Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl benim film,kitap,müzik zevkim karmakarışık,fantastik film sevmesem de lord of the rings i çok sevdim,benim yüzümden kavga etmeyiniz reca ederim
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl şunu anladım tamam ben bişey atmıyorum demekki tek fantastik seven ben değilmişim hayret
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl sen karıştır ortalığı..düşür bizi birbirimize.. sonrada çık aradan ha nenem.. pek bi gördüm seni
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl Ateş düştüğü yeri yakarmış.. Ateşdeki yanar, diğerleri oynarmış..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl çok şeyler anlıyomda neysee... anlatsana..bizde sebeplenelim ucundan acık
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl anlatsana..bizde sebeplenelim ucundan acık bazen susmak en güzel cevaptır
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl anladımki hiç kimse hiçkimse sen değil hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 18 yıl Türk Dil Kurumu hiç müdahale etmiyor mu bu kullanıcılara. ki'leri ayrı yazın bari. Bu arada ben TDK'nın müdahale etmediğini anladım!
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 18 yıl şunu anladım ki!!! "freak" imla kurallarına dikkat ediyormuş
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl yapmak isteyipde yapamadığım ; yapmak istemeyipde yaptığım nekadar çok şey olduğunu anladım ........
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl bazen anlamamak, anlamaktan daha iyi yoksa çoğu zaman işin içinden çıkılmıyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.