Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 tabi gelin gelin üçer beşer,birbirinize gıcıkken şimdi bana karşı mı müttefik oldunuz ... bı ses duydum sanki ya ama anlaşılmıyo karanlıkda kayboldu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 leylam arkadaşım ben sana gıcık degilim sağol arkadaşım,ben de sana değilim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 bende gıcık değilim leylama ipeğede seviyorum ikisinide Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 bende gıcık değilim leylama ipeğede seviyorum ikisinide onlara gıcık olmayana bız gıcık oluruz uleynnnn Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 hayat bu nenecim ..şartlar neyi gerektirirse bı ses duydum sanki ya ama anlaşılmıyo karanlıkda kayboldu ben de hayattayım o halde şartlarına uyayım bari de mi.. o zaten çok zayıf bi sesmiş,yeniledim ben şimcik,yeni gıcığınız karşınızdaa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 yuk sedelinacım bunlar zati kabul ediyolar bu iş zevkli olmıycek ..ben ipek e gıcık olalım diyorum ne dersin.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 yuk sedelinacım bunlar zati kabul ediyolar bu iş zevkli olmıycek ..ben ipek e gıcık olalım diyorum ne dersin.. evettt.ipek sana koro ve solo olarakdan gıcık oluyoruz.saygılar (yav yanlış anlama dıye çiçek koydum ama komık oldu beee) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 onlara gıcık olmayana bız gıcık oluruz uleynnnn valla sedelinacım sen antartikadaymışsın penguen falan varmış oralarda biz burda yanıyoruz sıcaktan ondan gıcık oldum sana çok fena Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 bende gıcık değilim leylama ipeğede seviyorum ikisinide ben de sizi seviyorum ama yakmak istemem,benim sevgim size gıcık çekebilir iki tane Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 yuk sedelinacım bunlar zati kabul ediyolar bu iş zevkli olmıycek ..ben ipek e gıcık olalım diyorum ne dersin.. şimdi siz bana gıcıkmısınız yani Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 ben kendim ve sedelinacığım hariç herkese gıcığım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 ben de sizi seviyorum ama yakmak istemem,benim sevgim size gıcık çekebilir iki tane olsun ben onlardan önce gıcık oldum soğuk yerde ya sedelina ondan yani Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 şimdi siz bana gıcıkmısınız yani evet Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 ben kendim ve sedelinacığım hariç herkese gıcığım sedelinacığın hariç ve bana da işte şimdi çok gıcık oldum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 valla sedelinacım sen antartikadaymışsın penguen falan varmış oralarda biz burda yanıyoruz sıcaktan ondan gıcık oldum sana çok fena valla penguenleri leyla geçerken yedi Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 evet bende size severek karşıyım saygılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 şimdi siz bana gıcıkmısınız yani bılmem belli olmuyormu,o kadarda duygularımızı bellı ettık ama.bıdaha dıyeyım gıcığım gıcıksın gıcığız gıcıklar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bende size severek karşıyım saygılar imkan vermiyorsunuzki efendim..bizdende saygılar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 valla penguenleri leyla geçerken yedi :blink: ben onu pasta sandıydım bu da beni gıcık etti nolcek Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 :blink: ben onu pasta sandıydım bu da beni gıcık etti nolcek afiyet bal şeker olsun arkadaşım sana Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 imkan vermiyorsunuzki efendim..bizdende saygılar koptummmmmm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 afiyet bal şeker olsun arkadaşım sana sağol zeynep,kanatları duruyor,yer misin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 sağol zeynep,kanatları duruyor,yer misin hahahahaaaa yok bana but olsunnnnn Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 sağol zeynep,kanatları duruyor,yer misin yok diyetteyim ben Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 yok diyetteyim ben güzel bir çorba olsa içerdik Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.