Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 etrafı ormanlık..sahile yakın..ahşap bir evde yaşamak isterdim..iki ağaç arasına hamak bağlar yatardım..dalgalar sesiyle..küçükte bir teknem olsa fena olmazdı hani..etrafta küçükte olsa adacıklar...ne.. ne dedin..bir cuma-mmı eksik ..aşk olsun robinson cruso mu yaptın beni..olsun yaa.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 işte benim evim... günaydın...aynı-ev-hayali-kuruyormuşuz-demek... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 günaydın...aynı-ev-hayali-kuruyormuşuz-demek... evim nereye gitti...ne gülüyon de get... evet görünmez bir ev hayalimdeki göremediğiniz gibi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 ben kullanırım traktörü kıs bacım, sen tarlayı süreceğin zaman bir ıslık çal yeter ben karşıki dağdan koşar gelirim patikaya bayılırsın inanırım, artık inanırım yawww... ne güzel yürürdük seninle değil mi, orada olsaydık... uzanırdık çimenlere kimin elinde çim var oynardık... çim kalanı yokuştan yuvarlardık frozen cadısı karlarını küresin dursun orda, kapıdan almazsa damdan gireriz kıss, ayıpsın bencilmiyim, yok değilim canım denizin dibindeki evi almışım lodos tehlikesi var, tsunamisi var dimi ama, sizi tehlikeye atarmıyım kabiliyetli sarmaşığım benim ..dimek traktörde kullanabiliyosun ha yok yok sende yalnız ufak bir problem var şikerim bu kabiliyet düşmanı iğde dalın, ıslık çalmayı bilmiyo çimenlerin üzerinden çocuklar kimin bayır aşağı yuvarlansaydık..ilk aşağı varan diğerlerine ceza verseydi Frozen bizi evine almıyo fekat nasıl oluyosa biz o dağ evine yerleşivermişiz ..hatta Frozeni yatağından etmişiz ..temizlik ve yemek husularında da çok yeterli bulmayıp eleştiriyoruz ..Frozen yemeğimize fare zehiri katıyo ama yine de ölmüyoruz tabii canım bizi tehlikeye atmamak için derme çatma evleri bize kakalayıp, bir saraya yerleştiğini ben şıp deyin anlamıştım zati.. canım benim evim nereye gitti...ne gülüyon de get... evet görünmez bir ev hayalimdeki göremediğiniz gibi göremediğim kadarıyla çok güzel gözüküyo Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Cannes de süperlüks bi villa.. ha bide komsularim pitt ve Jolie olursa... yani.. hic fena olmaz... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 namı diğer bay clooney'in evi... siyahxin yani leylacım bu konakta senin, fazlaca büyük temizliği zor olur ama idare edicen artık yahu nasil da biliyorsun,hurma agaci da var artik temizligine yardimci,bahceye de bahcivan isterim,emlakci olaraktan boyle ekstra hizmetleriniz yok mu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 evim nereye gitti...ne gülüyon de get... evet görünmez bir ev hayalimdeki göremediğiniz gibi evinde senin gibi görünmez ama göremediğim kadarıyla fevkaladenin fevkindesiniz kabiliyetli sarmaşığım benim ..dimek traktörde kullanabiliyosun ha yok yok sende yalnız ufak bir problem var şikerim bu kabiliyet düşmanı iğde dalın, ıslık çalmayı bilmiyo çimenlerin üzerinden çocuklar kimin bayır aşağı yuvarlansaydık..ilk aşağı varan diğerlerine ceza verseydi Frozen bizi evine almıyo fekat nasıl oluyosa biz o dağ evine yerleşivermişiz ..hatta Frozeni yatağından etmişiz ..temizlik ve yemek husularında da çok yeterli bulmayıp eleştiriyoruz ..Frozen yemeğimize fare zehiri katıyo ama yine de ölmüyoruz tabii canım bizi tehlikeye atmamak için derme çatma evleri bize kakalayıp, bir saraya yerleştiğini ben şıp deyin anlamıştım zati.. canım benim göremediğim kadarıyla çok güzel gözüküyo anam sen ıslıkta mı çalamıyon, (bende çalamıyom) neyse sana bir düdük alırız... düdük çalabilirsin dimi diloşum tabiki canım sizi tsunami tehlikesi olmayan dağ başlarına yerleştirdim, ne kadarda özveriliyim canım yahu nasil da biliyorsun,hurma agaci da var artik temizligine yardimci,bahceye de bahcivan isterim,emlakci olaraktan boyle ekstra hizmetleriniz yok mu sen estikçem oranın bir müze olduğunu söylemiş, müze olduğunu biliyorum ama eski bir konak orası... sen konaklarda yaşamaya layıksın leylacım... temizliğe ve bahçeye eleman tedarik ederiz, şirket olduk vay bee Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 sen estikçem oranın bir müze olduğunu söylemiş, müze olduğunu biliyorum ama eski bir konak orası... sen konaklarda yaşamaya layıksın leylacım... temizliğe ve bahçeye eleman tedarik ederiz, şirket olduk vay bee bak bunu ben bilmiyordum ama... benn yardım ederim temizliğee.... şöyle kanatlarımla iki çırpıda..bi yararım dokunur size inşallah....canımsınız siz benim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 bak bunu ben bilmiyordum ama... benn yardım ederim temizliğee.... şöyle kanatlarımla iki çırpıda..bi yararım dokunur size inşallah....canımsınız siz benim... evet meleğim tarihi bir konak orası... temizliğe eleman göndericez meleğim senin kanatların çok narin onlar uçmaya layık... sen özgürce uç... elemanlardan komisyon alıcez, leyla sultandan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 evet meleğim tarihi bir konak orası... temizliğe eleman göndericez meleğim senin kanatların çok narin onlar uçmaya layık... sen özgürce uç... elemanlardan komisyon alıcez, leyla sultandan tamam o zaman.... temizlesin elemanlar ben de uçmaya gelirim özgürce...o olur demi.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 tamam kelebeğim sen uç benim başımın üstünde... hiç gitme uzaklara olur mu? sedelina kıss bunuda sana aldım yanındakide bedava geldi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 gider miyim hiç annem.... orda o kadar mutluyum kii kopamam... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 sen estikcem kiyamam sana ben canim ablacim madem sirket oldunuz, asci da isteyeyim ben, cin,italyan ve ispanyol mutfagini da bilsin senin tsunami tehlikesi olana malikanen de az kucuk degilmis ayrica..fedakarim benim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 tamam kelebeğim sen uç benim başımın üstünde... hiç gitme uzaklara olur mu? sedelina kıss bunuda sana aldım yanındakide bedava geldi tipim değil Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 tipim değil tipi tip kıss niy öyle diyon ki? Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 leylacım bu konakta senin, fazlaca büyük temizliği zor olur ama idare edicen artık Bacım bu konaktan ziyade kiliseye benziyor hem bu şekilde temizliğide düşünmez leyla zangoçlar halleder nasılsa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Bacım bu konaktan ziyade kiliseye benziyor hem bu şekilde temizliğide düşünmez leyla zangoçlar halleder nasılsa zangoçlara kolay gelsin madem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 ahanda hayalimdeki evi siyahx kardeşim bulmuş yaşasın oltalarıda hazırlayalım hemen verandada balık tutarız Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 sen ateşi yak balıklar geliyo abla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 sen ateşi yak balıklar geliyo abla gerçekten diyorum bu ev harika keşke buna benzer bir evim olsaydı kapıdan koş cup suya atla, at oltanı balık tut, yak ateşi pişir balıkları dostlar gelsin eğlenelim, ne güzel olurdu? canım kardeşim siyahx ve egzorsist balıkları tutardı, frozenim onları temizlerdi, leylam salatayı yapardı, diloşum sofrayı hazılardı, yumotem, sofrayı kaldırırdı, bende laptopumla laf yetiştirirdim sağa sola Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 bu-ev..iyiymiş-yaa...farketmemiştim..tamda-at-beslenecek-yer..koşu-alanıda-geniş..daha-neler-yapılır-orda..gece-gökyüzü..iyide-kitap-yazılır-orda..ne-sırlarada-gebedir-o-ev.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.