Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Çok geceler bekledim Belki gelirsin diye Gözyaşımı silmedim Acır silersin diye Kalbimi hep boş tuttum Gelir girersin diye Kimseleri sevmedim Bana dönersin diye Geçti artık çaresiz Hicranlarla dolu ömrüm Hatıra kaldı bana Acı dolu her günüm Şimdi artık bahçemde Ötmez oldu bülbülüm Seviyorum deseydin Uğruna ben ölürdüm Müzeyyen Senar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 gözlerini gözlerimden ayırma hiç ne olur gözlerini gözlerimden ayırma hiç ne olur düşsün üstümüze karlar yaksın yüzünü rüzgarlar damla damla aksın yaşlar gözlerini gözlerimden ayırma hiç ne olur ellerini ellerimden alma sakın ne olur ayrılmak olmaz hiç senden rüyamızı bitirmeden hasretini bildirmeden sen de beni ellerinden alma sakın ne olur kanat çırpar kuşlar sana koş gel bana ne olur kanat çırpar kuşlar sana koş gel bana ne olur sensiz bitmiyor günlerim beklemek oldu kederim uzaklarda durma derim kanat çırpar kuşlar sana koş gel bana ne olur ZEKİ MÜREN Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 karakolda ayna var kız kolunda damga var gözlerinden bellidir cevriyem sende kara sevda var denizlerin kumuyum balıkların puluyum kıyma bana cevriyem bende ALLAH kuluyum köprü altı iskele gidiyorum askere üç gün değil üç ay değil cevriyem nasıl geçer üç sene Zeki DUYGULU Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 YANLIZ DEĞİLSİN Öksüz bir kuş gibi yalnız buldum seni Öksüzlükten anlarım ver ellerini Yeter artık sus ağlama Haydi korkma gel yanıma Gel de katıl şarkıma ve hayatıma Kimsen yok sen kimsesizsin Boynu bükük bir çiçeksin Çocuksun ve çaresizsin Bundan böyle gülmelisin Yalnız değilsin Rüzgarlarda savrulurken buldum seni Ve poyrazın üşüttüğü ellerini Gel ayrılma hiç yanımdam Korkma artık rüzgarlardan Yaşa artık ağLamadan ve korkmadan Gel ayrılma hiç yanımdam Korkma artık rüzgarlardan Yaşa artık ağlamadan ve korkmadan Kimsen yok sen kimsesizsin Boynu bükük bir çiçeksin Çocuksun ve çaresizsin Bundan böyle gülmelisin Yalnız değilsin( ERSAN ERDURA) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Belki bir şarkının her sesinde Belki bir sahil meyhanesinde Belki de bitmeyen gecelerin sonundasın Bir yıldız gökte kayip giderken Islak bir yolda yalnız yürürken Bambaşka bir şeyi düşünürken aklımdasın Geçmis değil bugün gibi Yaşıyorum hala seni Sen hep benim yanımdasın Gündüzümde gecemdesin Çalınmasın söylenmesin Sen benim şarkılarımsın Sanki hiç gitmemiş hep var gibi Bir sırrı herkesten saklar gibi Sessizce sokulup ağlar gibi yanımdasın Beni birşeylerden aklar gibi Koparmadan çiçek koklar gibi Hiç bozulmamış yasaklar gibi yanımdasın Geçmis değil bugün gibi Yaşıyorum hala seni Sen hep benim yanımdasın Gündüzümde gecemdesin Çalınmasın söylenmesin Sen benim şarkılarımsın Ajda Pekkan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Bu gece hiç konuşmadan Söndür ışığı da uyu yanımda Yarın güneş doğmadan Gitmiş olacağım belki burdan Ağlar sesin kulağımda Sıcaklığın da hala avucumda Sabah olmadan daha Sokulsam yanına Yağmur öncesi gibi Yaşla doldu gözlerim Kalbimden en son geçen yolcu Yolcu sensin Ah acılar sevinçlerin Sevinçler acıların gölgesi Bazen gezer başında Aşkın da böylesi Yağmur öncesi gibi Yaşla doldu gözlerim Kalbimden en son geçen yolcu Yolcu sensin Kimini sevgi kimini nefret Kimini hasret alır ya Kimi aylarca kimi yıllarca Bir yaşamca kalır ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Dünya dönüyor sen ne dersen de Yıllar geçiyor farketmesen de Değişmiş gördüm bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gülen gözlerin gülemez olmuş Güzel yüzüne çizgiler dolmuş Ne kadar oldu görüşmeyeli Eski yaralar depreşmeyeli Farkında mıydın nasıl da sana Ben bir zamanlar, boş ver aldırma Anladım ki biz eski biz değiliz O günler geçmiş, biz bu gündeyiz Belki bu gece varmaz sabaha Oldu olacak doldur bir daha Sen ne dersen de değmez bu dünya Yıllar geçermiş, geçsin Ruhumuz genç ya Nilüfer Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Andıkça geçen günleri gözlerim dolar Sanki seni yanımda bulurum Tozlu topraklı yollarda gezen O eski sevgilin olurum Bizler mi bilmem yoksa zaman mı değişti O güzel günler hangi köşelerde gizlendi Hey hey gidi günler Beni benden çalan o güzel günler Coştukça coşar aşk dolu şarkı okurduk Bir çiçekle de mutlu olurduk Varsın güneş doğsun varsın doğması Yine hayattan bir tat bulurduk Şimdi sen nerelerdesin ben neredeyim Sanki bambaşka bir alemdeyim Seni andıkça içim yandıkça Sanki yine o günlerdeyim Nilüfer Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yüz kere bin kere söylemedim mi Bu aşkın çaresi yok demedin mi Sen dizime kapanıp yalvarırken Ben sanki kahrolup ta ölmedim mi, Olmadı olmadı gitti Yandı kül oldu bitti Nasıl sevgiymiş bu Anlamadım gitti Yüzyıl da bin yıl da beklerdim seni Görmeseydim eğer ben gerçekleri Sen yıllardır bir hayal peşinde Bense başbaşayım dertlerimle Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan, Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, dosttan düşmandan Aldım payımı gidiyorum Günahlarımla, sevaplarımla Aldım başımı gidiyorum Gitgide yüreğime İnce bir sızı girse Gizli bir ateş beni Yaksa da gidiyorum Ben bu hayattan, aşktan sevdadan Aldım payımı gidiyorum Günahlarımla, sevaplarımla Aldım başımı gidiyorum Her duygu yıpranmış Her bakış anlamsız Can bıkmış usanmış Can çökmüş zamansız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve gittiğin zaman Sanma ki bir kal diyen çıkar ardından Erol Evgin Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Göz yaşım şarap olsa, Gençliğim harap olsa, Her günüm azap olsa, Yine seni seveceğim........ Arım balım peteğim, Gülüm dalım çiçeğim..... Bilsem ki öleceğim yine seni seveceğim Ne emelim ne arzum, Kalmasa tek umudum Erisem yudum yudum yine seni seveceğim Arım balım peteğim, Gülüm dalım çiçeğim Bilsem ki öleceğim, Yine seni seveceğim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 akşam olur gizli gizli ağlarım kaderin dilinden iyi anlarım keder öğütmekle geçti yıllarım beni değirmende taşa döndürdün nefes alsam bile ölü gibiyim aklım başımda yok, deli gibiyim suya düşmüş söğüt dalı gibiyim yerimi yurdumu düşe döndürdün birgün buradayım birgün sılada gönlümü göçebe kuşa döndürdün çok şükür gurbeti bitirdim derken yolumu yeniden başa döndürdün lanet olsun sana ey zalim felek ömrümü çarkında boşa döndürdün Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Yarın çok geç olunca isyan etmek boşuna Hiddetin neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Neden yar neden Bilinmez acı çekmeden Neden can neden Görülmez günü gelmeden Neden cimridir insan anlatırken minnetini Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini Neden sevinir insan zafer kazandığında Kazanmak neye yarar ki kaybeden olduğunda Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Savaşlar neye yarar ki vakit kaybından başka Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Yarın çok geç olunca isyan etmek boşuna Hiddetin neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Neden yar neden Bilinmez acı çekmeden Neden can neden Görülmez günü gelmeden Neden cimridir insan anlatırken minnetini Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini Neden sevinir insan zafer kazandığında Kazanmak neye yarar ki kaybeden olduğunda Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Savaşlar neye yarar ki vakit kaybından başka Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Uzun zamandır hasret kaldım yüzüne Muhtacım inan senin bir tek sözüne Yalvarsam ağlasam kapansam dizine Döner miyiz yine eski günlere Yine eskisi gibi beraber olsak Ne olur sanki geçenleri unutsak Hayat bitse dünya dursa Ölüm bile olsa biz ayrılmasak Söyle buldun mu aradığın aşkı söyle Yoksa yalnız mısın sen yine Benim gibi boynu bükük Gözü yaşlı tek başına Söyle buldun mu aradığın aşkı söyle Yoksa yalnız mısın sen yine Benim gibi boynu bükük Gözü yaşlı tek başına Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Bu sabah gözümü açtığımdan beri bu şarkıyı söylüyorum.Sanki gece uyurken beynime yazdılar MEVSİMLER YAS TUTUP Mevsimler yas tutup güller ağlasın Ahımla inleyen eller ağlasın Mademki sen yoksun şimdi yanımda Leylaklar dökülüp güller ağlasın Sevgilim bu yerden gittin gideli Ilgıt ılgıt eser sevdanın yeli Bu öksüz ruhumun sensin emeli Leylaklar dökülüp güller ağlasın Güfte: Mustafa Sevilen, Beste: Yıldırım Gürses Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 susamış gözlerim bir damla yaşa ağlayamıyorum eskisi gibi... erirdi sanki derdim dökülen her damlada ağlayamıyorum şimdi kurumuş toprakta aranan su gibi gönlümdeki yağmur mevsimleri de bitti... boğazım düğüm düğüm unutuldu gülüşüm ağlayamazsam solar çürürüm... feryadım varsın duyulsun zalim yardan, içi yansın haber alsın beni duyandan, belki bir selam götürür hasret kalandan, ayrılığın dert kervanı geçsin yolundan... hesap sorulsun beni böyle inleten kuldan, dudağımda iz kalmasın onun adından, bir sevenim olacaksa derdime derman, gözyaşını kurut tanrım ahımı al ondan.... feryadım varsın duyulsun zalim yardan, içi yansın haber alsın beni duyandan, belki bir selam götürür hasret kalandan, ayrılığın dert kervanı geçsin yolundan... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Nasıl inansam bilmem Bu uzun ayrılığa Nasıl katlansam bilmem Bir ömür yokluğuna Artık güneş doğar mı Çiçekler açar mı bilmem Bakıyor görmüyorum çaresizim çaresiz Ah Allahım benden çok benden çok mu sevdin Saatler durmuş sanki Zaman geçmek bilmiyor Göz yaşlarım dinmiyor çaresizim çaresiz Ah Allahım benden çok denden çok mu sevdin Artık rüyalarımda uzanan ellerini Öpüyor öpüyorum saçının tellerini Biliyorum kaybolup yok olup gideceksin Açarsam gözlerimi çaresizim çaresiz Artık güneş doğar mı Çiçekler açar mı bilmem Bakıyor görmüyorum çaresizim çaresiz Ah Allahım benden çok benden çok mu sevdin Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Benden sorsan ummanlardir derdim Hani gözlerin var ya Bülbülleri susturup dinlerdim Tatli sözlerin var ya Katmer katmer gül açar gönlümde Hani gülüsün var ya Daha mutlu olamam ömrümde Beni öpüsün var ya Senden baska, senden baska Gözüm görmez hiç kimseyi Senden baska, senden baska Duyamam ben hiç kimseyi Senden baska, senden baska Sevemem ben hiç kimseyi Senden baska, senden baska Olamam senden baskasiyla Dizlerim titrer sen görününce Hani o gelisin var ya Aklimdan çikmaz bütün ömrümce O çapkin gülüsün var ya Bir ilkbahar yagmuruydu sanki Ardindan günes dogar ya Yakti bir ates gibi inan ki O kor dudaklarin var ya Senden baska, senden baska Gözüm görmez hiç kimseyi Senden baska, senden baska Duyamam ben hiç kimseyi Senden baska, senden baska Sevemem ben hiç kimseyi Senden baska, senden baska Olamam senden baskasiyla Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Ne çabuk tükendi olduğun günler Yinemi hasretler yaşayacağım Dün gelmiş gibisin doymadım sana Ne olur sevgilim birgün daha kal Gitme gitme gitme, benim olursun Gidersen geriye dönmeyeceksin Birdaha yüzümü görmeyeceksin Aşkından ölsemde bilmeyeceksin Ne olur sevgilim birgün daha kal Son hatıran olsun ne olur bu gece Ömrümce bu günü hatırlayayım Gitmeyecekmiş gibi sev sev beni Ne olur sevgilim birgün daha kal Gitme gitme gitme benim olursun Gidersen geriye dönmeyeceksin Birdaha yüzümü görmeyeceksin Aşkından ölsemde bilmeyeceksin Ne olur sevgilim birgün daha kal Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 neden saçların beyazlamış arkadaş sanada benim gibi çektiren mi var? görüyorum ki hergün meyhanedesin yaşamaya küstürüp içtiren mi var? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca saklayacağım inan Aşkını ömür boyunca yaşayacağım inan Aşkının hatırası istiyorum bitmesin Ömrümün o gecesi hayalimden gitmesin Sıcak bir bakışına neler vermezdim ki ben Mutluluğun önünde dize gelmedim mi ben Aşkı hemde nesşeyi tattırmıştın sen bana Mutsus bir insandım ben mutluluk verdin bana Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 tam ona sarılırken gördüm pencereden gülünecek ne vardı gülüyordun ya öperken bu gece seninle olalım canım derken sildim seni o anda kalbimden neydi kopan içimden yıllar zincirimden öldüm sanki yaşarken kaçtım hemen ben o sahneden kendimi buldum ben çalıştığım bu yerde azalır acılarda belki git gide uykusuz her gece, bu soğuk kahvede sabahlarım bazen günlerce rüyalarıma gelme diye uykusuz her gece, yorgun ölesiye unuturmuyum seni yorulsam her gece masada boş bardaklar kirlenmiş tabaklar çoğalıyor önümde bitmesin sabaha kadar yakmıyor elimi artık bu kaynar sular yoruldukça kaybolur acılar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Kalpten sevgili severmi dersin Bir daha sevipte darbemi yesin Zaten yaraliyim cok caresizim Sevmem sevmemeye yeminler ettim Yillari ugruna harcadim bosuna Sevgiilim seni gonulden Seni gonulden sevmistim Layik degilmissin benim temiz askima Nazarmi degdi askimiza sevgimize Dusman kesildik birden ikimizde Dusman kesildik bir anda ikimizde Kanina girmisler seni benden etmisler Dudagindan icmisler inandin el sozune Beni kotu etmisler Dunyada bir su garip alemde Hersey garip seven garip Askim garip omrum garip Nazarmi degdi askimiza Nazarr Gozlerim yaslarla doldu Doldu bosaldi benim Yandi su kalbim yandi Yalniz kaldi Sevginle hayal kurdu Aglayip durdu senin icin Kaderim cile cekmem oldu benim Ne gunahim var seni sevmekten baska Soyle ne sucum var benim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Baharı bekleyen kumrular gibi Sende beni bekle sakın unutma Ellerin havada gözlerin yolda Bir tanrıyı bir de beni sakın unutma Çınladın durdun kulaklarımda Süzülen yaştın yanaklarımda Bir şarkı oldun dudaklarımda Senin ismini söyledim durdum Bende unutamam geçsede yıllar Seviyorum seni dünyalar kadar Dudaklarımda ismin gözümde yaşlar Bir tanrıyı bir de beni sakın unutma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.