Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl ama böle şiddet şiddet nereye kadar canım aaaa hiç sevenimiz yokmu yaaa numara yapma sağdaki
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl anlamadım nedenini biliyosun ama yakında anlıyacağımda korkuyorum
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl Sevgili Sedelina sen çok güzel bir insansın dünden beri sayende forumda çok eğlenceli vakit geçirdim sen benim için çok değerli bir dostsun, yakın bir arkadaşsın. Arkadaşlığın için teşekkür ediyorum. Fazla kalamayacağım çıkmak zorundayım görüşürüz arkadaşım. Hoşgörün, yakınlığın için teşekkür ederim istemeden kırdıysam özür dilerim. Sevgiyle kal. Görüşmek üzere iyi tatiller.
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl Sevgili Sedelina sen çok güzel bir insansın dünden beri sayende forumda çok eğlenceli vakit geçirdim sen benim için çok değerli bir dostsun, yakın bir arkadaşsın. Arkadaşlığın için teşekkür ediyorum. Fazla kalamayacağım çıkmak zorundayım görüşürüz arkadaşım. Hoşgörün, yakınlığın için teşekkür ederim istemeden kırdıysam özür dilerim. Sevgiyle kal. Görüşmek üzere iyi tatiller. hayır ne kırması tam tersı tamir ettin o kalbi,ben teşekkur edıyorum.biz sadece arkadaşız demi
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl naaayyyyıııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr.....siz arkadaş olabilemezsiniz...çünkü..çünküü...kardeşsiniz..
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl nolamazzzzzzzzz kardeş olamayız, Diloş neler söylüyorsun yoksa sen kötü kalpli cadımısın?
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl bak bu soruyu kardeşine soruyo..o nerden bilcek..parmak kadar çucuktu o zamanlar.. ahhhh canlarım ah..içim yanıyo bunu söylerken ama hakikat bu... bu arada şu parlak elmalardan alın bakiim.. hade yiyelim güzelleşelim..
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl Diloş sen neler söylüyorsun nayır nolamaz bu bir kabus olmalı nayır nayır sen o elmaları kendin ye bakalım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.