Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl yazık etmişiniz mandalinaya..yenmezde şimdi o... .....güzeldi..
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl Yazar yazık etmişiniz mandalinaya..yenmezde şimdi o... .....güzeldi.. yo tadı baya güzeldi
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl yo tadı baya güzeldi avatarındaki yumurtalarıda yemişindir sen..kalp şeklinde ve tavada...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Cok hos gercekten ,öyle bir gülümsedim ki bütün dislerimi saydi herkes!!
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl ''dünyamı verebiliirm senın dünyanı da paylaşabılırım ama ıstemıyorsan lütfen dünyamı bana bırak'' daha nasıl anlatılabilir ki
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl Yazar avatarındaki yumurtalarıda yemişindir sen..kalp şeklinde ve tavada... yaramı deşme şimdi figgaro ben işte o kalp şeklinde ki yumurtaları pişirme konusunda beceriksizim veya şansızım (gerçi sanş diye bir şey yoktur ya) varsa şunun bi tarfini veriver bu arada güzel yorumlar dostlar
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl yaramı deşme şimdi figgaro ben işte o kalp şeklinde ki yumurtaları pişirme konusunda beceriksizim veya şansızım (gerçi sanş diye bir şey yoktur ya) varsa şunun bi tarfini veriver bu arada güzel yorumlar dostlar [/quote .
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl içimi bir bilsen keşke alıntıdır ellerine sağlık... çok çok güzel olmuş...
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl harika bir anlatım...çoğu kez görmüştüm...ve çok hoşuma gitmişti... burda da gördüm iyi oldu... çok tatlı ya...daha çok yiyesi geliyor insanın... :clover: teşekkürler....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.