Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 ne tesadüf aklın yolu birdir derler di de inanmazdım bak sende doğru yolu bulmuşsun yaa eskisi gibi okkalı cevaplar yazamıyorum ,,gıcıklık yapamıyorum artık,, aslında buna daha güzel cvp yazardım ama formumu mu kaybettim ne yumuşadım mı acep ???? kendine gel dream o gıcığın su katımamışı topla kendini gıcık sedelina gıcık sedelina evet ben bunu 100 kere bir yere yazayım yazımı biraz da smileyle süsleyeyim malum bazıları çok alıngan tamam 100 kere söyle gelıyorum Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 şöyle bir baktım forumaa heryerde isyanlardasın ağlama duvarına çevirmişsin forumu hayır dır ne ola ki karadenizde gemilerin mi battı ?????diyerekten gıcık bir espiriyle noktayı koyayım ..... Moral bozukluğuna Halı Silmek çok iyi geliyormuş nerden duymuştum ben bunu yaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 benı takıp edıyor gördum seni yahu,yanlışmı gördun işin gücün yok benım yazılarımımı okuyosun,amann hayranımda varmış aman aman yavrımmm Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 benı takıp edıyor gördum seni yahu,yanlışmı gördun işin gücün yok benım yazılarımımı okuyosun,amann hayranımda varmış aman aman yavrımmm ailecek hayranız yazılarınıza ,,,rica etsem bir imza veririmisiniz ( Üstüne fazla gitmeyin doktor idare edin dedi ) :whistling: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 he ondan bılıyosun ya yazdıklarımı ne demezsın canım Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 he ondan bılıyosun ya yazdıklarımı ne demezsın canım buyur çözemedim ????? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 çözemedınmı bugun sana bişe olmuş,nazarmı değdi ne Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 çözemedınmı bugun sana bişe olmuş,nazarmı değdi ne sana birşey olmamış yine anlaşılmayan cümleler kurmaya devam ediyorsun neydi ya geçen yazdığın cesursan hadi leyn heyt ya yazarken bile zorlanıyorum sırf yazmaya çalışmak olsa iyi bide güle güle yazmak,,,, bu cümleyi kurmakta bayağı zorlandım yani en iyisi biz bu işi ustasına bırakalım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 sana birşey olmamış yine anlaşılmayan cümleler kurmaya devam ediyorsun neydi ya geçen yazdığın cesursan hadi leyn heyt ya yazarken bile zorlanıyorum sırf yazmaya çalışmak olsa iyi bide güle güle yazmak,,,, bu cümleyi kurmakta bayağı zorlandım yani en iyisi biz bu işi ustasına bırakalım neyı ustasına bırakalım,ayrıca usta olan kım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 hepinize gıcık oluyom Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 kendime gıcık oldum.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 hıck hıck bak yine gıcık tuttu birini görünce hıck Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 hıck hıck bak yine gıcık tuttu birini görünce hıck Bu katekurin bu cevap için bir güzel kafa yormadıysa, ben deee...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Bu katekurin bu cevap için bir güzel kafa yormadıysa, ben deee...... evet sendeeeee... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 hıck hıck bak yine gıcık tuttu birini görünce hıck Ben tükürceksin sandıydım... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 forumun içinde tükürmem.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 kleo hariç herkese gıcık oluyom ve gidiyom...hade baş baş.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 ayrım yapmasaydın bye... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 ben hic bir arkadaşıma gıcık olamıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 ben hepsine gıcık oluyom Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 ben hepsine gıcık oluyom bak arkadaşım gıcık olma herşey daha güzel ola cak Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 yok ipek..bunların hepsi gıcık.. sen bilmezsin.. sana gıcık olmak mümkün değil zaten.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 yok ipek..bunların hepsi gıcık.. sen bilmezsin.. sana gıcık olmak mümkün değil zaten.. yine de gıcık olmamak için elinden geleni yap Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Kankim ve Toprağım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.