Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Kan ve gül, gülle diken, sevgimle sen Birbirine dönük sırt, sen ve ben Bilmem anlatabiliyor muyum Sarılıp öpen, ağlayıp gülen Sonra kaçıp giden Fırtınayla sakin gece Bir bilmece Bilmem anlatabiliyor muyum Seviyorum seviyor musun Ağlıyorum gülüyor musun Özlüyorum gidiyor musun Sevdikçe itiyor musun Peki öyle olsun İskender Doğan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde İşte bir sabah erken, masal böyle başlamış Delikanlı genç kıza, iskelede rastlamış Bakışmışlar göz göze, gören kimse olmamış Fakat denizde dalga, oynamaya başlamış Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Delikanlı yaklaşmış, ne kadar güzelsiniz Güzel kız uzaklaşmış, fakat siz de kimsiniz Ben bir erkek meleğim, bırak yanına geleyim Ellerimi sürmeden, gözlerimle seveyim Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Olamaz hayır hayır, annem çok kızar buna Beni kenara ayır, git takıl şuna, buna Şayet istersen beni, bize yolla anneni Söz veriyorum sana, olacağım gelini Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde İlham Gencer Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki bu yaş bile Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana Her şey seninle güzel duyduğum bu ses bile Yalnız içtiğim su değil aldığım nefes bile Her şey seninle güzel bu yağmur bu kar bile Yüzümdeki gözyaşının izleri onlar bile Zerrin Özer Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Bu son buluşmamız, bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belki de bir daha görüşemeyiz Ayrılmalıyız, ayrılmalıyız Bir gül sevdim, bir seni sevdim Bir mevsimlik senle aşkımız "Gel etme" desem, "kal gitme" desem Hiç faydası yoki ayrılmalıyız Senin gözlerin yaşlı, benim yüreğim yaslı Bu aşkta bir umut kalmadı yazık Seni bir başkası bekliyor artık Ayrılmalıyız, ayrılmalıyız Bir gül sevdim, bir seni sevdim Bir mevsimlik senle aşkımız "Gel etme" desem, "kal gitme" desem Hiç faydası yokki ayrılmalıyız Zerrin Özer Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Kah orada kah burada geçti günler mevsimler Nerde akşam orda sabah gezdim durdum derbeder Senden önce hiçbir şeyin kıymetini bilmeden Senden önce hiç kimseyi böylesine sevmeden Birtanem söyle canım ne istersen iste benden İstersen geçsin hayat bayramlarla, seyranlarla İstersen gelsin bahar sümbüllerle, salkımlarla İstersen dönsün dünya cümbüşlerle, çalgılarla Birtanem söyle canım ne dilersen dile benden İstersen dost olalım göklerdeki turnalarla İstersen evlenelim davullarla, zurnalarla İstersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla Yer yüzünden, gök yüzünden, benliğimden bir haber Nerde akşam orda sabah gezdim durdum derbeder Erol Evgin Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gün ağarırken Tek başıma oturmuşsam Henüz daha gözlerimi Bir an bile yummamışsam Sen yoksan yine Bense yorgun ve yalnızsam Hele bir de, bir de canım Hasretine kapılmışsam Ve gözümde tütüyorsan buram buram İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Hoyrat bir rüzgar eserken Sallanan gemi misali Sallanır durur içimde dünya Son ışıkları Sönüyorsa sokakların Yeni bir gün giriyorsa Penceremden yavaş yavaş Sen yoksan yine Bense suskun ve bitkinsem Hele bir de, bir kadehin Gölgesine sığınmışsam Ve yılların hesabını şaşırmışsam İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Kül rengi bir akşam vakti Kaybolan gemi misali Kaybolur gider gözümde dünya İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Bir koca çınar dalından Savrulan yaprak misali Savrulur gider güzelim dünya Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bu arada Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar bizim gibi ayrılırlar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Leylacıma armağan olsun... Dertliyim ruhuma hicranını sardında yine inlerim şimdi uzaklarda solan gül gibiyim gecenin rengini kattın içimin matemine sönen ümid ile günden güne ölgün gibiyim bahtımın yıldızı sanmıştım seni sensiz karanlıktır her günüm leyla her günüm leyla, her günüm leyla... ayrılık, ayrılık, ayrılık mecnuna döndürdü beni dertliyim, dertliyim yürekten... üzgünüm leyla, üzgünüm leyla, üzgünüm leyla... ahhhhh ahhhhh leylaaaaaaaa.... sevda yaman bir çile çekenler düşer dile ayrıldık ölüm gibi giden gelmiyor leyla... gülün yaprağı soldu gönlüme hazan doldu bir ömür haram oldu onu bilmiyor leyla... Zeki Müren cok seviyorum,bugunlerde de dilime dolanmisti,kendi kendime sen de mi leyla,uzgunum leyla deyip duruyordum.. tesekkur ederim ablacim askinla yana yana kül olsa da ocagim bu gönul sayfasini artik kapatacagim.. gecse de genclik cagim bos kalsa da kucagim sozumu tutacagim adini anmayacagim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 cok seviyorum,bugunlerde de dilime dolanmisti,kendi kendime sen de mi leyla,uzgunum leyla deyip duruyordum.. tesekkur ederim ablacim askinla yana yana kül olsa da ocagim bu gönul sayfasini artik kapatacagim.. gecse de genclik cagim bos kalsa da kucagim sozumu tutacagim adini anmayacagim.. nerelerdesin sen Leylacım kaç gündür gözümüz yollarda kaldı... çok güzel bir şarkı değil mi? hele son satırları varya harika... melodisi de bir başka... sevda yaman bir çile çekenler düşer dile ayrıldık ölüm gibi giden gelmiyor leyla... gülün yaprağı soldu gönlüme hazan doldu bir ömür haram oldu onu bilmiyor leyla... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyiBaşın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bu arada Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar bizim gibi ayrılırlar Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 İF YOU GO AWAY if you go away,on this summerday then you migt as well take the sun away all the birds that flew in the summersky when our love was new and our hearts were high when the day was young and the night was long and the moon stood still for the night-bird's song if you go away,if you go away,if you go away but if you stay, I'll make you a day like no day has been or will be again we'll sail the sun,we'll ride on the rain we'll talk to the trees and worship the wind then if you go,I'll understand leave me just enough love to fill up my hand if you go away,if you go away,if you go away ..................................... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 ayşegül..ne güzel şarkıdır bu..çok severim.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 ayşegül..ne güzel şarkıdır bu..çok severim.. bu çok eski parça diloşum,demek biliyordun. liseyi bitirdiğim yılın temmuz ayında avşa'da ''if you go away''çalarken ilk dansımı yapmıştım,yani babam dışında biriyle. ama benim için özel biri değildi,arkadaşımın abisiydi yalnızca.yine de bu parçayı çok severim... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyiBaşın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bu arada Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar bizim gibi ayrılırlar Ablaların ablasııııı bu şarkıyı annem çok sever biliyor musun???????? anısı varmış bitanemde...... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gecenin nemi mi düşmüş gözlerine? Ne olur ıslak ıslak bakma öyle Saçını dök sineme derdini söyle Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle Sürerim buluttan tarlaları Yağmurlar ekerim göğün göğsüne Güneşte demlerim senin çayını Yüreğimden süzer öyle veririm Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım Ben feleğin tekerine çomak sokarım Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle ....... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Ter dokuyor dört duvar ter Bense beklerim bir gün mutlaka Ters dönecek anahtarlar bir gün elbet Çıkacaksın ışığa Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar Vurunca güneş... Bir karanlık daha erişti güne Saat neredeyse beş Sen Aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş gün bizim güneş bizim göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Süsledim gelin misali gençliğimi Sandığıma kaldırdım Sensiz gecen yılları sildirdim sana Yeni zaman aldırdım... sezen aksu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Catlayan dudaklara Sararan yapraklara Kuruyan topraklara Yagdir Mevlam su.. Alev saracak kadar Yangin yanacak kadar Suya kanacak kadar Yagdir Mevlam su.. Toz duman savrulurken Gul cimen kavrulurken Can tenden ayrilirken Yagdir Mevlam su.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Hata Kalınca sebepsiz bir başıma hatıralar beynimde dans ediyor günahlarım dizilip birbir karşıma sanki birer birer intikam alıyor yüreğimden zincire vurulmuşum anılar her bir halkayı bağlıyor ben duygularımın esiri olmuşum hatalar yalan duygularda başlıyor sende benim hatalarımdan birisin sen en büyük günahların bedelisin senin için harcanan zamana yazık sen en güzel duyguların katilisin istemem seni, ne sevgini, ne kendini istemem ben bu hayatın sözüm ona pembe rengini sende benim hatalarımdan birisin sen en büyük günahların bedelisin senin için harcanan zamana yazık sen en güzel duyguların katilisin Sezen Aksu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Sitem vurgun yemiş misali gönlüm tutuldu aşka ciğerimden yanıyorum ben bu defa başka bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın dünyanın o son günü sen beni arayacaksın doymadım doyamadım sevmelere seni ben kimseyi koyamadım yerine yeniden saymadım sayamadım sensiz geçen yılları ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem zannetme birgün geri dönmek değil niyetim hasrete teslim oldum asla gelmeyeceğim bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın dünyanın o son günü sen beni arayacaksın doymadım doyamadım sevmelere seni ben kimseyi koyamadım yerine yeniden saymadım sayamadım sensiz geçen yılları ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem Sezen Aksu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Başım köpük köpük bulut içim dışım deniz Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı’nda Budak budak serham serham ihtiyar bir ceviz Ne sen bunun farkındasın ne polis farkında Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı’nda Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı’nda Yapraklarım suda balık gibi kıvıl kıvıl Yapraklarım ipek mendil gibi tiril tiril Koparıver gözlerinin gülüm yaşını sil Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı’nda Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında Yapraklarım ellerimdir tam yüz bin elim var Yüz bin elle dokunurum sana İstanbul’a Yapraklarım gözlerimdir şaşarak bakarım Yüz bin gözle seyrederim seni İstanbul’u Yüz bin yürek gibi çarpar çarpar yapraklarım Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı’nda Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 BEN VARIM Bir akşam gözünde aşk tüterse Geçmiş günler aklından geçerse Kalbin bomboş ümitler biterse Sen üzülme ben varım Neler geçti kimbilir başından Sevgi umdun hep başkalarından Ağlama gidenlerin ardından O giderse ben varım Zaman durdu sanki Beklerken seni Ben bir tek sevgiye Bağladım kalbimi Ayrılmam istersen hiç yanından Çağırsan gelirim çok uzaklardan Eskiden korkardım yalnızlıktan Korkmam artık sen varsın Ayten Alpman Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM Seninle tattim ben her mutlulugu Birakip gidersen bil ki yasamam Ömrümden canimdan ne istersen al Gülü susuz seni asksiz birakmam Üsüdüm diyorsan günes olurum Yanarim sevginle ates olurum Dolarim havaya nefes olurum Gülü susuz seni asksiz birakmam Gönlündeki derdi siler atarim Ümit pinariyla cosar akarim Kis göstermem sana ben hep baharim Gülü susuz seni asksiz birakmam Üsüdüm diyorsan günes olurum Yanarim sevginle ates olurum Dolarim havaya nefes olurum Gülü susuz seni asksiz birakmam ZEKAİ TUNCA Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gül Yanaklım Birgün yolun bizim köye düşerse, Bak bakalım ne yapar, Gül Yanaklım, Özlemişse, gelsin derse, beklerse, Bir haber sal, kanat takıp uçayım, Bir o yana, bir bu yana, Saçına güller takayım, Gül Yanaklım... Birgün yolun bizim köye düşerse, Sor bakalım, nerdedir Gül Yanaklım, Başın öne eğip, beni isterse, Eğlemeyin, tez vakitte varayım, Bir o yana, bir bu yana, Saçına güller takayım, Gül Yanaklım... (bu şarkıyı hatırlayan var mı? komik anıları vardır bende ) Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde Yanıyor duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Herşey gönlünce olmaz demiştim sana Kaderden kaçılmaz görüyorsun Kimler geldi hayatımdan kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti Korkma bu akşam gelip çalmam kapını Başkası paylaşıyor alın yazını Ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını Söylüyorum şarkını Kimler geldi sorma sakın kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi, kimler geçti......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.