Misafir Tuna Gönderi tarihi: 2 Mart , 2019 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2019 Merhaba.. Ben de bir klip arıyorum. Yaklaşık 20 sene önce çekilen yabancı bir parça. Ilginç bir merdivende dans eden robotlar, zombiler falan var. Alıntı
Misafir FATİH Gönderi tarihi: 9 Mart , 2019 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2019 Tarih 23.02.2019 at 23:52 , Misafir Derya dedi: Bende merak ediyorum... Bilenler bana da söylesin lütfen buldum Alıntı
Φ yakupgok007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2019 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2019 KIRMIZI odada bir klip kadın söylüyor saçları sarı şarkını bir yerinde bip veya dıt ediyor çünkü küfür ya da argo bir şey söylüyordu Alıntı
Misafir slow Gönderi tarihi: 26 Mart , 2019 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2019 klip arıyorum 2004-2005 yıllarında flas tv de gece yanınlanırdı kaykay yapan biri vardı yavaş çekim yüzüne su döken biri vardı sözlerinde ıf you diyodu sanki ingilizce Alıntı
Misafir misafir Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2019 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2019 Merhaba arkadaşlar kısa zaman önce klibli bir şarkı dinlemiştim klibini hatırlıyorum ama şarkının ismi hakkında bir fikrim yok (klibi şöyle: çıplak bir erkek ve bir kadın duvara yaslanmış bel üstü gözüküyor sadece. kadının boyu erkekten biraz kısa ve üstlerine boya dökülüyor fransızca bir şarkı bulursanız çok makbule geçer) Alıntı
Misafir Mythit Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2019 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2019 Arkadaşlar 90'ların sonundan çocukluğumdan hatrımda kalmış eski bir klip var. Tam hatırlayamıyorum ama vokal kızıl saçlı bir kadındı ve sanırım Haydarpaşa'da başlıyordu klip, devamında kadın elinde bavulla felan farklı yerlerde görüyorduk havalimanı vs. gibi. Rengarenk bir klipti ve şarkı da hayata yönelik bir olumlama şeklindeydi. Emin değilim ama kadın kıvırcık saçlı birisiydi. Hatırlayabildiğim doneler ancak bu kadar. Ve daha sonrasında bu kadının hiçbir klibini felan gördüğümü hatırlamıyorum. Belki bir ara 2000'lerin başlarında bir dizide oynamış olabilir. Alıntı
Misafir Mythit Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2019 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2019 Tarih 17.03.2019 at 21:54 , yakupgok007 dedi: KIRMIZI odada bir klip kadın söylüyor saçları sarı şarkını bir yerinde bip veya dıt ediyor çünkü küfür ya da argo bir şey söylüyordu sıla'nın "...dan sonra" klibi olabilir mi acaba? Alıntı
Misafir PATTİS Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2019 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2019 Ya ben de bir şarkı arıyorum yabancı ama baya biliniyordu klibinde partide birvadam kocaman kafası olan bir kostüm giyiyordu dans ediyorlardı falan HELP ME Alıntı
Misafir bdbocean Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2019 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2019 merhabalar... günlerdir mırıldanıyorum şarkıyı, ama sözleri bilmiyorum. tamamen uyduruyorum. çıldırtacak beni. klip şöyle: bir karavan var. karavanda sarışın, kot şortlu, kovboy çizmeli bir kadın var. birden bir sinyal mi geliyordu neydi, bir tür uzaylı istilası gibi bir şey oluyor. kadını şerif, oranın haklı falan öldürmek istiyor, tama saldıracaklarken karavanın kapısı güm diye açılıp şarkı başlıyor. kadının gözleri bantlı, sanki o istila anında gözleri akmış da bantlamış gibi yapmışlar. bir ses çıkarıyor kadın ve diğer herkes de onun gibi aklını kaybediyor, bir tür zombi oluyor ve herkes karavanın önünde dans etmeye başlıyor. resmen koreografiyi bile hatırlıyorum; ama nasıl bulacağım kafayı yedim. :/ Alıntı
Misafir emrah Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2019 merhaba arkadaslar 3-4 senedir bir klip arıyorum bulamıyorum yardım edermısnız? klıp galiba afrıca taraflarında cekılmıstı cocuklar oynuyordu suyla falan tek hatırladıgım nakarata girerken dance... tvde izlerdim hep nato jorcavon donemleriydi galiba Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2019 Arkadaşlar çatlayacak. Bir klip vardı jenny form the block şarkısının meşhur olduğu zamanlardan diye aklımda kalmış. Doğru hatırlıyorsam afro Amerikan bi ablamız klasik bi araba etrafında dönüyordu falan. Tüylü kızılderili başlığı kalmış aklımda birde. Nooolur yardım edin 😕 Alıntı
Φ kusbeyinli Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2019 Tarih 26.03.2019 at 21:48 , Misafir slow dedi: klip arıyorum 2004-2005 yıllarında flas tv de gece yanınlanırdı kaykay yapan biri vardı yavaş çekim yüzüne su döken biri vardı sözlerinde ıf you diyodu sanki ingilizce bunu bende hatırlıyorum flash tvden bunu bulalım ya Alıntı
Misafir slow motion Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2019 14 saat önce, kusbeyinli dedi: Tarih 26.03.2019 at 21:48 , Misafir slow dedi: klip arıyorum 2004-2005 yıllarında flas tv de gece yanınlanırdı kaykay yapan biri vardı yavaş çekim yüzüne su döken biri vardı sözlerinde ıf you diyodu sanki ingilizce bunu bende hatırlıyorum flash tvden bunu bulalım ya flas tv kayıtları silmiş 2004-2005 tarihlerinde gece 24,00 den sabah kadar klip yayınlanırdı aynı klipler vardı her gece aynı klipleri yayınlarlardı programın adı müzik kuşağı veya müzik pınarı öyle bişydi kliplerden big boys don t cray diye bi şarkı vardı kız söylüyodu bide Marc Anthony un klibi vardı ama bu dediğim klibi hatırlayamadım. Alıntı
Φ kusbeyinli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2019 Yabancı mı yoksa yerli bi klip mi? Alıntı
Misafir slow motion Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2019 Tarih 04.05.2019 at 01:30 , kusbeyinli dedi: Tarih 26.03.2019 at 21:48 , Misafir slow dedi: klip arıyorum 2004-2005 yıllarında flas tv de gece yanınlanırdı kaykay yapan biri vardı yavaş çekim yüzüne su döken biri vardı sözlerinde ıf you diyodu sanki ingilizce bunu bende hatırlıyorum flash tvden bunu bulalım ya flas tv kayıtları silmiş 2004-2005 tarihlerinde gece 24,00 den sabah kadar klip yayınlanırdı aynı klipler vardı her gece aynı klipleri yayınlarlardı programın adı müzik kuşağı veya müzik pınarı öyle bişydi kliplerden big boys don t cray diye bi şarkı vardı kız söylüyodu bide Marc Anthony un klibi vardı ama bu dediğim klibi hatırlayamadım. yabancı ingilizce slow motion çekim kaykay yapan biri var erkek şarkıcı Alıntı
Misafir sen dinle beni Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2019 Dilerim aradığınız her şeyi bulursunuz arkadaşlar... Alıntı
Φ Lalala Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2019 Bir klip ariyorum iki lezbiyen kadin kadin top falan otnuyor saclari toplu kahverengi gibi sarisin kisa sacli makyajli kadin geliyor aliyor motorsiklete biniyorlar bir evin bahcesine girip havuza giriyorlar daha sonra eve gidiyorlar falan boyle sarki ingilizce rock tarziydi sanirim melodi bir soz falan hic yok aklimda s harfi geciyordu adinda oyle hatirliyorum yardimci olursaniz cooook sevinirim Alıntı
Misafir ÇOK ARADIM :( Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2019 Arkadaşlar klipte adam sandalyede oturuyor sonra bitane kadın var oda dans ediyor sanırım başta paltolu falan şarkı ilerken üstündekileri çıkarıyor falan aklımda kalan tek kısım bu yardım eder misiniz lütfen Alıntı
Misafir bb84 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2019 Tarih 23.01.2015 at 15:52 , Misafir berrak34 dedi: Merhabalar bir şarkı arıyorum bende sanırım fransızcaydı,kumral genç bir bayan söylüyor , klip bir kafe-restoranda geçiyor, Kızın karşısına sürekli buluşmak için birileri geliyor ve sürekli değişirken o da şarkısını söylüyor, garsonlarda servis yapıyor sürekli o masaya , yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ... Joyce Jonathan “Ca ira” Alıntı
Misafir bb84 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2019 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2019 Tarih 20.02.2015 at 17:58 , Misafir Kaplan dedi: Bende bır klip arıyorum , eşiyle tartışan bır kadın küçüklüğününe gıdıyor ve anne babasının kavgalarını hatırlayan kucuk bır kız çocuğu .Kadın eşyaları kırıyor Kelly Clarkson "because of you" Alıntı
Φ Ercan Anbarlı Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2019 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2019 merhaba arkadaşlar bende bi şarkı arıyorum klibinde siyahi bi adam bavulla basket sahasına giriyor ve orada basket oynayanlarla maç yapıyordu 2000 lerden bi şarkı bilen varsa yazabilirmi Alıntı
Misafir yağmurlu klip Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2019 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2019 klipte sadece 1 adamın başına yağmur yağıyordu. adam kızla buluşunca yağmur kesiliyordu, ayrılınca tekrar kafasına yağmur yağıyordu. yatarken, dişini fırçalarken, sokakta yürürken sadece adama yağmur yağıyordu. lütfen yardım Alıntı
Φ oguzhan.0 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2019 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2019 Arkadaşlar merhaba. Yabancı bir şarkı arıyorum. Şarkılada yatta kızlar içki içiyor. Bir adam da denizde flyboard kullanıyor. Suya dalıp çıkıyor. Klip çok eskiden gençtv night box da çıkardı. Bulabilirseniz çok sevirim. Tşkrlr Alıntı
Misafir konuralp Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2019 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2019 eskiden bi klip vardı adam şarkıda duvarda koşuyodu hızlı bir şekilde falan Alıntı
Misafir Ayhan Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2019 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2019 Bir şarkı arıyorum dinleyeni yaklaşık 7-8 sene oldu şarkının klibinde iki kız var karlı bir gece bir tır çalıp onunla kaçıyorlar klibin çoğunluğu tırda geçiyor yardımcı olursanız çok sevinirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.