Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl belli belli... off yaa insana gıcık demesi bile çok garip..... evet bi klüp şart sankii...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl iyi madem geldim ben.... bizde dernek,klüp,ortak dükkan maşallahımız var.. forumun ticaretçi gıcıkları olduk farkındaysan...
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl Bütün gıcıklar burada toplan mış Lem senden daha gıcık kimse yok şu forumda ben su getirecem hemde bir kova aklın başına gelsin emii geçmedi gıcığım su nerde kaldı
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl şuan da dudağımda var bi tane kıs, içmezsem olmuyor kendime gıcığım var
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl gıcğım gıcıksın gıcık gıcığız gıcıksınız gıcıklar geniş zaman çekimi
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl peki yakın zaman çekiminde gıcık kavramını işleyiniz sayın sedelina
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl en en en gıcık frozenyumote diloş leylam siyahx egzorsist murtisan size gıcık oluyom çabuk su getirin bir bardak fazlasıyla su getireyimde, listendekileride boğuver içinde
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 18 yıl sana gıcık oluyorum ne tesadüf bende sana fazlasıyla su getireyimde, listendekileride boğuver içinde sağol ben suyumu aldım, gıcığım geçti
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.