Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 sabah okul gitmek veda üzgün sabah okula gitmek mi veda edeli yıllar oldu ben var üzgün olmak saksağan jandarma süs sayaç arazi.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 sayac kendı halınde donerken,arazıde saksagan ötüyor,jandarma da suslenmıs gelıyordu. sacmalardan secmelerı okudunuz..ıste benım kelımelerım fare yastık corba soguk gul Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 sayac kendı halınde donerken,arazıde saksagan ötüyor,jandarma da suslenmıs gelıyordu. sacmalardan secmelerı okudunuz..ıste benım kelımelerım fare yastık corba soguk gul fare deliğinden başını çıkarmış kemirecek yastık arıyordu çorba içen ev sahibi ise soğuk kış günü eşine içini ısıtacak bir gül verme anını kolluyordu.. saman yumurta peynir niyet çomak Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 samanların ıcıne bıraktıgı yumurtayı bulamayan tavuk,peynırı comakla durtuklemeye nıyetlenen cocuga gıdakladı.. ütü sarmaşık terlik korku tırnak Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 ütü sarmaşık terlik korku tırnak ütü yaparken sarmaşık gibi karmaşık olan saçını topladıktan sonra korku ile etrafına bakındı ve tırnak makası hala koyduğu yerde duruyordu... sevinç bal bağırsak kuş zeytin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Arkadaşlar ben 5 kelime yazacağım siz onları 1 cümlenin içinde kullanacaksınız.Kullanan da 5 yazacak ve öyle öyle devam edecek... baslıyorum...ıste kelımelerım... AŞIK,MÜPTELA,SARHOŞ,BİLGİSAYAR,ŞARAP. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Sabah okula üzgün bir veda ile gitmek istemezdim... Dergah-Feriştah-Klavye-Serpinti-Psikodinami Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 müptela bir aşık olup bilgisayar başında şarap içerek sarhoş olmak istiyorum sevgi çuval göl merdiven yemek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.