Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Ay sağol sarduşum ya bende gıcık olacak birini arıyordum bişi değil kıss işine yaradı mı bari gıcıklık kendime gıcık oluyorum bazen bende bende
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl Hı bi de Fırşilliğe ( Nie nick deiştin kıs ) Allah'ım çıldırtcak bu kız beni yaaaaa... Her yerde fırşillik diyo ama sinir ediyorsun beni hee.. Fırvırcık seni.. Sanane.. hesap mı vercem sana.. Yemyeşim= Olivia= NightWish Nickimde adın yazıyo hala beyendiremiyoruz.. cık..cık.. münasebetsiz.. Bide bugüne kadar aldığım nickleri yazmış.. Forumun ayaklı kütüphanesi.. :lol:
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl Şu aralar sana gıcık olmakla meşgulüm çekirgem Evet ya görüşemiyorus cnm
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl herkes bana gıcık oluyor bu arada ben arada bir geliyorum sen yoksun şefim yaa
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl anladım şekerim kolay gelsin aplacım bize gıcık oluyormuş deeeeeet,biz de sana bayılmıyosss
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl anladım şekerim kolay gelsin aplacım bize gıcık oluyormuş deeeeeet,biz de sana bayılmıyosss gıcık gıcık hemide ultra gıcık
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl sanki sen gıcık değilsin sen maximum gıcıksın seninle birlikte imzanda gıcık demiştim demi
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl ne tesadüf bende yukarıdakine oluyorum bikerem ben sana daha çok gıcık oluyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.