Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

etrafı ormanlık..sahile yakın..ahşap bir evde yaşamak isterdim..iki ağaç arasına hamak bağlar yatardım..dalgalar sesiyle..küçükte bir teknem olsa fena olmazdı hani..etrafta küçükte olsa adacıklar...ne.. ne dedin..bir cuma-mmı eksik :lol: ..aşk olsun robinson cruso mu yaptın beni..olsun yaa.. ;)

Gönderi tarihi:
ben kullanırım traktörü kıs bacım, sen tarlayı süreceğin zaman bir ıslık çal yeter ben karşıki dağdan koşar gelirim :rolleyes::wub:

patikaya bayılırsın inanırım, artık inanırım yawww... ne güzel yürürdük seninle değil mi, orada olsaydık... ^_^ uzanırdık çimenlere kimin elinde çim var oynardık... çim kalanı yokuştan yuvarlardık :lol:

frozen cadısı karlarını küresin dursun orda, kapıdan almazsa damdan gireriz kıss, ayıpsın :shifty::grin:

bencilmiyim, yok değilim canım denizin dibindeki evi almışım lodos tehlikesi var, tsunamisi var dimi ama, sizi tehlikeye atarmıyım :P:rolleyes::w00t:

kabiliyetli sarmaşığım benim :hug: ..dimek traktörde kullanabiliyosun ha :rolleyes: yok yok sende :wub::lol: yalnız ufak bir problem var şikerim bu kabiliyet düşmanı iğde dalın, ıslık çalmayı bilmiyo :w00t::blushing::lol:

çimenlerin üzerinden çocuklar kimin bayır aşağı yuvarlansaydık..ilk aşağı varan diğerlerine ceza verseydi :P

Frozen bizi evine almıyo fekat nasıl oluyosa biz o dağ evine yerleşivermişiz :grin: ..hatta Frozeni yatağından etmişiz :blink: ..temizlik ve yemek husularında da çok yeterli bulmayıp eleştiriyoruz :shifty: ..Frozen yemeğimize fare zehiri katıyo ama yine de ölmüyoruz :w00t:

tabii canım bizi tehlikeye atmamak için derme çatma evleri bize kakalayıp, bir saraya yerleştiğini ben şıp deyin anlamıştım zati.. :w00t: canım benim :hug::wassat::lol:

:wacko::blink::huh::o evim nereye gitti...ne gülüyon de get... <_< evet görünmez bir ev hayalimdeki :blush: göremediğiniz gibi :whistling::w00t:

göremediğim kadarıyla çok güzel gözüküyo :w00t:

Gönderi tarihi:

Cannes de süperlüks bi villa.. ha bide komsularim pitt ve Jolie olursa... yani.. hic fena olmaz...

Gönderi tarihi:
celebhouse2aa3.jpg

namı diğer bay clooney'in evi... siyahxin yani B)

konakcy3.jpg

leylacım bu konakta senin, fazlaca büyük temizliği zor olur ama idare edicen artık :lol::)

yahu nasil da biliyorsun,hurma agaci da var :rolleyes: artik temizligine yardimci,bahceye de bahcivan isterim,emlakci olaraktan boyle ekstra hizmetleriniz yok mu :P:wub::flowers:

Gönderi tarihi:
:wacko::blink::huh::o evim nereye gitti...ne gülüyon de get... <_< evet görünmez bir ev hayalimdeki :blush: göremediğiniz gibi :whistling::w00t:

evinde senin gibi görünmez ama göremediğim kadarıyla fevkaladenin fevkindesiniz :):P:wub:

kabiliyetli sarmaşığım benim :hug: ..dimek traktörde kullanabiliyosun ha :rolleyes: yok yok sende :wub::lol: yalnız ufak bir problem var şikerim bu kabiliyet düşmanı iğde dalın, ıslık çalmayı bilmiyo :w00t::blushing::lol:

çimenlerin üzerinden çocuklar kimin bayır aşağı yuvarlansaydık..ilk aşağı varan diğerlerine ceza verseydi :P

Frozen bizi evine almıyo fekat nasıl oluyosa biz o dağ evine yerleşivermişiz :grin: ..hatta Frozeni yatağından etmişiz :blink: ..temizlik ve yemek husularında da çok yeterli bulmayıp eleştiriyoruz :shifty: ..Frozen yemeğimize fare zehiri katıyo ama yine de ölmüyoruz :w00t:

tabii canım bizi tehlikeye atmamak için derme çatma evleri bize kakalayıp, bir saraya yerleştiğini ben şıp deyin anlamıştım zati.. :w00t: canım benim :hug::wassat::lol:

göremediğim kadarıyla çok güzel gözüküyo :w00t:

anam sen ıslıkta mı çalamıyon, :lol: (bende çalamıyom) :P neyse sana bir düdük alırız... düdük çalabilirsin dimi diloşum :lol::wub:

tabiki canım sizi tsunami tehlikesi olmayan dağ başlarına yerleştirdim, ne kadarda özveriliyim canım -_-:P:lol:

yahu nasil da biliyorsun,hurma agaci da var :rolleyes: artik temizligine yardimci,bahceye de bahcivan isterim,emlakci olaraktan boyle ekstra hizmetleriniz yok mu :P:wub::flowers:

sen estikçem oranın bir müze olduğunu söylemiş, müze olduğunu biliyorum ama eski bir konak orası... sen konaklarda yaşamaya layıksın leylacım... :wub: temizliğe ve bahçeye eleman tedarik ederiz, şirket olduk vay bee :P

Gönderi tarihi:
sen estikçem oranın bir müze olduğunu söylemiş, müze olduğunu biliyorum ama eski bir konak orası... sen konaklarda yaşamaya layıksın leylacım... temizliğe ve bahçeye eleman tedarik ederiz, şirket olduk vay bee

:wub::hug: bak bunu ben bilmiyordum ama... :blush: benn yardım ederim temizliğee.... :clover: şöyle kanatlarımla iki çırpıda..bi yararım dokunur size inşallah....canımsınız siz benim... :hug::clover:

Gönderi tarihi:
:wub::hug: bak bunu ben bilmiyordum ama... :blush: benn yardım ederim temizliğee.... :clover: şöyle kanatlarımla iki çırpıda..bi yararım dokunur size inşallah....canımsınız siz benim... :hug::clover:

evet meleğim tarihi bir konak orası... :)

temizliğe eleman göndericez meleğim senin kanatların çok narin onlar uçmaya layık... sen özgürce uç... :wub:

elemanlardan komisyon alıcez, leyla sultandan :P

Gönderi tarihi:
evet meleğim tarihi bir konak orası... :)

temizliğe eleman göndericez meleğim senin kanatların çok narin onlar uçmaya layık... sen özgürce uç... :wub:

elemanlardan komisyon alıcez, leyla sultandan :P

tamam o zaman.... :blush::wub: temizlesin elemanlar ben de uçmaya gelirim özgürce...o olur demi.... :hug:

Gönderi tarihi:

sen estikcem kiyamam sana ben canim :hug:

ablacim madem sirket oldunuz, asci da isteyeyim ben, cin,italyan ve ispanyol mutfagini da bilsin :whistling::P

senin tsunami tehlikesi olana malikanen de az kucuk degilmis ayrica..fedakarim benim :wub:

Gönderi tarihi:
tamam kelebeğim sen uç benim başımın üstünde... hiç gitme uzaklara olur mu? :hug:

celebhouse9hs3.jpg

sedelina kıss bunuda sana aldım yanındakide bedava geldi :whistling::w00t::laughing::hug:

tipim değil :lol:

Gönderi tarihi:
konakcy3.jpg

leylacım bu konakta senin, fazlaca büyük temizliği zor olur ama idare edicen artık :lol::)

Bacım bu konaktan ziyade kiliseye benziyor :w00t: hem bu şekilde temizliğide düşünmez leyla zangoçlar halleder nasılsa :thumbsup:

Gönderi tarihi:
helloony6ky9ze1.gif

sen ateşi yak balıklar geliyo abla :D

gerçekten diyorum bu ev harika keşke buna benzer bir evim olsaydı kapıdan koş cup suya atla, at oltanı balık tut, yak ateşi pişir balıkları dostlar gelsin eğlenelim, ne güzel olurdu? :wub::flowers:

canım kardeşim siyahx ve egzorsist balıkları tutardı, :stuart: frozenim onları temizlerdi, :P leylam salatayı yapardı, :P diloşum sofrayı hazılardı, :P yumotem, sofrayı kaldırırdı, :P bende laptopumla laf yetiştirirdim :lol: sağa sola :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:

konakcy3.jpg

bu-ev..iyiymiş-yaa...farketmemiştim..tamda-at-beslenecek-yer..koşu-alanıda-geniş..daha-neler-yapılır-orda..gece-gökyüzü..iyide-kitap-yazılır-orda..ne-sırlarada-gebedir-o-ev.. :online2long:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.