Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 933
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

merhaba... bundan çok uzun zaman önce dinlediğim bir  şarkı vardı klibi hatrlıyorum sarışın üzerinde kırmızı bikini olan bir kadın çimlerde yatıyordu gökten de bebekler yağıyordu ama şarkıyı da bi türlü hatırlayamıyorum takıntı haline geldi.. yardımlarınız için emeği geçenlere teşekkür ederim şimdiden

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar bir klip arıyorum yabancı. 3-4 yıl önce falan izlemiştim nakaratı çok güzeldi. klib boş bir havuz içinde gece çekilmişti kadın şarkıyı söylüyodu mikrofona sonra havuz doluyo içinde hüzüyo falan." Moon light " gibi bi nakaratı vardı hatırlayan varsa çok sevinirim

https://www.youtube.com/watch?v=K2vwBU-1mm4

bu mu?

Gönderi tarihi:

Merhaba...Bende bir klip arıyorum.Üstü açık bir otopark var.Otoparkta kimse yok.Sadece bir araba var.Arabanın kaputunun üstünde bir kız bir oğlan var birbirlerine bakıyorlar.Gece vakti.Hava soğuk.Sanatçımızda gökyüzünde yıldızların arasından şarkı söylüyor.Böyle yıldızları çizgiyle birleştirip burçları oluştururuz ya o kılıkta.Hareket ederek şarkı söylüyor.Tarihini bilmiyorum 2005 2009 olabilir.Yabancı bir klip.Coldplay tarzı aradım ama bulamadım.Bulanlara şimdiden teşekkür ederim.

Gönderi tarihi:

Merhaba ben 2009 ve ya 2010 yılında tv de bir klip izlemiştim klip evde geçiyordu sarışın bir kadın söylüyordu ve  şarkının içinde so much ,something,touch , everybody gelimeleri geçiyordu yanılmıyorsam klibin sonlarında kız aşağı doğru inerken üstünde penbe rengi bi kolsuz bluz vardı lutfen bilen birisi varsa yardım etsin ya 5-6 yıldır bulamadım şarkıyı.

Gönderi tarihi:

Merhaba bir şarkı arıyordum da,klibi şöyleydi:

Bir kadın odanın ortasında şarkı söylüyordu sonra oda değişiyor ve arkada dans edenler çıkıyor.Yine oda değişiyor ve beyaz bir oda çıkıyor dans edenler gidiyor .Bu sırada kadının kıyafetleri de değişiyor.Şarkı türkçe ve kadın kumral tenli,kahverengi saçları vardı ,orta boylu kilolu değildi.Teşekkürler. 

kardeş dediğin şarkı 2010 yılında hatta yanılmıyorsam sonlarında doğru kadın penbe bir bluz giymişti değilmi

Gönderi tarihi:

Merhaba ben 2009 ve ya 2010 yılında tv de bir klip izlemiştim klip evde geçiyordu sarışın bir kadın söylüyordu ve  şarkının içinde so much ,something,touch , everybody gelimeleri geçiyordu yanılmıyorsam klibin sonlarında kız aşağı doğru inerken üstünde penbe rengi bi kolsuz bluz vardı lutfen bilen birisi varsa yardım etsin ya 5-6 yıldır bulamadım şarkıyı.

klip king tv die bir kanalda yayınlanmıştı

Gönderi tarihi:

merhaba... bundan çok uzun zaman önce dinlediğim bir  şarkı vardı klibi hatrlıyorum sarışın üzerinde kırmızı bikini olan bir kadın çimlerde yatıyordu gökten de bebekler yağıyordu ama şarkıyı da bi türlü hatırlayamıyorum takıntı haline geldi.. yardımlarınız için emeği geçenlere teşekkür ederim şimdiden

al kardeşim bu şarkı 

https://www.youtube.com/watch?v=t6HSlZBNwUQ

Gönderi tarihi:

Arkadaslar bi klip arrıyorum hareketli bi yabancı şarkı, kapalı bi odada çekilmiş hafif yeşil ısık var
Kücük tatlı bir kız cocugu adama dokunmadan  el kol hareketleri yaparak adama işkence yapıyor
klibin sonunda maskeli bi uzaylımı desem öcümü desem kızın yanına geliyor
bilen varsa cok hoş olur şimdiden teşekkür

Gönderi tarihi:

bende bir klip arıyorum turk klibi klib de hatırladığım universiteli çoçuk bir tişort hazırlıyor sabah ogrenci evinden arkadası o tişortu giyiyor ve çoçuğun sevgilisi o çoçuha aşık oluyor

Gönderi tarihi:

Merhaba instagram'da 15 saniyelik bi video izledim şarkı söyleyen kadının beyaz bi elbisesi var şarkı söylerken beyazlık kayboluyor ve elbisede gökyüzü geliyo yoldızlar falan ama şarkı söyleyen kadının adını da şarkının adını da bilmiyorum bulabilirseniz çok sevinirim..... :)(: şimdi den teşekkürler.....

Gönderi tarihi:

Bir klip ariyorum iki lezbiyen kadin kadin top falan otnuyor saclari toplu kahverengi gibi sarisin kisa sacli makyajli kadin geliyor aliyor motorsiklete biniyorlar bir evin bahcesine girip havuza giriyorlar daha sonra eve gidiyorlar falan boyle sarki ingilizce rock tarziydi sanirim melodi bir soz falan hic yok aklimda s harfi geciyordu adinda oyle hatirliyorum yardimci olursaniz cooook sevinirim

Gönderi tarihi:

arkadaşlar merhaba bende bir klip ariyorum

1) çok küçükken dinlemişdim tam hatırlamıyorum çölde geçiyordu galiba bikaç erkek söylüyodu türkçe şarkıydı.arap gibi giyinmişlerdi.

2)bir de yabancı bir şarkı vardı klipde kediler vardı.kıyafetli yvru kediler

3)  bir başkasıda zenci bir adam söylüyodu sımokın giymiş şapkalı falandı hareketli bir sarkıydı.micheal jockson gibi dans ediyodu 

Gönderi tarihi:

Bende bir şarkı arıyorum şarkıyı söyleyen veya ismine dair bişey htrlamıyorum sadece şarkının başlangıcında uzaydan düşen bir adam var siyahi  adam var(ALTIN KOLYESİ VAR $ BU SEKİLDE) üniversiteye düsüyo dans yarısmaları gibi bişeyler var şarkının icinde gecen bazı kelimeler doğrumu yazıyorum bilmiyorum ama camon camon coz maynem camon camon see maynem gibi kelimeler geçiyo yardım ederseniz sevinirim.

Gönderi tarihi:

Bende arıyorummm sad.png(

Şimdi öncelikle yaklaşık 6-7 sene önce izlediğim bir klip kulağa hoş kalan bir şarkı ama şu an hiç bir şekilde sözlerini ve kişinin adını hatırlamıyorum klibi size anlatıcam. Lady gaganın pilatin sarısı kahkullu şaçlarının aynısından olan zayıf bir kız klipte korku filmlerini andıran bir kule gibi bir eve giriyor üstünde beyaz balerin elbiseine benzeyen bir elbise var şarkı söylüyor ev dönüyor klibin ortalarında sallanan saldalye falan vardı bir sandık çok az birşey hatırlıyorum oda kız Go on I no you gibi birşey diyordu lütfen bilen varsa söylesin bulamadım yaklaşık 2.5 haftadır arıyorum?

Misafir adağım var
Gönderi tarihi:

beyler bende bir şarkı arıyorum beyler evde bir hatun var ama villa büyük kapıya jeeple geliyolar arabada bir kaç kişi var kadın yataktan çıkıp pencereden görüyo adam yukarı geliyo eşyaları topluyor valize merdivenlerden inip gidiyor bu arada kadın yanında sac baş yolma hareketleri yapıyor vuruyor filn hatırladıgım ayrıntılar bunlar her gün saatlerce arıyorum yok bulamıyorum ne denediysem yok bulana bi çeyret takıcam o kadar taktım kafaya smile.png

Gönderi tarihi:

Selam bende bir klip arıyorum. Şarkıcı üc arkadası ile birlikte arabada. Sürekli birbirine şakalar yapan bi çift var. Adamın terliklerini matkapla yere vidalıyo falan

She's crazy but she's mine olabilir mi acaba?

Gönderi tarihi:

ARKADAŞLAR ÇILDIRICAM NOLUR YARDIM EDİN YILLARDIR BİR KLİBİ HATIRLAMAYA ÇALIŞIYORUM

klipte pembe rengi oldukça fazlaydı sanırım kız grubu söylüyordu şarkıyı ama emin değilim kızların hepsi pembe giyinmişti ve striptizci gibiydiler ama aynı zamanda garsonlardı böyle çalıştıkları bir yer var oraya geliyor insanlar klibin bir yerinde de bu kızlar dans ediyordu ellerinde bir ip vardı onunla dans ediyorlardı nolur yardımcı olun :(

Gönderi tarihi:

Selam,

Bir klip arıyorum, takribi 15 yıl öncesi vardır. Sanırım 2 kişilik bir gruptu, opera parçasının uyarlaması olabilir. Dil ve melodi hatırlamadığım için klibi tarif edeceğim.

Klipte deniz aşırı adalar, uzun ve ıssız sahiller, kale, şato gibi görüntüler ve bol bol havadan çekim vardı.

Tahtadan büyük bir taht ta oturup elinde yerde dayadığı kılıç ile şarkı söyleyen sarışın bir grup elemanı vardı.

Ben fransızca olabiliceğini hatırlıyorum ama iskandinav ülkelerinden bir yer de olabilir.

Gönderi tarihi:

ben de bir klip arıyorum uzuuun zamandır. rock tarzında bir şarkıydı yanlış hatırlamıyorsam, klipte grup şarkıyı söylüyordu ve diğer yandan bazı insanlar uyuyordu, ve uykuya daldıklarında yerden yükseliyorlardı. mesela sınıfta bir çocuk uyuyakallıyordu ve sırasının üstünde havada uyuyordu. klibin sonunda uyuyan herkes yere düşüyordu. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim original.gif

bir zamanlar yeni tv diye bir kanal vardı 2007-2008 gibi, o kanalda sürekli aynı sırada çalan şarkılar olurdu bahsettiğim klip de bunların arasındaydı. bu listeye veya kanalla ilgili herhangi bir şeye nasıl ulaşılır bilen eden var mıdır ben çok aradım bulamadım lütfen yardımcı olun 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.