Misafir redblack Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Hala Aşksın Sen.. Ama Sadece Şarkılarda... :crying: Sırılsıklam bir özlemdi gözlerimden akan... Damla damla bir ümitle içimde oyalanan... Dokunmanın coşkusuyla taştı boşaldı birden... Saklanamaz bir çağlayışla kurtuldu esaretten... Evet sendin beklenen... Evet sendin istenen... Eksikliği gözlenen... Yokluğunda özlenen... Asabiydim ondandı... Hep mutsuzdum ondandı... Yıllar yılı saklandım. Gözyaşıyla kutlandım.. Gidişinde çok ani oldu ya gelişin gibi.. İşin doğrusu varlığına alışmaktan daha zor oldu yokluğuna alışmak. :crying: Alıştım mı bilmiyorum... Ama mecbur olduğumu biliyorum... Boşver coçkusuda çok güzeldi varlığının. Yokluğunun acısı da hiç fena değil hani.. Soranlara neden böyleyim bilmediğimi söyledim... Yalandı bu sensizlikti keyifsizlik sebebim... Gelişinle eksik parçam bir anda tamamlandı... Sende gördüm ya o an sevinçten nasılda ağlandı... Evet sendin beklenen... Evet sendin istenen... Eksikliği gözlenen... Yokluğunda özlenen..... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 BÖYLE SEVDİM İŞTE Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle. Çiçek çiçek açtın yüreğimde. Gökkuşağı zayıf kaldı, senin renklerin karşısında. Taze bir yaprak gibi yeşildin. Açelya idin pembeliğinle. Üzerine çiğ taneleri düşmüş sarı güldün. Kırmızıydın bir ateş gibi. Ve maviydin... En çok bu renkle anmayı sevdim seni. Denize tutkundum, denizi sensiz, seni de denizsiz düşünemedim. Seni severken dünyayı da sevdim ben, insanları da... Kendime bile dar gelirken, içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık. En kızgın, en tahammülsüz olduğum anlarda bile, seni düşünmek yetti bana. İçimdeki sevinç yüzüme yansıdı, güldüm. Beni öylesine güldüren senin sevgindi ve ben kaygısız, içten gülüşün ne demek olduğunu, nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle... Her şeye rağmen sevdim seni. Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yoktu. Koca bir kente, koca bir ülkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden tuttuğunda, patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi. Menzil sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirdim. Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim, kül ederdim. Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm. Ve o göle bir tek sen girebilirdin. Sevdim ve hayrandım da... Her halin çekti beni. Duruşunu, uyumanı, gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, kurnazlığını, çocukluğunu, olgunluğunu sevdim. Sesini de sevdim suskunluğunu da. Küçük oyunlarını, kaprislerini, sitemlerini, korkularını sevdim. Seni ve o doyumsuz sevdanı, uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman. Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı. Seni severken yorulmadım. Çünkü sen yaşam kaynağıydın. Her gün yenilendim. Seninle çoğaldım, büyüdüm. Eksik kalan neyim varsa tamamladın. Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin. Sevdim işte ötesi yok... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 BEN SENI SEVDIM MI? Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta icime oturttum seni Aldim, oksadim saclarini, optum Ictim yudum yudum guzelligini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi ozlemlerin en korkuncu Cildirirdim sen ne kadar uzaksan, Ask degil, hic doymayan bir seydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim dogrusu Sevdikce tamamlandim, butunlendim Biri vardi aglayan gecelerce Biri vardi sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim en buyuk En solmayan guller acti icimde Omrumu degerli kilan bir seydin Sen benim bozbulanik gencligimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, oyle ya Bir cizgiye vardim seninle beraber Ve bir gun orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, Ya sen beni? UMIT YASAR Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Aşk için ayrılmış özel bir alan yok kapımızın önünde bazen çocuklarımızın da gözü önünde yaşanıyor uzakalara gidip yalnızlarda üzüleyim diyemezsin aşk için ayrılmış başka bir yaşam alanı yok bazen çocukların bazen annenin bazen de artık yüreğinden gittiğin eşinin gözü önünde yakalar seni savaş gibi kazananı tek ve mutlaka hüzün besler içinde.... ceyhun yılmaz Alıntı
Φ xxusta Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 aşkın yaşattıklarını hissettirdiklerini iyi anlatmışsın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Güzel şiirler eklemişsiniz bende dayanamadım bir tane ekledim. BİR TEK SEN uykusuz gecelerin her sabahında açtığım her odamın kapısında döndüğüm her köşe başında seni arıyor gözlerim muhtacım aşkına sevgine ellerinin sıcaklığı var ellerimde söz geçmiyor gönlüme seni arıyorum gittiğim yerlerde gönlüme ilaç olasın yarama merhem çare bulasın gözlerin başkasını aramasın aşkımız mermer taşına yazılmasın kimseyi sen gibi sevemem gönlümde senden başkasına yer veremem seninle ölüme gidecegimi bilsem bir tek seni seviyorum ben..... Alıntı
Φ DR€@M€R B@N€RK@ Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Boşver coçkusuda çok güzeldi varlığının. Şiir enfesti fakat burada şu kelime hatasıyla karşılaştım.coçkusuda.Bu böylemi yazılır yoksa coşkusu da diye mi yazılır? Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Boşver coçkusuda çok güzeldi varlığının. Şiir enfesti fakat burada şu kelime hatasıyla karşılaştım.coçkusuda.Bu böylemi yazılır yoksa coşkusu da diye mi yazılır? dikkatin için kutlarım ancak ifadelerinde hatalısın kelime farkettiğin kelime hatası değil harf hatasıdır. aklında bulunsun..... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Güzel şiirler eklemişsiniz bende dayanamadım bir tane ekledim.BİR TEK SEN uykusuz gecelerin her sabahında açtığım her odamın kapısında döndüğüm her köşe başında seni arıyor gözlerim muhtacım aşkına sevgine ellerinin sıcaklığı var ellerimde söz geçmiyor gönlüme seni arıyorum gittiğim yerlerde gönlüme ilaç olasın yarama merhem çare bulasın gözlerin başkasını aramasın aşkımız mermer taşına yazılmasın kimseyi sen gibi sevemem gönlümde senden başkasına yer veremem seninle ölüme gidecegimi bilsem bir tek seni seviyorum ben..... çok teşekkürler paylaşımın için . eline ve yüreğine sağlık. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Yüreğim parçalanmış, hayat bana anlamsız geliyor insanın duyguları tükendiği anda kendide bitmiş sayılır hayatın tüm güzellikleri artık yok onunla birlikte yüreğimi de kopararak gitti AŞKA İSYAN gözlerin oldu ilk aşkı tanıtan sözlerin oldu ilk hüsranı yaşatan hiçmi insafın yok be zalim kurtar beni bu acılardan hiç dinmez sana olan bu sevdam seni ne kadar sevdiğimi bir anlasan koşa koşa gelirdin dünyanın diğer ucundan öylesi duygular var içimde tarifi mümkün olmayan bir köşeden çıkacağını zannettiğim an serap görüyor misali oluyorum inan sensiz mutluluk bana haram yıkıldı adeta şu garip dünyam yuvasız kuşlar gibi çaresizm şu an yorgunum seni düşünüp ağlamaktan iki damla yaş olup gözlerimde süzülüyorsun yanaklarımdan ruhumdasın sanki hiç çıkmıyorsun aklımdan. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.