Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl ERBAY bana karşı haksızlık yapıyor,yoksa kendisinin karşısında değilim,çünkü tanımıyorum.
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Hadi bi koşu al da gel Güzelim ben karşısındayım Her zaman yanındayım O öyle acaişp bişi işte
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Gıcık olmadan önce bir sıkıntının olması gerekir.Halledilmesi gereken bir sıkıntı varsa hallederiz.Sağol NATALİA yalnız bırakmadın beni vaay halledilmesi gereken bi sıkıntı varsa hallerdersin ha tamam o zaman memati ve abdülheyi yolla ben sıkıntımı onlara söylerim polat abi... çekirge sen sus bakiim...
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl vaay halledilmesi gereken bi sıkıntı varsa hallerdersin ha tamam o zaman memati ve abdülheyi yolla ben sıkıntımı onlara söylerim polat abi... çekirge sen sus bakiim... Biri Polat'mı dedi
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl şuan meb e gıcığım eokul açılmıyor,madem açılmıcakdı nıye notları gırdırıyorlar ne bu ya,elimizle yazsak olmuyomuydu
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl dedi ne olcak gel hemen sende Kusur kalmayım demi ama kanbersiz düğün olurmu heçç
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 17 yıl Kusur kalmayım demi ama kanbersiz düğün olurmu heçç dügün mü ? ben neden davet edilmiyorum bana davet yok öyle mi
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Bizim düğünlerde oynanır oynayabiliyorsan gel oynarım tabiki senden güzel oynayacagım da kesin
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Görmem lazım tabi bunun icin de beni dügüne davet etmen gerkiyor
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl düğün mü kim kimle evleniyo nerde ve ne zaman Hahaha al işte tencere kapağı yere düşse oynayan biri daha
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl Lucimi cıx cıx insan heç luciye gıcık olabilirmi yasık değilmi luciye
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl Lucimi cıx cıx insan heç luciye gıcık olabilirmi yasık değilmi luciye yazık degil işte zaten sucu da bugün ona iyice gıcık oldum extra gıcıgımmm işte bugün ona
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.