Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl arkadaşlar topici inşallah beyenirsiniz...... şunu anladım ki hayat çok sahte ve yapmacık.... geliyor
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 18 yıl bu kafayla anca bu kadar Bide normal kafayla olsa neler anlıcan kimbilir ciddi içiyomu yane Öle görünüyo
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 18 yıl Ayrılığın birbiriyle kavga etmiş,birbirini sevmediğini söyleyen insanları bile sarılarak ağlattığını bugun anladım. sanırım düşman olduğunu sananlar bıle ayrılırken sevdıklerını anlıyorlar
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl İyi nıyetli insanların çevrelerıne yararı olsada kendısıne zarar verdiğini.
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl sedelina gıcık olduğumu anladım bende az önce anladım bu arada asıl sen bana bulaşmıyacaktın Artık sana rahat yok dur birkere daha dil çıkartan surattan koyayım şimdi yazı daha anlamlı oldu hoşuma gitti bee birtane daha koyayım buda içimden geldi
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl sedelina gıcık olduğumu anladım bende az önce anladım bu arada asıl sen bana bulaşmıyacaktın Artık sana rahat yok dur birkere daha dil çıkartan surattan koyayım şimdi yazı daha anlamlı oldu hoşuma gitti bee birtane daha koyayım buda içimden geldi çekınme çekınme elini korkak alıştırma evladım cimrilik ıyı değil bende bana yeni kurbanlar çıktığını anladım az önce
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Anladımki bu sıcaklar böle devam ederse ebediyete intikal edeceğim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Çok ibrahim tatlıses gördüm seni canım cimrilik iyi değil evladımmmm van tu tri foro banada büyük bir eğlence çıktığını anladım ava gidenlerin avlandığını anladım alsana kek yaptım en sevdiğinden içine börtü böcek ,mevsimsel meyve kabukları biraz kurban derisi ve en önemlisi sevgimi kattım afiyet olsun sevdiysen yine yaparım çekinme ye
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Çok ibrahim tatlıses gördüm seni canım cimrilik iyi değil evladımmmm van tu tri foro banada büyük bir eğlence çıktığını anladım ava gidenlerin avlandığını anladım alsana kek yaptım en sevdiğinden içine börtü böcek ,mevsimsel meyve kabukları biraz kurban derisi ve en önemlisi sevgimi kattım afiyet olsun sevdiysen yine yaparım çekinme ye çok önemli şeyler anladım ama sölemicem
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Çok ibrahim tatlıses gördüm seni canım cimrilik iyi değil evladımmmm van tu tri foro banada büyük bir eğlence çıktığını anladım ava gidenlerin avlandığını anladım alsana kek yaptım en sevdiğinden içine börtü böcek ,mevsimsel meyve kabukları biraz kurban derisi ve en önemlisi sevgimi kattım afiyet olsun sevdiysen yine yaparım çekinme ye çok incesın sağol tam doğal kek yapmışsın yani,bırazda ağaçkabuğu atsaydın gıcığa ıyı gelıyo, duygulandım ağlıcam bende ava gıdenı aavlayanında avlandığını anladım yakında snede anlıcan
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl haketmeyenlere çiçek göndermemeyi anladım evet ya sorma benımde başıma gelmişdi dur anlatayım.geçenlerde bıdündü............
arkadaşlar topici inşallah beyenirsiniz......
şunu anladım ki hayat çok sahte ve yapmacık.... geliyor