Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl sedelina o gıck yazısını nerden aldın hangi başlık saygılar öle birşey yazmam mümkün degil sevgili ipek bu sedelina pek bi nefret dolu..çocukluğuna kadar iniyo bu iş ..o yapmıştır zannımca
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl sevgili ipek bu sedelina pek bi nefret dolu..çocukluğuna kadar iniyo bu iş ..o yapmıştır zannımca lütfen gerceği söyleyin saygılar
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl sedelina o gıck yazısını nerden aldın hangi başlık saygılar öle birşey yazmam mümkün degil öyle bir yazım olması mümkün değil alıntı yapınca senın yazını değiştirebılıyorum yanı herkes yapabılır.bu oyun sadece kızma sakın bizeee
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl sedelina canem kendine gel aloooo bakırköymüüü..immmddddaaaaaaaatttttttttttt evet bırasdan hepinisi testereden geçirecem kan göruyorum heryer kırmızı hertaraf kan kokuyooo
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl alıntı yapınca senın yazını değiştirebılıyorum yanı herkes yapabılır.bu oyun sadece kızma sakın bizeee teşekkür ederim çünkü şaşırdım saygılar
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl alıntı yapınca senın yazını değiştirebılıyorum yanı herkes yapabılır.bu oyun sadece kızma sakın bizeee sevgili ipek lütfen kızma bize..oyun oynuyorduk ..üzdüysem özür dilerim..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl evet bırasdan hepinisi testereden geçirecem kan göruyorum heryer kırmızı hertaraf kan kokuyooo ehem kehem şey benim biraz işim çıktıda..görüşürüz bir kaç yıl sonra...
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl sevgili ipek lütfen kızma bize..oyun oynuyorduk ..üzdüysem özür dilerim.. tabiki önemli degil başka yazı olsa inacam da öle yazı mümkün degil sizde kusura bakmayı biraz da benim bilmemem den oldu saygılar
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl tabiki önemli degil başka yazı olsa inacam da öle yazı mümkün degil sizde kusura bakmayı biraz da benim bilmemem den oldu saygılar peki ipek sevındım,ama frozene kızabılırsın fesad o fesad
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl ehem kehem şey benim biraz işim çıktıda..görüşürüz bir kaç yıl sonra... oyy canım bırden öpesim geldi seniiii.(hannıbal smıleyi)
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl peki ipek sevındım,ama frozene kızabılırsın fesad o fesad niye kızıyoruz ki sevmek varken saygılar
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl niye kızıyoruz ki sevmek varken saygılar ne kadar haklısınız sevgili ipek..bende çok söylüyorum sedelinaya ama içi fesat olduğundan göremiyor gerçekleri.. oysa ben onu çok seviyorum..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl çok uzattınız gıcık oldum size leylam arkadaşım sen de mi gıcık oldun
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl çok uzattınız gıcık oldum size aha bırı daha bızde gıcık olacak adam arıyoduk
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl leylam arkadaşım sen de mi gıcık oldun evet bı bardak su versek ya
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl aman bi gıcık olan bir sürü gıcık kazanıyormuş ipek oyun icabı arkadaşım
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl aha bırı daha bızde gıcık olacak adam arıyoduk sedelinacım bu nenem pek iyi bir gıcık olunacak gibi duruyor ..ne dersin canem
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl tabi gelin gelin üçer beşer,birbirinize gıcıkken şimdi bana karşı mı müttefik oldunuz ...
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl tabi gelin gelin üçer beşer,birbirinize gıcıkken şimdi bana karşı mı müttefik oldunuz ... leylam arkadaşım ben sana gıcık degilim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.