Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl ben sana daha da gıcık oldum o zaman hatta bu forumda en gıcık oldugum sensin artık... gıcık sardunyam
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl ben sana daha da gıcık oldum o zaman hatta bu forumda en gıcık oldugum sensin artık... gıcık sardunyam gısss sinderella sen benim arkadaşıma nasıl gıcık olursun duymayım birdaha ona sadece ben gıcık olabilerem o kader...
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl ben ikinizede gıcık olabilerem bacılar, gıcık gıcık dolaşırız nolcek
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl banada gıcık olun lütfen bugün mutlu günüm başka bi gün olsa belki alınabilirim plis
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl frozen sana da gıcık oldum işte... sardunyam zaten gıcık sen de gıpgıcık bi de kleopatra var etti 3
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl sirindirella sende gıcıkmısın ? yada oldunmu ? abla olsun sen benim bölede ablamsın
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl ipek ben sanada gıcık oldum ne sevgisi..bunlar sevilirmi seni de çooook seviyorummmm arkadaşım
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl cinderalla, ipek, frozen, egzorsist gıcık olduğum üyeelerrr o kadder
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl ama kıyamam sana, ne kadar iyi niyetlisin sen öyle ya, şakasına bile gıcık olamıyorsun... hadi aldım gıcığımı sana gıcık olmuyom,
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl ama kıyamam sana, ne kadar iyi niyetlisin sen öyle ya, şakasına bile gıcık olamıyorsun... hadi aldım gıcığımı sana gıcık olmuyom, teşekkür ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.