Zıplanacak içerik
Gönderi tarihi:

arkadaşlar topici inşallah beyenirsiniz......

şunu anladım ki hayat çok sahte ve yapmacık.... geliyor -_-

• Cevaplar 532
  • Görüntü 35,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Featured Replies

Gönderi tarihi:
bu kafayla anca bu kadar :P

Bide normal kafayla olsa neler anlıcan kimbilir :lol:

ciddi içiyomu yane :huh:

Öle görünüyo ;)

Gönderi tarihi:

gündüzden başladıysan epey yol almışındır egzo.... :D;)

Gönderi tarihi:

evet :) bu akşam dertliyim galiba :w00t:

Gönderi tarihi:

boş ver sal gitsin her neyse:rolleyes:

Gönderi tarihi:

bişey tutmuyorum zaten keyifliyim katre-a sen nasılsın :clover:

Gönderi tarihi:

Şunu anladım bu gece uyku tutmayacak...

Gönderi tarihi:
ayrılığın çok acı verdiğini bugun bıkez daha anladım :(

:crying::crying::crying:

Gönderi tarihi:

çünkü gündüz uyuyorsun leyla :w00t:

Gönderi tarihi:

uykum kaçtığından foruma gelmem gerektiğini anladım :)

Gönderi tarihi:

Hiçbirşeyi anlamaya çalışmıyacam artık...

Gönderi tarihi:

Ayrılığın birbiriyle kavga etmiş,birbirini sevmediğini söyleyen insanları bile sarılarak ağlattığını bugun anladım.

sanırım düşman olduğunu sananlar bıle ayrılırken sevdıklerını anlıyorlar :(

Gönderi tarihi:

İyi nıyetli insanların çevrelerıne yararı olsada kendısıne zarar verdiğini. :online2long:

Gönderi tarihi:

sedelina gıcık olduğumu anladım bende az önce anladım :P

bu arada asıl sen bana bulaşmıyacaktın Artık sana rahat yok dur birkere daha dil çıkartan surattan koyayım :P şimdi yazı daha anlamlı oldu hoşuma gitti bee birtane daha koyayım buda içimden geldi :P

Gönderi tarihi:
sedelina gıcık olduğumu anladım bende az önce anladım :P

bu arada asıl sen bana bulaşmıyacaktın Artık sana rahat yok dur birkere daha dil çıkartan surattan koyayım :P şimdi yazı daha anlamlı oldu hoşuma gitti bee birtane daha koyayım buda içimden geldi :P

çekınme çekınme elini korkak alıştırma evladım :w00t: cimrilik ıyı değil

bende bana yeni kurbanlar çıktığını anladım az önce :grin:

Gönderi tarihi:

Anladımki bu sıcaklar böle devam ederse ebediyete intikal edeceğim :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Çok ibrahim tatlıses gördüm seni canım :stuart: cimrilik iyi değil evladımmmm van tu tri foro

banada büyük bir eğlence çıktığını anladım

ava gidenlerin avlandığını anladım alsana kek yaptım :kek: en sevdiğinden içine börtü böcek ,mevsimsel meyve kabukları biraz kurban derisi ve en önemlisi sevgimi kattım afiyet olsun sevdiysen yine yaparım çekinme ye :whistling:

Gönderi tarihi:
Çok ibrahim tatlıses gördüm seni canım :stuart: cimrilik iyi değil evladımmmm van tu tri foro

ava gidenlerin avlandığını anladım alsana kek yaptım :kek: en sevdiğinden içine börtü böcek ,mevsimsel meyve kabukları biraz kurban derisi ve en önemlisi sevgimi kattım afiyet olsun sevdiysen yine yaparım çekinme ye :whistling:

çok önemli şeyler anladım ama sölemicem :D:stuart:

Gönderi tarihi:

çok incesın sağol tam doğal kek yapmışsın yani,bırazda ağaçkabuğu atsaydın gıcığa ıyı gelıyo, duygulandım ağlıcam :crying::crying:

bende ava gıdenı aavlayanında avlandığını anladım yakında snede anlıcan :crying::w00t:

Gönderi tarihi:
haketmeyenlere çiçek göndermemeyi anladım

evet ya sorma benımde başıma gelmişdi dur anlatayım.geçenlerde bıdündü............ :grin:

Gönderi tarihi:

Birgün herkesin Fener'li olacağını şimdi anladım..:w00t::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.