Φ olivera02 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sokakta giderken, kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım anlarda insanların beni deli zannedeceğini düşünüp gülümsüyorum... ORHAN VELİ KANIK Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 yaşadığım komik şeyler ve özel şeyler aklıma gelince kendi kendime gülüyorum, sonra kendi kendime güldüğümü farkedip gülüyorum... sardunyam Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sokakta giderken, kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım anlarda insanların beni deli zannedeceğini düşünüp gülümsüyorum... ORHAN VELİ KANIK ben zaten itiraf etmiştim bunu Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 gülümsüyorum.. çünkü hayat çok saçma... gülümsüyorum.. çünkü hayat çok komik... gülümsüyorum..çünkü ağlamak istemiyorum... gülümsüyorum.. çünkü içimden gülmek geliyor.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 gülümsemek, günümüz Türkiye'sinde insanlar geçim sıkıntısı eğitim sağlık derken, herkes içine kapanır olmuş, hep bir savunma halindeyiz.. maddi olanaklar çerçevesinde yaşamakta, eğlenmekte, üzülmekteyiz.. suratlarımızda hep bir keşmekeşlik hep bir yarım kalmışlık var, tabi topicle belki alakasız yazdıklarım ama sadece mutlu olduğumuz zamanlarda yada iyi olduğumuz zamanlarda gülümsemeyelim, gördüğümüz için mesela, duyduğumuz içinde gülümseyelim.. bu aralar sağlıkla ilgili her yerde kötü şeyler yaşamaktayım, kendi sağlığımda bir problem yok, demogoji yapmakta değil amacım sadece paylaşmak istedim.. insanoğlu olarak yada bir Türk olarak genelleme yapmadan öyle bir alışmışız ki grip olduğumuz zaman bile ayakta geçiriyoruz.. yabancı diyoruz ya avrupalı hemen hastahaneye gidiyor, 7,8 tane sigortaya sahip, tabii bunlar maddiyat ile alakalı belki bir yerde ama yinede sağlığımız hasta olmadıkça umursamıyoruz.. bence gülümsemek için sebep arayacaksak en başta sağlıklı olduğumuzu düşünüp mutlu olalım... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 gülümsemek, günümüz Türkiye'sinde insanlar geçim sıkıntısı eğitim sağlık derken, herkes içine kapanır olmuş, hep bir savunma halindeyiz.. maddi olanaklar çerçevesinde yaşamakta, eğlenmekte, üzülmekteyiz.. suratlarımızda hep bir keşmekeşlik hep bir yarım kalmışlık var, tabi topicle belki alakasız yazdıklarım ama sadece mutlu olduğumuz zamanlarda yada iyi olduğumuz zamanlarda gülümsemeyelim, gördüğümüz için mesela, duyduğumuz içinde gülümseyelim.. bu aralar sağlıkla ilgili her yerde kötü şeyler yaşamaktayım, kendi sağlığımda bir problem yok, demogoji yapmakta değil amacım sadece paylaşmak istedim.. insanoğlu olarak yada bir Türk olarak genelleme yapmadan öyle bir alışmışız ki grip olduğumuz zaman bile ayakta geçiriyoruz.. yabancı diyoruz ya avrupalı hemen hastahaneye gidiyor, 7,8 tane sigortaya sahip, tabii bunlar maddiyat ile alakalı belki bir yerde ama yinede sağlığımız hasta olmadıkça umursamıyoruz.. bence gülümsemek için sebep arayacaksak en başta sağlıklı olduğumuzu düşünüp mutlu olalım... sağlık..sağlık..ve yine sağlık.... ahh abim....senin şu yazdığını yaşayan anlar...arasından o küçük ayrıntıları üzüntüsünü tadan anlar...sağlıklıyım ve gülümsüyorum...şükür halime....! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ne mutlu sana ve sağlığının harkında olup onun kıymetini bilenlere canım Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Mutluluğun anahtarı gülümsemek The Sun gazetesi, Psikolog Dr David Lewis'in 109 denek üzerinde yaptığı araştırmaya geniş yer verdi. Buna göre gülümsemek 16 bin sterlin (40 bin YTL) ya da 2 bin çikolataya eşit değerde. Çünkü gülümseyen bir yüz fotoğrafı gösterilen denekler, kendilerine para ve çikolata verildiğinde aynı oranda mutlu oldu. Daha da önemlisi bu sevinç, cinsel ilişki sırasında salgılanan mutluluk hormonundan bile daha fazla çıktı. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gülümse, hadi gülümse, bulutlar gitsin... Yoksa ben nasıl yenilenirim.... hadi gülümse.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Yaşama küsme hakkınız yoktur. Neden böylesine mutsuzsunuz ? Nasıl bu denli karamsar olabiliyorsunuz ? Belki işinizden memnun değilsiniz, belki çevrenizden... Maaşınızı az buluyor, ya da kendinizi beğenmiyorsunuz... Oysa... Öylesine değerlisiniz ki. Örneğin gözleriniz... Gözlerinizi kaça satarsınız? 1 trilyon? 2 trilyon? 5 trilyon? Satarsınız... İşte zenginsiniz... Ama... Bu servetle erişeceğiniz dünyayı görmedikten sonra, paranın bir değeri var mı? Ya da derdiniz para değil... Başarı ve saygınlık. Size gözlerinizin karşılığında bulunduğunuz şirketin genel müdürlüğünü verseler kabul eder misiniz? Cevabınız "Hayır" değil mi? O halde siz; aslında hem zengin, hem başarılısınız. Yeter ki, Allah'ın size verdiği bu değerlerin bilincinde olun. Bunları görebileceğiniz bir başarı için hayata geçiriniz. O halde.... ASLA UMUTSUZLUK YOK ! Tüm engebelerine rağmen hayatı sevdiğim için,yaşadığım her anın kıymetini bildiğim için hayatımı paylaştığım herkes için,tüm dostlar için, omuzlarımın en düştüğü an da bile tekrar gücümü toplamak için AĞLARKEN bile gülüyorum.... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Yerim seniii Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 yaşamak güzelse; ölmek kadar gülmek de ağlamak kadar güzeldir.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.