Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Televizyon Tarihimizin Unutulmazlari...

# Guner Umit´in kadin kiliginda Turnike sunmasi...

# Fatma Girik´in Soz Fato´da programinda ilk tukurusu...

# Medyum Memis´in Medyum Keto´ya giristigi saniyeler...

# Yildo´nun Supermen kiliginda Turnike sunmasi...

# Sadettin Teksoy´un kutuplarda kibleyi arayip namaz kilmasi...

# Kaan Yakuphan´in haber sundugu sirada arkasinda bulunan dev panonun kafasina inmesi...

# Tolga Gariboglu´nun Hugo yarismacisi kucuk bir cocuktan kufur yemesi... ( Hugo´nun ... seklinde )

# Sevda Demirel´in Hande Ataizi´ne tokatla dalmasi...

# Kenan Ercetingoz´un Magazin Forever tanitiminda Cartel uyelerinin arasina dalip rap yapmasi...

# Reha Muhtar´in tavanda yuruyen sirk cambazi ile konusurken ekranda kendi goruntusunu ters cevirtmesi ve roportaji bas asagi yapmasi...

# Mahsun Kirmizigul ile Seda Sayan´in Reha Muhtar´la Show Haber´e telefonla baglanmalari ve yaklasIk 3 saat boyunca "sen beni sevdin, ben seni sevmedim..." geyiklerini tum Turkiye´ye canli dinletmeleri...

# Defne Samyeli´nin gece haberlerini sunarken (1998), "oyuncak pandayla ucak kacirma" olayinda telefon baglantisi yapip "Panda canli miydi efendim?" diye sormasi...

# Atilla Tas´in David Copperfield´in "sahneden kaybolma" gosterisine katilip, Copperfield´e turlu turlu laflar sokmasi ve oyunun hilelerini nedensiz bir sekilde milyonlara aciklamasi...

# Umit Aktan´in Japonya´ya gitmedigi halde Cunda´daki yazligindan mac anlatmasi... (Not: Bu bir iddiaydi, olayin icyuzunu bir tek Umit Aktan bilebilir...)

# Yillar once Hulya Avsar´in Ozcan Deniz´e ´´Askerde cinsellik ihtiyacinizi nasil gideriyordunuz?´´ diye sormasi ve Ozcan Deniz´in ´´Senin resimlerinle hallediyorduk´´ diye cevap vermesi...

# Ece Erken´in sarkici Kader´i konuk ettigi bir programda, onu Sezen Aksu´nun "Kader, ***** kader aglarini ordun mu..." sarkisiyla cagirmasi. Kader´in canli yayinda darmadagin olmasi, ve uzun bir sure kendini toparlayamamasi...

# Zekeriya Beyaz´in Ceviz Kabugu´nda otelde ***** film izlemesi hadisesine, "ne yaptiklarini anlamaya calisiyordum" seklindeki cevap vermesi ve akabinde gelisen olaylar zinciri...

# Kumkapi Cinayeti´nde oldurulen adamin karisinin (Emine) karate dersinde hocasinin, basindaki elma yerine kulagina "lonk!" diye indirdigi tekme

# Sabah Sekerleri programini arayan Mehmet Ali Erbil´in konuk sarkicidan "Hani kizimiz olacakti..." adli sarkiyi istemesi ve sunucu Ozlem Yildiz´in duygulanip hungur hungur aglamasi...

# Ali Sami Alkis´in, Ahmet Cakar ile saglam kapisip bir sonraki programda O´na "Bana, senden kopekler gibi ozur diliyorum demedin mi?" diye sormasi..

# Milli Takim´in kaybettigi bir mactan sonra Amigo Orhan´in stadin icinde sinsi sinsi bekleyip zamanin teknik direktoru Mustafa Denizli´ye ucarak kafa atmasi.

# Erman Toroglu´nun "Kale Arkasi" programinda studyoya boylu boyunca kale cizgisi niyetine tuvalet kagidi serip olusan o ilginc ortamda dakikalarca yorum yapmasi...

# TRT Hava Durumu spikeri rahmetli Ersin imer´in "Donsuz Geceler" temennisinden sonra ekranlara veda etmek zorunda kalmasi...

# Turk-Japon haftasinda Haberturk´te program hazirlayan Meric KoyatasI ve Sener Usumezsoy´un ekrana cikardiklari Japonlarla geleneksel Japon halk dansi yapmalari, ardindan da hep birlikte tekno muzik esliginde trencilik oynamalari...

# Turgut Ozal´in "Icraatin Icinden" programinda ilk kez "Tak bir kaset de havamizi bulalim Semra hanim..." demesi...

# Ismail Turut´un "Sıkı Dostlar" programinda kendini kelebek sanarak cam sehpaya oturmak suretiyle sehpanin butun yayin hayatina son vermesi...

# Rahmetli Sakip Sabanci´nin kucagina bir hindi alip "vak vak vak" seklinde sesler cikarmasi...

# Julide Ates´in sundugu "Hop Terelelli" adli yarismada, yarismacinin "Bir ulkeyi temsil eden degerli umas parcasi?" sorusuna "Ingiliz kumasi!" diye cevap vermesi, Julide Ates´in bu cevap ustune gulme krizine girip, 2 reklam arasi verilmesine ragmen kendine gelememesi...

# O zamanlar Galatasaray baskani olan Ali Tanriyar´in bir sampiyonluk sonrasi Ilker Yasin´in uzattigi mikrofona "Galatasaray´i sevmeyen olsun!" demesi, Ilker Yasin´in durumu idare etmek icin "heyecandan dedi yanlis anlamayin" deyip renkten renge girmesi...

# Kompela´nin yarim yamalak Turkce´siyle canli yayinda "Bana p...venk diyo!" diye bagirmasi...

# Prof. Mindikoglu´nun cinsiyet degistirme ameliyatlari ile ilgili katildigi programda TRT studyosunu terk etmesi...

# Bir Kral Tv vj´inin canli telefon baglantisi yaptigi izleyiciye "Nasiliz? Bomba gibiyiz degil mi?" seklinde bir soru sormasi, ardindan izleyici sahsin "Bomba kicinda patlasin!" lafini yapistirmasi, vj´in 5 saniye dilinin tutulmasi...

# Sevki Yilmaz´in ele gecirilen kasetlerinde kriz gecirerek kendisine "komple" kuruldugunu iddia etmesi... (Bizim "Komple Teorileri"nin de isim babasidir!)

# Ceviz Kabugu´ndan gorusu alinmak uzere aranan kisinin Cicek Pasaji´nda alem yapmaktayken canli yayina katilmasi...

# Osman Durmus´un mektup ile gelen sarbon tehlikesine karsi halki bilgilendirmesi ve "aha iste bele acarsan bulasir!.." diyerek mektubu paramparca etmesi...

# Euro96 eleme maclarinda milli takimin Isvicre´ye attigi golden sonra Ilker Yasin´in "Sapka cikartacaksiniz sapkaaa!!!" diye bagirmasi...

# Sahane Pazar´da su altinda nefes tutma yarismasina katilan adamin bogulma tehlikesi gecirmesi ve bu sure boyunca herkesin "vay be adam rekoru ikiye katladi" deyip adama ovguler yagdirmasi...

# Bulent Karpat´in "Hop Terelelli Tek Soruda 250" isimli yarismada "Star oyle verir boyle verir, kazandirir..." diye naralar attiktan sonra elindeki telefonla canli yayinda Noter Nihat yerine bir vatandasi aramasi ve vatandasin Karpat´i bayagi bir dinledikten sonra "ne diyon kardesim burasi ev!" demesi...

# Hakki Bulut´un acisiz arabeski tanitmak icin yaptigi program ve TRT yoneticilerinin girdikleri turlu turlu sekiller...

# Telegol programinda Ahmet Cakar´in "BesIktas hakkinda birileri bir seylerin olmasi icin dugmeye basiyor" lafindan bir hafta sonra Reha Muhtar´in programa katilmasi ve yaninda bir buton getirip Ahmet Cakar´la "lutfen dugmeye basar misiniz" diye alay etmesi. Ahmet Cakar´in "soytariligi birakin!" diye cikismasi...

# Kibariye´nin annesi ile meshur "sofeoerrrr-sofeoerrrr" roportaji...

# Levent Kirca´nin acliik grevine baslamasi, ertesi gun vazgecmesi...

# Ali Sami Alkis´in bir futbolcu icin "Turgay Seren´i koysan daha iyi oynar" demesi uzerine Turgay Seren´in "yok ebenin.....!" seklinde karsilik vermesi...

# Telegol programinda, yorumcu Zekeriya Alp´in reklam arasinda fenalasarak hastaneye kaldirilmasinin ardindan Guntekin Onay ve Ziya Sengul´un gulme krizine girmeleri...

# Reha Muhtar´in efsanevi falcilar programinda alkollu olduguna dair iddialar uzerine 1 hafta sonraki programinda canli yayinda alkol kontrolu yaptirmasi...

# Adinin "Fenasi", soyadinin "Kerim" oldugunu soyleyen sahsin Yildo´nun canli yayinina telefonla baglanmasi. Yildo´nun olaya, adamin adini ve soyadini birkac kez soyledikten sonra uyanmasi...

# Cem Ozer´in programinda Nara isimli bir kadinin siir okurken soyunmasi...

# Tarkan´in kendisi ile roportaj yapan Savas Ay´a canli yayinda "cisim geldi!" deyip cekip gitmesi...

# Kanal 6´nin Ceviz Kabugu´nun canli yayini esnasinda "Hulki Cevizoglu´nun kanalimizla artik hicbir ilgisi bulunmamaktadir!" seklinde altyazi gecmesi...

:rolleyes::rolleyes:

Gönderi tarihi:

98 yılında bir şampiyonlar ligi maçından önce Hakan Şükür'ün Fatih Terim'in yanına gidip "kıymayla mıymanın arasında ne fark vardır?" diye sorması, ardından Fatih Terim'in "git basımdan Hakan konsantre olmaya çalışıyorum!" demesi ve olayın saniye saniye Star aracılığıyla tüm Türkiye'ye izletilmesi.

Yılmaz Morgül'ün Gülben Ergen'e aşık olduğu sıralarda bir magazin muhabirinin Yılmaz Morgül'ün evine gitmesi ve annesine Gülben Ergen olayını sorması, annenin ise "biz kız istüyrük!" diye Gülben Ergen'i istemediğini belirtmesi...

HHB'de bir haber muhabirinin, sarhoş bir adama neden çok içki içtiğini sorması, adamın canlı yayında "sana ne lan, sen içmiyor musun sanki!" diye çıkışması, spikerin tırsarak "evet beyfendi!" şeklinde sıvışması...

Seda Sayan'ın programına satanist olduklarını iddia eden iki genç kızı çıkarması ve bu sorunlarından kurtulmak istediklerini belirten kızlarla canlı yayında halay çekmesi, programa katılan Medyum Memiş'in de halay esnasında onlara alkış tutması...

Bir Galatasaray maçı çıkışında Ali Sami Alkış'ın televizyona röportaj verirken yanına epey irice ve mafyavari bir adamın yaklaşarak Ali Sami Alkış'a bir daha Galatasaray hakkında ileri geri konuşmaması konusunda uyarıp tehditler savurması, Ali Sami Alkış cevap vermeye yeltenince adamın psikopat bir ifadeyle "doğru gonuşşş!" şeklinde ortamda terör estirmesi, bunun üzerine Ali Sami Alkış'ın ağzını açmadan ortamdan uzaklaşması. Daha sonra Telegol programının adam hakkında araştırma yapmaya kalkması ve adama "akıl hastası olduğu yolunda söylentiler var" şeklinde teşhis koyması...

Konuk: Ya neden her şeyi erkeklerden bekliyorsunuz? Neden ilk 14 Şubatta biz kutlayacağız? Mesela bi yatağa girdiğinizde neden ilk biz.....

Esra Ceyhan: Yalnız canlı yayındayız!..

:D :D :D

şimdilik favorilerim bunlar..

Gönderi tarihi:

Güzel bir derleme olmuş, elinize sağlık.

Ama ben bunların hiçbirini izlemedim, 1997'den beri tv seyretmiyorum. Çoğu vakayı başkasından dinledim.

Bir tane daha akklıma geldi, onu da başkasından dinledim, doğru mu bilemem.

Nazlı Ilıcak'ın bir söyleşi programı varmış zamanında.

Şair Can Yücel de konuğu.

Konu Şiir, ve büyük şiir ustaları.

Nazlı Ilıcak şöyle bir söz söylüyor söyleşi devam ederken: "Can bey, şu kartpostal çocuğu Nazım Hikmet hakkında ne düşünüyorsunuz?"

Can Yücel: Kart sensin, postal da ..... girsin!!

Anında reklamlara geçiş.

Saygılar.

Gönderi tarihi:

- Reha Muhtar'ın bayrampaşa cezaevinde, aramalar sırasında keşfedilen tünelle ilgili. Cezaevi müdürüne telefonla bağlanı. "Efendim Mahkumlar tüneli kaçmak içinmi kazmışlar" diye sorması. (hala yanarım o cezaevi müdür yok efendim sigara alıp geleceklermiş onun için kazmışlar demedi diye)

- Güner Ümit'in turnike programında bir yarışmacıya "ha şimdi karın babanlamı evlenecek o zaman sen kızılbaşsın" demesi. o gece memleketin karışması.

- kanal 7 de şakacı programını suçan Çetin Çiftçinin şaka yaptığı taksiciden sağlam bir yumruk yemesi.

-- Tansu Çiller'İn canlı yayınlanan bir miting konuşmasında Çanakkalelilere, Çanakkale'yi il yapma sözü vermesi ( :) ama yuh artık ya. )

-Digiturk'un çocuklar için olan çizgifilm kanalında çizgifilm yayının bir anda kesilip yerine po.no film oynamaya başlaması.

- Objektif programının sunucusu Kadir Çelik'in canlı yayında, eski eminönü belediye başkanıyla. sen benim paramı yedin, yok sen benimkini yedin diye tam iki saat kavga etmesi. Kanalın kadir çelik in tüm ısrarına rağmen yayını durdurmaması.

- Esra Ceyhanla A dan Z ye programına konuk olan Okan Bayülgen'İn Esra Ceyhana hayatının ayarını vererek hepimizi memnun etmesi. Okan Bayülgenin bombardıman tadındaki ayarları karşısında darmadağan olan Esra Ceyhanın programa getirilmiş olan kafesteki papağanla konuşmaya başlması.

- Beyaz Show a konuk olan Mazhar Alanson'un telefonla katılan bir izleyici için "kaşar, eski kaşar" demesi. Az sonra programı arayan Cem Yılmaz'ın "Mazhar abi acıkmıştır, programdan çıkınca benim eve gelsin ekmek arası kaşar hazırladım ona" demesi.

- Mehmet Ali Erbil'İn çarkıfelek programında telefonla katılan yarışmacıya mikrofonunu kapalı sanıp "oğlunun anasını .........." demesi

benim hatırladıklarımda bunlar. Tansu Çiller ve Reha Muhtar , tadından yenmezsiniz :)

Gönderi tarihi:

Ya bide şey var, Galatasaray maçından sonra bi galatasaraylı sahanın ortası kocaman bi galatasaray bayrağı dikmişti. çok güzel bi görüntüydü o. sonrada fenerbahçeli bi holigan vardı, psikopat bi adamdı, bunu protesto için el kadar bi fener bayrağını, kirli sakalı, elinde bıçak ve çirkin giyimiyle sahanın ortasına dikmişti. Galatasaraylılar, Fenerbahçelilerle olan farklarında hep bunu anlatır dururlar.

Gönderi tarihi:

Yazılanlar aslında ne kadar da acı.Herkes tv izliyor,yayın yapan insanlar bu şekilde konuşmalarla çok şeyi zedeliyor.Orada konuşulan herşey insanların ağzında günlük konuşma dili olmuş,kalıp cümleler haline gelmiş.Maalesef en çokta bu programlar izleniyor ve okuma alışkanlığını, insanın kendini geliştirmesini maalesef bu tür yayınlar ve TV artık engelliyor(Bu arada iyi yayın yapan TV kanallarına teşekkür ederim)

saygılar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.