
Gönderi tarihi: 9 saat önce9 saat Yazar Admin Fenerbahçe'den Hande Baladınla ilgili resmi açıklama geldi"Bugün oynanan Türk Hava Yolları maçında sağ ayak bileği burkulan sporcumuz Hande Baladın’ın yapılan muayene ve görüntülemelerinde, ayak bileği dış yan bağı yaralanması ve eklem içi ödem tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.Sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz."
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.