Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bugün number one de dinlediğim adını ve sözlerini hatırlamadığım yabancı bir şarkı var klipte babası alzheimer hastası sanırsam oğlu yanına geliyodu ve küçüklükte yaşadıkları anıları canlandırıyolardı. yardımcı olursanız sevinirim xd

• Cevaplar 933
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bir kılip arıyorum klip bar da geçiyor kadın masada oturmuş şarkı sözlerini söylüyor ortda dolanan barmen kadın var orta yaşlı bira dağıtıyor ama sahne başa sarıyor sürekli tekrar ediyor bi sonraki sahnede milletin kafa güzel oluyor  

Gönderi tarihi:

Merhabalar

Bende 2007-2009 yıllarında dinlediğim izlediğim bir clip arıyorum. Ingilızce arapça karışık düet olabilir tam hatırlamıyorum erkekte soyluyormuydu. Bayan sarışın erkek arabada. Araba yolunda geçiyor klip. Kadın yolda arabanin onunde hafif oryantal dans ediyor. Hatta o zamanlar şarkıcı kadını araştırmıştım mısırlı yada cezayirli annesi varmış. Şimdi bir türlü aklıma getiremiyorum.

Gönderi tarihi:

selamlar arkadaşlar bende bir şarkı arıyorum, gene fransızca olduğunu düşündüğümüz bu klipte küçük bir kız çocuğu eski kirli bir evde tv izleyen şişman kirli ve kötü olduğunu düşündüğüm babasıyla birlikte yaşamakta ve sonlara doğru bir melekle buluşuyordu. şimdiden teşekkürler.

Gönderi tarihi:

Arapca bir şarkı aryorum klibin başında sarsoın bir kadın sihirli bi tas gibi birşey tutuyordu elinde binanın tepesinden yeraltına atlayıp mptobisikletle gidiyordu sıyah deri bi elbisesi vardı lütfen yardım edin kaç gündür arıyorum bulamadıkca sınırşenıyorum

Gönderi tarihi:

Bir şarkıcı arıyorım 1.KLİBİNDE TREN VAR ÜZERİNDE GALİBA ŞARKICI 2.TAŞ Bİ KÖPRÜNÜN ÜSTÜNDE GİTAR ÇALIYO ADAM KADIN SANATÇİ ÇOK EĞLENCELİ Bİ ŞARKI SÖYLÜYO HİNT BOKTAI VAR ANLINDA KADININ ARKADAŞLAR LÜTFEN

Gönderi tarihi:

Ya bi klip ariyorum aslinda sarki ama anlatamiyorum resmen diririri ditdiririri falan diye bitiyordu klibinde bi kismini yatirliyorum böyle koreli gibi bir kız vardi ışte reatorantta çalışıyor yemek servisi yapicak falan 4 5 tane is adami gibi takim elbise giyen adamlarcatalla falan tabağa vuruyorlar öyle ışte bulabilir misiniz

Gönderi tarihi:

selamlar bende bi şarkı arıyorum kolay bi şarkı ama bi türlü aklıma gelmedi dhs-house of good ve mad house- like a prayer müzikleriyle aynı tempo olarak şarkının girişinde alkışlıyorlar kalın sesli adam ladies and gentlemen diyor bişeyler daha dior sonra güm güm giriyor şarkı.. tsk

britney spears i mi diyorsun acaba
Gönderi tarihi:

Bende bir şarkı arıyorum. Klipte yüzü boyalı çocuklar dans kapışması yapıyorlardı. Lütfen yardımcı olun.

Gönderi tarihi:

Ben de bir klip arıyorum. Kadın zenci. klip çölde geçiyor. düz açık renk uçuşan bir elbisesi var soft rock tarzı. ya grubun ya da şarkının içinde desert yani çöl kelimesi geçiyor

Gönderi tarihi:

Merhaba biraz önce dinlediğim bir müziği arıyorum. Klipte 2 tane sarışın hatun var 2 tane siyah bmw nin başında şarkı söylüyorlar

Gönderi tarihi:

Merhaba,

Ben de bir klip arıyorum; klipte esmer hafif zayıf saçları sıfıra vurulmuş bir adam (ki şarkıyı söyleyenin kendisidir), otobüse biniyor. Şort giymiş hoş bir kadın görüyor ve koltuğa oturduğunda hayal kurmaya başlıyor. Klibin bundan sonrası tamamen algı yanılsamasıyla dolu; mesela kamera yakın plan çektiğinde adam kadının arkasında ve öyle sanıyorsunuz ki sevişiyorlar, kamera geniş açıya girdiğinde aslında adamlla kadın parkta bir oyuncağın üzerinde öne arkaya sallanıyorlar ya da adam yatakta ayakları öne arkaya gidiyor yine aynı şeyi düşündürtüyor ve geniş açıdan adamın yatakta oyuncak askerlerle oynadığını görüyorsunuz. Bu şakıcıyı ve klibi hatılarayan/bilen var mıdır?

Gönderi tarihi:

Merhaba bir klip arıyorum,

Yabancı bir klip genç sarışın bir adam , karlı bir yolda giysilerini çıkararak yürüyor ve ucurum gibi biryerde sadece botlarıyla şarkı söylüyor ve sonra o yuksek tepeden denize atlıyor,,, çok tesekkürler

Gönderi tarihi:

bugün number one de dinlediğim adını ve sözlerini hatırlamadığım yabancı bir şarkı var klipte babası alzheimer hastası sanırsam oğlu yanına geliyodu ve küçüklükte yaşadıkları anıları canlandırıyolardı. yardımcı olursanız sevinirim xd

Gönderi tarihi:

Ya Allah için yardım edin. Şöyle bir klipti aradığım

Sarı arabadan inip gözünden gözlüğünü çıkartıyor genç ama baya 2015 die hatırlıyorum dinlemiştim. Sonra sarı beyaz filan arka plan fotoğraflar çekiniyor falan ya yardım edin nolurrr

Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaşlar benim aradığım klip yabancı bir klip . Videoda bir adam ameliyat masasından aşağı düşüyor cehenneme. Orada kafatasları var. Yavaş yavaş adamın da suratı değişiyor ve en sonunda adam şeytan oluyor. Bu şarkıyı bulabilirseniz sevinirim . Teşekkürler

Thunderstorm Lightning

Misafir Aradiginibulmali
Gönderi tarihi:

Merhaba,

Eski bir klip kıvırcık saçlıydı hafif erkek söylüyordu.

Klipte gözyaşlarıyla market veya cafe sular altında kalıyordu hayal meyal hatırlıyorum lütfen bulalım smile.png

Misafir rumeysa doğan
Gönderi tarihi:

bende bir şey soracağım şarkı arıyorum şimdi klipte bir kız var sadece elinde oyuncak araba gibi kolu olan bir küçüh hameş diyim öyle bir şey ve kız yolda dans ediyor üstünde sarı bir kıyafet yardımcu olursanız seviniriim 

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ya acaip bir klip izledim kız böyle adamları oteel götürüp kandırıp sevgilisi geliyor onları öldürüyordu başındada yay kopması gibi bir ses geliyordu cok slow tarzıydı şarkının ismi ney blen varmı 2 sene faln oldu

​Buldun mu?

Gönderi tarihi:

Selam. Klip arıyorum. Şarkıda siyah oğlan ve beyaz güzel kız var ve hastalar. Rehabilitasyon sürecinde doktor talimatlarının aksine ters yürüyorlar. Hoş ritmli haraketli güzel bir klip. Şimdiden teşekkürler

Gönderi tarihi:

Merhaba bir Türk şarkısı arıyorum, slow bir düet şarkısı klip bir park veya ormanda çekilmiş işte yapraklar falan ve bir göle karşı yürüyorlar, normalde 2013-2014 olmalı. Hatırlarsanız eyer yazarmısınız lütfen

Gönderi tarihi:

Bende klip arıyorum. Klipte bale yapan bisürü kız var sonra ortalarındaki kızın gözü bağlı ellerine de kılıç bağlamışlar dans ederken diğer kızları kesiyordu. Çok uzun zaman önce izlemiştim. Klipte sanırım söz yoktu sadece müzik vardı

Gönderi tarihi:

bende klip arıyorum son zamanlarda cok populerdi 1 kadın var partide sürekli alkol iciyor eve giderken alkol iciyor

Gönderi tarihi:

Merhabalar bir şarkı arıyorum bende sanırım fransızcaydı,kumral genç bir bayan söylüyor , klip bir kafe-restoranda geçiyor, Kızın karşısına sürekli buluşmak için birileri geliyor ve sürekli değişirken o da şarkısını söylüyor, garsonlarda servis yapıyor sürekli o masaya , yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ...

​Bende arıyorum ama bir türlü bulamadım

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.