Misafir ADANALI Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2017 Merhaba arkadaşlar bende klip arıyorum klipten hatırladıklarım şişman bir adam kadına dönüşüyordu sonra gece kulübünde saati dikkat etmiyor uyarıyı es geçiyor ve erkeğe dönüşüyordu bilen varmı Alıntı
Misafir 81 Düzce 81 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2017 Benim dinlediğim bir şarkı vardı kadın sarışın vokalist zenci hatta kadın kanser olmuş beğendiğim şarkısını bulamıyorum Alıntı
Misafir trchico Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2017 merhaba arkadaşlar bende bir klip arıyorum ve ümid ediyorum ki yardımı dokunan biri vardır aramızda çünkü düşünmekten beyni patlatçam.. evet; yanlış hatırlamıyorsam ingiliz bir şarkıcıydı.. sihay beyaz gibi bir klibi vardı ve genellikle banyonun karşısında aynaya bakarak biraz bağırarak şarkı söylüyordu, çevirmeli siyah bir telepfonda vardı hatta.. ve klibin sonlarına doğru bu şarkıyı söyleyen delikanlı bileklerini kesiyordu el yıkama yerinde aynanın orada banyoda yani ) teşekkürler şimdiden.. Alıntı
Misafir Adaız Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2017 Zenci bir adam üstü açık bir arabayla denizde gidiyor hatırladığım bunlarkıyı bilen var mı Alıntı
Misafir Shadow Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2017 Mrb bende bi şarkı arıyorum klipte iğneli rozet takan bikinili bi kız var ve iğneli rozet teki adam şarkı söylüyor canlı resim gibi yardım edin Alıntı
Misafir Biri Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2017 Noir Desir - Le Vent Nous Portera Alıntı
Misafir gadfly Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2017 Merhaba bir sarki ariyorum.. Klipde baba ve ogul var... baba cocuga ne yaotiysa cocuk da buyuyunce aynisini babasina yapiyor... Klip yeni... Nakarat da islik.caliyolar Alıntı
Misafir Blade56 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2017 Arkadaşlar bana da bi yardım edin 2 senedir aklımda bulamadım bir türlü klibi. Ingilizce şarkı adam ormanlık alan gibi bi yerde söylüyordu şarkıyı sonra boynuzları falan çıkıyor vampire dönüşüyor yavaş yavaş. şimdiden sağolun Alıntı
Misafir KAMİL123 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2017 merhaba arkadaşlar bende bir video arıyorum galiba 2015 tarihinde dinlemiştim klipte iki çocuk vardı biri kız biri erkek kız olanlar taşınıyordu erkek çocukta bisikletiyle kızı bulmaya gitmişti yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Alıntı
Misafir sebnem Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2017 Merhaba, Ben bir klip arıyorum, bir kadın söylüyor, zannediyorum 2008, başlangıcında bir adam betonun uzerinde yatıyor, kadın adamı o zamanın olmayan teknolojisiyle havaya yansıyan ve kumanda işlevi gören bir ekrandan hareketlerini kontrol ediyor. Bilen varsa çok sevinirim Alıntı
Misafir misafirbilgili Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2017 Merhaba benim aradığım şarkı 90lardan. Seuno rekolaşee oooo oooo ooo gibi bie şey. Kasetin üzerinde duo mu uno mu bir şey yazıyordu. Klibinde de adam Mirkelam gibi koşuyordu Alıntı
Misafir misafirbilgili Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2017 Merhaba bir sarki ariyorum.. Klipde baba ve ogul var... baba cocuga ne yaotiysa cocuk da buyuyunce aynisini babasina yapiyor... Klip yeni... Nakarat da islik.caliyolar Alıntı
Misafir Anonim Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2017 Arkadaşlar bi şarkı arıyorum çok klişe oldu ama bi yardım 5-6 sene oldu askerde kafam güzeliken dinledim. Şarkıda hiç söz yok kadın kaçıyor adam kovalıyor yer yer dans ediyor kadın ayakkabısı düşüyor kabaca söylersek sürekli uzun hava gibi aaaa aaaa diyordu arap dünyesının şarkısıda olabilir o izlenimler vardı. Alıntı
Misafir Mersinli1 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2017 bir sarki ariyorum turkce bir sarki fransiz bir adam ve turk bir kadin hareketli sarki un dos tres gibi bisey diyordu baya eski bir sarkiydi bilen vrami Alıntı
Misafir N.C Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2017 2000li yillarda lise doneminde latin mi desem tam hatirlamiyorum ama bi klip izlemistim sarki soyleyen cocugu kizlar kovaliyordu o zamandan beri dusunuyorum arasamda bulamiyorum yardimci olun pls Alıntı
Misafir Rmz Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2017 BEN BİR ŞARKI ARIYORUM NE ZAMANDIR 3,4 SENE OLDU KLİPTE İKİ KİŞİ VAR KADIN VE ERKEK VÜCUTLARI BOYALI DUVAR RENGİNDE BU ŞARKIYI BULMAMDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ!!. TEŞEKKÜRLER!. Gotye-somebody that i used to know [sharedmedia=videos:videos:2240] Alıntı
Misafir Smokeye Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2017 Siyah beyaz bir klip esmer kivircik sacli ve kafasinda bandana olan bir kiz sarki soyluyor kizin adi Jessica gibi bir sey come on diye hatirliyorum sarkinin adini ama bulamiyorum Alıntı
Misafir denk Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2017 İngiltere sokaklarında geçen bir kaç sene önce izlediğim 5.6 kişilik grubun olduğu ustu açık otobüste geçen klip grubun adı neydi one direcition Alıntı
Misafir Nane Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2017 Bu videodaki şarkıyı arıyorum Alıntı
Misafir Kozmos Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2017 Merhaba, hemen hemen 2003 / 2004 yılları arasında MMC kanalında çıkan bir şarkıydı. Klip tiyatro temalıydı, çocuklar oynuyordu. Erkek çocuk kovboy giyimliydi, kız vardı kaktüs kostümlü. Bir kadın söylüyordu bu şarkıyı, yabancı bir şarkıydı, slow bir şarkıydı ama şarkıyı hatırlayamıyorum. Hatta genelde bu şarkıdan bir kaç şarkı sonra Kylie Minogue- Red blooded woman şarkısı çalıyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim Alıntı
Misafir Oynak balina Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2017 Bende bir şarkı arıyorum şarkıda savaş geçiyo şarkiyı abimiz söylüyor Alıntı
Misafir hellokiwi Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2017 Bende bir klip arıyordum 2000li yılların başından sanırım şimdiki tv8in olduğu kanalda sabahları çıkardı.Klipte 2 kovboy vardı biri şarkıyı söylüyordu 2 tanede çingene kız vardı... hatırladığım kadarıyla çingene kızlar kaçıyordu ama gülümsüyorlardı...kaç senedir bu klibi arıyorum şarkıda güzeldi...LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? Alıntı
Misafir Byrmozzzn Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2017 bende arıyorum Alıntı
Misafir ALOO Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2017 Bİ ŞARKI VARDI BAYA ESKİ KIŞ GÜNÜNDE KADININ BİRİ TRENİN ÜSTÜNDE ŞARKI SÖYLÜYODU BULABİLİRMİSİNİZ Alıntı
Misafir Boldate Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2017 Ben de bir klip arıyorum siyahi bir çocuk vardı klibte bebekliğinden mezarına kadar sürekli dans ediyordu arkada da müzik çalıyordu yardım edebilir misiniz? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.