Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl arkadaşlar topici inşallah beyenirsiniz...... şunu anladım ki hayat çok sahte ve yapmacık.... geliyor
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl Yazar şunu anladım ki güneşin doğuşu izlerken , batışından değişik bir şekilde dogdugunu anladım...
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl şunu anladım ki güneşin doğuşu izlerken , batışından değişik bir şekilde dogdugunu anladım... ben bişey anlamadım zaten coğrafyam çok kötüydü
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl Yazar ben bişey anlamadım zaten coğrafyam çok kötüydü sunu anladım ki sen cogrofyayı sevmiyorsun...
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl Şunu anladım ki;ben çok sabırlı bir insanmışım Ama heran infilak edebilirimmmmmm
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl Yazar şunu anladım ki yıllar geçtikçe yalnızlık çöküyor insana
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl şunu anladım ki herşey sahteeee.......kalp yenik akıl kanmıyor sözler sahtee....
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl şunu anladım ki herşey sahteeee.......kalp yenik akıl kanmıyor sözler sahtee.... Şunu anladım ki; Hayat yine de güzel Sahtekarlar herzaman aldananlardır
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl şunu anladım ki herşeye rağmen insanın karşısına nadirende olsa güwenebileceği kişiler çıkıo
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl şunu anladım ki...nereye gitsem bir kimyacı... uff yarın dersi var ondan sanırım böle her yerde andım adını.... anladım efet bundan kesin...
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl şunu anladım ki herşeye rağmen insanın karşısına nadirende olsa güwenebileceği kişiler çıkıo Şunu anladım ki; Allah hayatı zıtlıklarla donatmış... Acıyı bilmezsek, tatlının tadına varırmıydık Mutsuzluk yaşamasak, mutlu olunca coşarmıydık sevgisizliği tatmasak sevginin kıymetini bilirmiydik dimi ya ewücüm
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl Yazar şunu anladım ki insanın kendini anladıgı arkadaşlarının olması çok güzel..
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl Şunu anladım ki;Allah hayatı zıtlıklarla donatmış... Acıyı bilmezsek, tatlının tadına varırmıydık Mutsuzluk yaşamasak, mutlu olunca coşarmıydık sevgisizliği tatmasak sevginin kıymetini bilirmiydik dimi ya ewücüm şunu anladım kiii kesinlikle haklısın
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl Hayat herşeyiyle güzel ! zaten acılar ve sevinçler olmasa hayat olurmuydu yaşadıklarımız.....!
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl şunu anladım ki bu ülkede gerçekleri göz önüne sermek isteyenlerin önünü bazı ****** güçler kesiyor....
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl Yazar şunu anladım ki sevmek tek taraflı olmaz..zaten biliyordum da..yinede söyleyim istedim..
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Yazar şunu anladım ki bir insana değerinden fazlasını vermeyeceksin....
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Yazar şunu anladım ki arkadaş olmak çok zor ama arkadaşını kaybetmen çok kolay ...
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 18 yıl Yazar kaan bebetonun anladıklarını anladım şunu anladım ki sen ablaların en değerlisisin...
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl şunu anladım ki hayatımın en en en değerlisini tanımak çok güzel
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.