Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ustteki sarkiyi cok seviyorum ah bir de hepsini hatirlasam daha iyi olacak ama.. seni sordum yildizlara, seni sordum yalnizlara seni sordum kuslara, ucan kuslara.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 diloşum bunu sana armağan ediyorum bidenem, Hümeyra'nın 1969 da yaptığı albümden... Öyle uzak ki yerim Uzakları aşıyor Bütün özlediklerim Benden ayrı yaşıyor Ya her şeyim ya hiçim Sorma dünyam ne biçim Bir kördüğüm ki içim Çözdükçe dolaşıyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yaş otuzbeş yolun yarısı eder Dante gibi ortasındayız ömrün Delikanlı çağımızdaki cevher Gözünün yaşına bakmadan gider Şakaklarıma kar mı yağdı ne var Ya gözler altındaki mor halkalar Neden düşman görünürsünüz Yıllar yılı dost bildiğim aynalar Neyler sınırın herkesin başında Kimbilir nerde nasıl kaç yaşında Bir namazlık saltanatın olacak Taht misali musalla taşında Hümeyra Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Bu gece kendimle başbaşa kaldım Geçmişle hesaplaştım Bu gece kendimle başbaşa kaldım Yanlışımı aradım Kimler gelip geçti kimler beni seçti Düşündüm bulamadım Hata benim miydi yoksa değil miydi İşin içinden çıkamadım Her nefeste kaybolan seste Yitirdiğim daha neler neler var Hemen çözülmez ki bu cevapsız sorular Sürer gider böyle ferdi özbeğen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Kim demiş ki olmaz diye Yeter ki sen candan iste Bir ışık var gözlerimde Ötesini hiç düşünme Olur olur Kalplerimiz yolları bulur Olur olur Bal gibi olur Akan sular sularda durur Bir düşün sen düşün yine Neler olmaz bu alemde Bin dereden su getirme Yanıma gel gel gizlice Sevmek seni bir suç ise Karışamaz buna kimse Yaşayalım gönlümüzce Ötesini hiç düşünme asu maralman Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 AL GÖNLÜMÜ DİYAR DİYAR SÜRÜKLE Ayrılmadan evvel, güzel sevgilim, bütün ıstırabı, hep bana yükle. ne diyecektim tutuldu dilim al gönlümü diyar diyar sürükle ister kaldırıp at solmuş gül gibi istersen de davran bana el gibi. kökünden koparıp götür sel gibi al gönlümü diyar diyar sürükle... elveda deyince şaşırdım birden, kalbim kopacaktı sanki yerinden, armağan olsun sana içimden al gönlümü diyar diyar sürükle... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 sokaklarda ne ararsın beni kimden sorarsın ben düştüm aşk ateşine sen de düşme yanarsın dün gece çok aradım aradım bulamadım kör olası çöpçüler aşkımı süpürmüşler aşktan yana şansım yok ağlıyorum derdim çok aşkımı kaybetmişim sordum sordum bulan yok. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Siz bunu bilir misiniz..?Tam da bu bahar gününe yakışacak cıvıl cıvıl bir parça.. (Ege'me itaf olunur.. ) Yasemin Kumral-- Bim Bam Bom Oldu en sonunda oldu bim bam bom Rüyalarım gercek oldu bim bam bom Duyduk duymadık demesin hic kimse Iste ilan ediyorum herkese Oh oh oh cok sükür dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından catlasın düsmanlar Simdi benimde bir sevgilim var Kim demis kimse ona bakmaz diye Kimse onu koluna takmaz diye Evde kalmaktan kurtulamaz diye Catlasın patlasın dönsün deliye Ha ha ha dinleyin dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından catlasın düsmanlar Simdi benimde bir sevgilim var Suratım asıkmıs hic gülmezmisim Ikı laf etmesini bilmezmisim Dogrusu hic mi hic cekilmezmisim Gördünüz mü megerse ben neymisim Bim bam bom cok sükür dostlar Benimde artık bir sevgilim var Bim bam bom catlasın düsmanlar Artık benimde bir sevgilim var Ne yapsam nafile bu is olmazmıs Benden daha cirkini bulunmazmıs Yuz yıl bekar kalsa beni almazmıs Milyonlar versem yanımda durmazmıs Ha ha ha dinleyin dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından catlasın düsmanlar Benimde artık bir sevgilim var Ha ha ha dinleyin dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından catlasın düsmanlar Benimde artık bir sevgilim var Ha ha ha dinleyin dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından catlasın düsmanlar Benimde artık bir sevgilim var Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 mavi ışıklar (gaffurun şarkısı) faydası yoktur gözlerdeki yaşın gitmeden evvel iyi düşün taşın mutluluğu bulacağım diyorsun ama ne zaman? bak yine mutsuz senin her bakışın gel beni dinle benim yavru kuşum unutulsan bile aşklar unutulmaz hiç anılar, anılar bütün yollar kapalı hiç ışık yok uzaklarda neden terk etmek istersin neden durmuyor zaman? unutulsan bile aşklar unutulmaz hiç anılar, anılar bütün yollar kapalı hiç ışık yok uzaklarda neden terk etmek istersin neden durmuyor zaman? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 diloşum bunu sana armağan ediyorum bidenem, Hümeyra'nın 1969 da yaptığı albümden... Öyle uzak ki yerim Uzakları aşıyor Bütün özlediklerim Benden ayrı yaşıyor Ya her şeyim ya hiçim Sorma dünyam ne biçim Bir kördüğüm ki içim Çözdükçe dolaşıyor yapma ya bu şarkı Hümeyranınmıymış..ve 1969 yılındaki albümünden ha..o kadar eski yani..demek ondan bana bu kadar güzel geliyormuş..sağol canım benim... kalbimi affettim onsuz yaşanmıyor başka çaresi yok aşktan kaçılmıyor hep yalancı çıktım ben kendi kendime çare bulamadım kalbimin derdine o yok mu..yine aldattı beni.. Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yaş otuzbeş yolun yarısı ederDante gibi ortasındayız ömrün Delikanlı çağımızdaki cevher Gözünün yaşına bakmadan gider Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 yapma ya bu şarkı Hümeyranınmıymış..ve 1969 yılındaki albümünden ha..o kadar eski yani..demek ondan bana bu kadar güzel geliyormuş..sağol canım benim... kalbimi affettim onsuz yaşanmıyor başka çaresi yok aşktan kaçılmıyor hep yalancı çıktım ben kendi kendime çare bulamadım kalbimin derdine o yok mu..yine aldattı beni.. evet bidenem Hümeyranınmış... biz daha doğmadan bu şarkı yazılmış. alışırım zannettim yokluğundan acılanmam vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından dön demeye utanırım zavallı korkularımla arkasına saklandığım gururumdan geri dön, geri dön, ne olur geri dön uzanıp tutuver elimi birgün utanır diyemem ne olur geri dön... ahhh olurda bir gün sende özlersen olurda birgün sende gözlerimle buluşmayı istersen uzanıp tutuver elimi birgün utanır diyemem ne olur geri dön... herşey bana seni hatırlatır unutmak isterken utanırım hep o acılı şarkılarla ağlarken bazen bir dost ya da bir çiçekle evime gelirsin herşey seni hatırlatırda yeniden... geri dön, geri dön, ne olur geri dön uzanıp tutuver elimi birgün utanır diyemem ne olur geri dön... ahhh olurda bir gün sende özlersen olurda birgün sende gözlerimle buluşmayı istersen uzanıp tutuver elimi birgün utanır diyemem ne olur geri dön... Sezen Aksu Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sen kalbimin mehtabısın güneşisin Sen ruhumun vazgeçilmez bir eşisin Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Ruhum senin kalbim senin ömrüm senin Yıllar geçse ölmeyecek bende sevgin Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Uzaklara kaçıversek seninle biz Birgün elbet göze gelir bu sevgimiz Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Berkant Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Dün bütün gece seni düşündüm yanarak Biran geldiki zannettim kalbim duracak Ellerim tutuştu hasretini okşayarak Nasıl istedim, istedim deliler gibi Sayıkladım hep sıcak sıcak nefesini Gel ne olursun gel son defa sev beni... Gel sarıl bana, sarıl seni istiyorum gel Neden bilmiyorum özlüyorum ellerini ver Yok yalan değil artık inkar etmiyorum yeter Hatta belki seviyorum istiyorsan eğer Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğim al götür öyle git Eve kokun siner, duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerdeydin, kimle seviştin. Sezen Aksu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 bırak beni yeter aldattığın bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın, sen yalancısın Hatta sevişirken bile yalancısın Sen kimsin, sen ne rahat insansın bırak beni bırak, benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam, sen beni bırak... Seviyorum kahretsin, seviyorum elimde değil Çok seviyorum ahh neden yaşadığım en deli aşksın sen.... Sezen Aksu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Hasret oldu, ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan, iki damla yaş Ayrılıkta sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sır gibi saklarım seni Bir yemin bir gizli düş gibi Ben bu yükü taşırım sen git Git acılanma.... Sen ağlama, dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam... Sezen Aksu Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 bu benim en sevdiğim şarkılardan biri. ne zaman anadolu yollarına çıksam,dağlara bakarken aklıma gelir,hafiften söylerim bazen... ufuklara yaslanmış yorgun dağlar sırayla çadırının üstüne doğmuş akşam yıldızı çıplak ayaklarının altında baygın yayla ey mahzun gözleri karalı dağların kızı ne kadar narinsin güzelsin bilsen bak yorgun gözlerim karşında hayran içsem dirilirim senin elinden serin çam kokulu bir tascık ayran. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 duydumki unutmuşsun gözlerimin rengini yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı dizlerinin yerine dayasaydım taşlara... hani bendim yedi renk,hani tende can idim hani gündüz hayalin geceler rüyan idim demek ki senin içi aşk değil yalan idim acırım heder olan o en güzel yıllara... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ömrümce hep adım adım her yerde seni aradım ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım kenarlarda köşelerde kadehlerde şişelerde ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 seni ben ellerin olsun diye mi sevdim? ahhhh ellerin olsun, diye mi sevdim? herşeyimi uğruna ben, boş yere mi verdim? ahhhh boş yere mi verdim? yalan sözlerle aldatıp, seninim derdin... herşeyimi, uğruna ben, boş yere mi verdim? ahhhh boş yere mi verdim? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar sevgilim sen olmazsan yaşamak neye yarar... sevgilim sen olmazsan bu dünya neye yarar... hergün seni düşünüp her an seni yaşarım seni sevmekten değil kaybetmekten korkarım birgün beni unutup başkalarına bakma birazcık sevdin varsa beni sensiz bırakma birazcık aşkın varsa beni yalnız bırakma hergün seni düşünüp her an seni yaşarım seni sevmekten değil kaybetmekten korkarım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Bundan böyle düşünerek atın adımlarınızı, Elbet bir gün mutluluktan yana alırız payımızı Bir kuş gibi hür olsam, dey dey dibi dey Sorulmadan yaşasam, hey gidi dünya hey Dostluk benim bayrağım, dey dey dibi dibi dey Cennet olsun durağım, hey gidi dünya hey !.. Bundan böyle düşünerek atın adımlarınızı, Elbet bir gün mutluluktan yana alırız payımızı Doğruluktan hiç şaşma, dey dey dibi dey Eden bulur, üzülme, hey gidi dünya hey Hiç acısı olmayan, dey dey dibi dibi dey Kim var ki bu dünyada, hey gidi dünya hey !.. Ali Kocatepe Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Kuyu başına indim Zeynebim bekler diye Nasıl haberin almışsa Dayı, Emmi hep orda Dediler ne ararsın kızı almak m'istersen Sana bir çift sözümüz var Hele buysa niyetin İşte hendek işte deve Ya atlarsın ya düşersin Baktınolmaz vazgeçersin Zordur almak bizden kızı İşte halep işte arşın Ya aşarsın ya biçersin Baktın olmaz vazgeçersin Zordur almak bizden kızı Söğüdün dalı uzun Barış'ın gönlü hüzün Elim eline değmedi Varın anlayın gayri Barış Manço Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Leylacıma armağan olsun... Dertliyim ruhuma hicranını sardında yine inlerim şimdi uzaklarda solan gül gibiyim gecenin rengini kattın içimin matemine sönen ümid ile günden güne ölgün gibiyim bahtımın yıldızı sanmıştım seni sensiz karanlıktır her günüm leyla her günüm leyla, her günüm leyla... ayrılık, ayrılık, ayrılık mecnuna döndürdü beni dertliyim, dertliyim yürekten... üzgünüm leyla, üzgünüm leyla, üzgünüm leyla... ahhhhh ahhhhh leylaaaaaaaa.... sevda yaman bir çile çekenler düşer dile ayrıldık ölüm gibi giden gelmiyor leyla... gülün yaprağı soldu gönlüme hazan doldu bir ömür haram oldu onu bilmiyor leyla... Zeki Müren Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Benden başka bana dost yok Hayatım yıkık şimdi Bir cana hasret baktım Aynalar kırık şimdi Aynalar kırık şimdi Varsa dostlar nerede Uzatayım elimi Gördüğüm aynalar gibi Gönlümde kırık şimdi Gönlümde kırık şimdi Nerde benim sevdiceğim Dost bilip de sevdiğim Gördüğüm aynalar gibi Gözlerim kırık şimdi Gözlerim kırık şimdi Gülerken yanımda olan Ağlarken nerde şimdi Bir hayalmiş o da benim Baktığım aynalar gibi Kırdığım aynalar gibi Bora Ayanoğlu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.