Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
:clover: sedelina o gıck yazısını nerden aldın hangi başlık saygılar öle birşey yazmam mümkün degil :clover:

sevgili ipek bu sedelina pek bi nefret dolu..çocukluğuna kadar iniyo bu iş :w00t: ..o yapmıştır zannımca :whistling:

• Cevaplar 922
  • Görüntü 57,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
sevgili ipek bu sedelina pek bi nefret dolu..çocukluğuna kadar iniyo bu iş :w00t: ..o yapmıştır zannımca :whistling:

:clover: lütfen gerceği söyleyin saygılar :clover:

Gönderi tarihi:
:clover: sedelina o gıck yazısını nerden aldın hangi başlık saygılar öle birşey yazmam mümkün degil :clover:

:clover: öyle bir yazım olması mümkün değil :clover:

alıntı yapınca senın yazını değiştirebılıyorum yanı herkes yapabılır.bu oyun sadece kızma sakın bizeee :crying:

Gönderi tarihi:
sedelina canem kendine gel :blink:

aloooo bakırköymüüü..immmddddaaaaaaaatttttttttttt :w00t::whistling:

evet bırasdan hepinisi testereden geçirecem kan göruyorum heryer kırmızı hertaraf kan kokuyooo :devil:

Gönderi tarihi:
alıntı yapınca senın yazını değiştirebılıyorum yanı herkes yapabılır.bu oyun sadece kızma sakın bizeee :crying:

:clover: teşekkür ederim çünkü şaşırdım saygılar :clover:

Gönderi tarihi:

sevgili ipek lütfen kızma bize..oyun oynuyorduk ..üzdüysem özür dilerim.. :clover:

Gönderi tarihi:
evet bırasdan hepinisi testereden geçirecem kan göruyorum heryer kırmızı hertaraf kan kokuyooo :devil:

:blink::wacko: ehem kehem şey benim biraz işim çıktıda..görüşürüz bir kaç yıl sonra... :sweatingbullets::w00t:

Gönderi tarihi:
sevgili ipek lütfen kızma bize..oyun oynuyorduk ..üzdüysem özür dilerim.. :clover:

tabiki önemli degil başka yazı olsa inacam da öle yazı mümkün degil sizde kusura bakmayı :clover: biraz da benim bilmemem den oldu saygılar :clover:

Gönderi tarihi:
tabiki önemli degil başka yazı olsa inacam da öle yazı mümkün degil sizde kusura bakmayı :clover: biraz da benim bilmemem den oldu saygılar :clover:

peki ipek sevındım,ama frozene kızabılırsın fesad o fesad :w00t:

Gönderi tarihi:

söyleyene bi bakın hele :w00t:

Gönderi tarihi:
:blink::wacko: ehem kehem şey benim biraz işim çıktıda..görüşürüz bir kaç yıl sonra... :sweatingbullets::w00t:

oyy canım bırden öpesim geldi seniiii.(hannıbal smıleyi) :devil:

Gönderi tarihi:
peki ipek sevındım,ama frozene kızabılırsın fesad o fesad :w00t:

:clover: niye kızıyoruz ki sevmek varken saygılar :clover:

Gönderi tarihi:
:clover: niye kızıyoruz ki sevmek varken saygılar :clover:

ne kadar haklısınız sevgili ipek..bende çok söylüyorum sedelinaya ama içi fesat olduğundan göremiyor gerçekleri.. :closedeyes: oysa ben onu çok seviyorum.. :pinch:

Gönderi tarihi:
çok uzattınız gıcık oldum size :whistling::hug:

:clover: leylam arkadaşım sen de mi gıcık oldun :clover:

Gönderi tarihi:
çok uzattınız gıcık oldum size :whistling::hug:

aha bırı daha bızde gıcık olacak adam arıyoduk :devil:

Gönderi tarihi:
:clover: leylam arkadaşım sen de mi gıcık oldun :clover:

evet bı bardak su versek ya :crying:

Gönderi tarihi:

aman bi gıcık olan bir sürü gıcık kazanıyormuş :w00t:

ipek oyun icabı arkadaşım :)

Gönderi tarihi:

ben dünyaya gıcığım :huh::o:w00t:

Gönderi tarihi:
aha bırı daha bızde gıcık olacak adam arıyoduk :devil:

sedelinacım :w00t: bu nenem pek iyi bir gıcık olunacak gibi duruyor :getlost: ..ne dersin canem :w00t:

Gönderi tarihi:

evet iyi bı aday :devil:

Gönderi tarihi:

tabi gelin gelin üçer beşer,birbirinize gıcıkken şimdi bana karşı mı müttefik oldunuz :crying:...:w00t:

Gönderi tarihi:
tabi gelin gelin üçer beşer,birbirinize gıcıkken şimdi bana karşı mı müttefik oldunuz :crying: ... :w00t:

:clover: leylam arkadaşım ben sana gıcık degilim :clover:

Gönderi tarihi:

hayat bu nenecim :whistling: ..şartlar neyi gerektirirse :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.