Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
bütün üyelere gıcık oluyorum :devil: eminim bu saatten sonra onlarda bana olacak :w00t:

İlk gıcık olan üye ben olayım dedim :devil::w00t::lol:

• Cevaplar 922
  • Görüntü 57,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

hadi gönlün olsun o zaman sensin :devil::w00t:

Gönderi tarihi:

kendime gıcık oluyom

Gönderi tarihi:

kimseye gıcık olmuyorum. gıcık olduğum öss'de sıfır çekmiş acımasız davranıp mutlu oldum :devil: getlost: :(:crying:

kendimi kandırıyorum işte :(

Gönderi tarihi:

bugün herkese gıcık oldum......... :w00t:

Gönderi tarihi:
:clover: yine gıcık olmaya başlamışlar :clover:
Gönderi tarihi:

yeni bişey değil ipek;

bilirsin topiğin açılma nedeni bile bendim............evet bugün herkese gıcık oldum... :lol: ama sen üzerine alınma..... :closedeyes:

Gönderi tarihi:
yeni bişey değil ipek;

bilirsin topiğin açılma nedeni bile bendim............evet bugün herkese gıcık oldum... :lol: ama sen üzerine alınma..... :closedeyes:

:clover: sizleri seviyorum saygılar :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

En gıcık olduğum üye Suheda....

Gönderi tarihi:
En gıcık olduğum üye Suheda....

Bi tanısan kesin severisin ;):wub:

Gönderi tarihi:

taunas mıdır nedir uyuz oldum ona

Gönderi tarihi:

gıcık olma soda iç.. :huh:

Gönderi tarihi:

oda olur bakarsın :w00t: belkide :huh::)

Gönderi tarihi:

Ben üyelere diil de kendine şarkıcı denilen bi adam var Ekin diye ona gıcık oldummm <_< yanına da Seco diye birini bulmuşş al birini vur ötekinee <_< ııyykkk :blink:

Gönderi tarihi:

frozen :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:
frozen :whistling::w00t:

:wassat: sankim ben sana bayılıyom.. :getlost: tabiki kleo en gıcık olduğum :w00t: bide :shifty:

benimde :w00t:

:whistling: egzo tabikide.. :getlost: bu ikisi gibi çirkin gıcık yoktur zati bu forumda.. :w00t:

Gönderi tarihi:
:wassat: sankim ben sana bayılıyom.. :getlost: tabiki kleo en gıcık olduğum :w00t: bide :shifty:

:whistling: egzo tabikide.. :getlost: bu ikisi gibi çirkin gıcık yoktur zati bu forumda.. :w00t:

hayır canem..ben mükemmelim... :whistling:

egzo çirkin ve gıcıktır... bunuda belirteyim....ama sen fevkalede gıcıksın... -_-

Gönderi tarihi:

külliyen yalan :getlost:

benim kibin en şeker ve en tatlı ve dahi mütevazi birisine söylediğine bak.. :crying::shifty:

hala gıcık :w00t::hug:

Gönderi tarihi:

şok şeker valla.... :w00t:

senin eline gıcıklıkta kimse su dökemez canem..... :laughing:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.