Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl bütün üyelere gıcık oluyorum eminim bu saatten sonra onlarda bana olacak İlk gıcık olan üye ben olayım dedim
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl kimseye gıcık olmuyorum. gıcık olduğum öss'de sıfır çekmiş acımasız davranıp mutlu oldum getlost: kendimi kandırıyorum işte
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl yeni bişey değil ipek; bilirsin topiğin açılma nedeni bile bendim............evet bugün herkese gıcık oldum... ama sen üzerine alınma.....
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl yeni bişey değil ipek;bilirsin topiğin açılma nedeni bile bendim............evet bugün herkese gıcık oldum... ama sen üzerine alınma..... sizleri seviyorum saygılar
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl Ben üyelere diil de kendine şarkıcı denilen bi adam var Ekin diye ona gıcık oldummm yanına da Seco diye birini bulmuşş al birini vur ötekinee ııyykkk
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl frozen sankim ben sana bayılıyom.. tabiki kleo en gıcık olduğum bide benimde egzo tabikide.. bu ikisi gibi çirkin gıcık yoktur zati bu forumda..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl sankim ben sana bayılıyom.. tabiki kleo en gıcık olduğum bide egzo tabikide.. bu ikisi gibi çirkin gıcık yoktur zati bu forumda.. hayır canem..ben mükemmelim... egzo çirkin ve gıcıktır... bunuda belirteyim....ama sen fevkalede gıcıksın...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl külliyen yalan benim kibin en şeker ve en tatlı ve dahi mütevazi birisine söylediğine bak.. hala gıcık
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl şok şeker valla.... senin eline gıcıklıkta kimse su dökemez canem.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.