Φ baharrr Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 slm arkadaşlar msn'im çalındı ilgilenen arkadaşlar lütfen yardım edin... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 valla yardım edilebileceğini sanmıyorum ama msn giriş sayfasına girip gizli sorunu çalan kişi değiştirmemişse oradan şifreni yeniden alabilirsin Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 coktan degiştirmiş.bana msn kırmak için proğramlar lazım yinede ilgilendiğin için teşekkürler. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 bişeydeil. o zaman işin yaş bu mümkün deil bu iş. ama bence yeni msn alıp şifresi kırılanı ekle. sonra adını bilmiyorum ama bi program var.karşı tarafa bi şekilde yollamayı başardığında şifresi sana geliyo anladın gerisini zaten ama bu çok uzun ve zor bi iş en iyisi sen bi bardak su iç Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 baharCIM CANIM BENİm boş ver napcaksın uğraşma ..kim kırıyor senin msn lerini arkidişlerinmi ... benim msn mi kırmada canım benim ...msn nin yenisini alırsın önemli değil... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ya yeni adresler açtım ama onlarında çalımama garantisi yok ve bütün arkadaşlarım hepsinin adresi yok oldu. ayrıca bu insanın yerine yazışma olasılığı var.bunun için almalıyım adreslerimi... Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 yanlış anlama ama bunu kendin yapmalısın ve reelde tanıdığın ve bu konulardan anlayan birinden çünkü o msn'nin sana ait olamama olasılığı da var ve şu günlerde kişi şikayet ettiğinde başın belaya giriyor ya sende şikayet et veya dediğim gibi işte nebiliyim xss yi dene trojan dene sosyal mühendislik dene eğer bunda iyiyse sosyal işini yemeyebilir.... Alıntı
Φ julwern Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 msn geri alabilirim adresini ver gerisi kolay çalınanı ver Alıntı
Φ julwern Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 şifreni unutma yaz atakli_@hotmail. com Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 İnsanlar bunu neden yapar birtürlü anlamıyorum...! Alıntı
Φ sevim Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 msn geri alabilirim adresini ver gerisi kolay çalınanı ver [email protected] cokk tesekurler simdiden. eger yapabilirsen beni cok mutlu edersin Alıntı
Φ sevim Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 adım sewim. sifreme gerek yok sanrım ama ben yine de weriyim 19071907 Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 bununla ilgili topic açacagım başkalarına mail adresini ve şifreni vererek sorununu çözemezsin bence Alıntı
Φ hacker_tms Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 SeLam. ßahar ve msn i calınan dıqer arkadaslar... elımden qelen yardımı yapacagım...calınan adreslerı gerı alıyorum denemek ısteyen ßuyursun qelsın. msn adresım : [email protected] ekleyın yardımımı esırgemıyecegım saygılar. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Msn adresini sen geri alabilirsin ama o calan kiside geri almasini bilir yani.. Calanlar artik bu isleri zevk icin yapmakta ozel denen birsey kalmamis artik.. Hadi msnin sifresini kirip aldilar eee ne oldu baslari gogemi erdi sifreyi caldilar diye madalyami takiyorlar kendilerine :-) unutulmus sifreleride buluyormusunuz ... Alıntı
Φ Amy Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2010 msn adresı calınan yada sıfresını unutan arkadaslar yardım ediLir. Alıntı
Φ raneme Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2012 msn geri alabilirim adresini ver gerisi kolay çalınanı ver çalınan msnem " [email protected]" lütfen yardım edın ne oluuur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.