Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl anlamamış gibi yaptığın benım anladığım neydıkı Anlamadığını anladım yatın uyuyun ben sıze sabah anlatacam anlatsanda anlayıp yatsak kabus görmesek
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl Anlamadığını anladım neyı anlamadığını anladın,anlamadığını anladığın neydıkııııı
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl anlatsanda anlayıp yatsak kabus görmesek ben anlasam sızede anlatacamda anlayamadım sızı sabah tekrar okuyup anlayıp sızede anlatacaktım
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl ben mılletı uyuz ederken,benı uyuz eden bırının çıkması daha uyuz bır durummuş anladım,ve bu duruma uyuz oldum.o anladı kendısı
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl demekki burada anlamayanlar çoğunlukta Hah biz de tam bunu noktadan başlamıştık Sedelina gel hatırladığımı anladım
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl Hah biz de tam bunu noktadan başlamıştık Sedelina gel hatırladığımı anladım tamam anlayanlar anlamayanalara anlatsın sedoş ortalığı uyuzlar aldı götürdü mü ne
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl tamam , kendini asker kaçağı sana yoklama kaçağı.. gidiom ben yarın isterim bülteni...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl tamam , kendini asker kaçağı sana yoklama kaçağı.. gidiom ben yarın isterim bülteni... kim kaçmış ,niye kaçmış, kime diyon kaçak diye anlayamadığımı anladım gene yaaa
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl tamam , kendini asker kaçağı sana yoklama kaçağı.. gidiom ben yarın isterim bülteni... anladıgım kadarıyla bu ben oluyorum yoksa yanlıs mı anladım bultene gelınce bellı bı saatten sonra sedelınayla konsumak cok tehlıkelı cok anlasılmaz oluyo kendısı
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl Bir kimseye hakaettiğinden fazla değer vermiceksin versende belli etmiceksin..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl anladıgım kadarıyla bu ben oluyorum yoksa yanlıs mı anladım bultene gelınce bellı bı saatten sonra sedelınayla konsumak cok tehlıkelı cok anlasılmaz oluyo kendısı hıı hııı sensin o
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl hıı hııı sensin o ben oldugumu anlamıstım ama ben daha kendımı anlayamadım
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl hiçbişeyı anlamaya çalışmadığın ve bılmediğin zaman daha kolay bı hayat yaşadığını anladım insanın
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl şunu anlaman gerekiyor leyla' m bu bir klasik "lord of the rings"
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl hiçbişeyı anlamaya çalışmadığın ve bılmediğin zaman daha kolay bı hayat yaşadığını anladım insanın yok egzo belki size dördüncüsü için teklif gelmiştir diye
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl nenem bilmez öyle şeyleri..ağır hanfendidir kendisi.. lütfen yane
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl sen bana fantastik romen okuduğum için hafifmi demek istiyon
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl sen bana derken kendinide kattın, nenen bilmezmiş ağır hanfendiymiş bizde hafifmiyiz dedik ne bağırıyon
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.