Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 18 yıl sunu anladım bu eqzorsıst cok ta kötü bırı deıl... buda en azından br başlangıç
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 18 yıl şunu anladım ki;herşeyi güzelleştiren insanlar..çirkinleştiren de..
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 18 yıl bunda anlaşılmayacak birşey yok bence lilac' ta deli çıktı ilk defa doğru bişi anlamışsın seni tebrik ediyorum ödülünü çıkışta sol taraftaki büfeden alabilirsin
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 18 yıl yok herşey ortada ben bunu ödül için yapmadım ve şunu anladım dünyadaki tek karşılıksız şey ? ana babanın evladına olan sevgisiymiş
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 18 yıl şunu anladım dünyadaki tek karşılıksız şey ? ana babanın evladına olan sevgisiymiş
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 18 yıl anladım ki nereye gidersen git..kendinden kaçamıyorsun.. tüh bunu anlamasan iyiydi..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 18 yıl demek kaçınılmaz ha anladımki insanın dilindekiyle kalbi uymalı..ve anladım ki sonum paranoya
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 18 yıl anladım ki ben bile benim değilim hiç bişeyin benim olmadığı gibi
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl Ömür dediğin üç gündür...Dün geldi geçti...Yarın meçhul...O zaman ömür dediğin bir gündür...O DA BUGÜNDÜR.... Aslında bunu çok uzun zaman önce anlamıştım...Ama bugün çok daha iyi anladım...
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl anladım ki yanarken yaktığını anlıyormuşsun... bunu anlamadım Frozenim o cümlenin tam terside geçerli bence.. bunu anladım
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl mantıklı olanı anladın yani bitanem.. diğerini ayrık otum dedi mantıksız olması çok normal..
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl mantıklı olanı anladın yani bitanem.. diğerini ayrık otum dedi mantıksız olması çok normal.. evet galiba Diloşum..ama ya kendisi ''siz sıradan insanlar,benim mantık ötesi ve üstü sözlerimi anlama kapasitesinden yoksunsanız ben napiyim''derse..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.