Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Ocak Yazar Admin Gönderi tarihi: 26 Ocak Gördüğüm kadarıyla Melissa Vargas kapasitesini kullanmamaya başladı ve bunun dışında anlamlandıramadığım bir durum var. Özellikle kendine atılan kötü toplarda hiç bir çaba sarfetmiyor. Yani top kötü atıldı mı (pas kötü atıldı mı) çoğunlukla fileye veya dışarı atıyor. Eğer dikkatle izlerseniz sayı alması için mükemmel pas atılması gerekiyor. Eğer Fenerbahçe Avrupa'da kupa kazanmak istiyorsa bu durumu çözmeli diyorum. Ben önceden gördüm...
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak Alıntı Gördüğüm kadarıyla Melissa Vargas kapasitesini kullanmamaya başladı ve bunun dışında anlamlandıramadığım bir durum var. Özellikle kendine atılan kötü toplarda hiç bir çaba sarfetmiyor. Yani top kötü atıldı mı (pas kötü atıldı mı) çoğunlukla fileye veya dışarı atıyor. Eğer dikkatle izlerseniz sayı alması için mükemmel pas atılması gerekiyor. Eğer Fenerbahçe Avrupa'da kupa kazanmak istiyorsa bu durumu çözmeli diyorum. Ben önceden gördüm... Bugün Eczacıbaşı'na karşı aynı dediğim oldu. Hiç bir varlık gösteremeyen Melissa Vargas aynen dediğim gibi oynadı ve Fenerbahçe maçı kaybetti. Bana göre maçın en kötüsü Melissa Vargas'tı. Sanki oynama isteğini kaybetmiş gibi oynuyor. Ben böyle gördüm size nasıl gördüğünüz anlatın da anlayalım.
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 saat önce Nostalji View this post on Instagram A post shared by Melissa Vargas Abreu (@abreusmelisavargas)
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın