Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Olur.. başkaaa.. yaa..estikçeyle burada buluşacaktık bi derdi vardı dr ..gidelim diye tutturdu ....(bu dr.. kıza bişey yapmış olmasın..) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Hanginiz hasta..? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Hanginiz hasta..? sen dr. değilmisin bil bakalım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sen dr. değilmisin bil bakalım doktor bizimle ilgilenmiyor...hadi dostum elbet bi gün hıncımızı alırız... ben kaçtım....hoşçakalın... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sen dr. değilmisin bil bakalım Muayene etmeden bilemem canım.. Öhö de bakim.. Steteskopum o gün kayboldu koltuk ve masa takvimimle birlikte.. Steteskopum olsa sırtınıda dinlerdim ama neyse.. Öhö de sadece.. Bilmeyenler için.. This is a steteskop.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Muayene etmeden bilemem canım..Öhö de bakim.. Steteskopum o gün kayboldu koltuk ve masa takvimimle birlikte.. Steteskopum olsa sırtınıda dinlerdim ama neyse.. Öhö de sadece.. Bilmeyenler için.. This is a steteskop.. ne diyelim hırkızın eline sağlık ..eller dert görmesim (alacağın olsun estikçe...unutmam bunu ) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 dr bey pisikiyatriden' de anlıyormusunuz ? aramızda şizofrenlerde olamazmı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 dr bey pisikiyatriden' de anlıyormusunuz ? aramızda şizofrenlerde olamazmı O işlere figgaro bakıyor.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ne diyelim hırkızın eline sağlık ..eller dert görmesim (alacağın olsun estikçe...unutmam bunu ) ya kısım bak şimdi...dersler...dersler...dersler...demiş kim dediyse.... benim bi suçum yok ama yaa...alınıklık yapma şimdi....ben istemez miyim şöle altını üstüne getirelim hastanenin ama napalım kader... şükür tabi halimize... ama elbet günü gelir yaf... doktor bişey sorucam...çok kararsız kaldım...kararsız anlarında insan ne yapar ki... yoksam bunun içinde figgaroma mı başvurucam.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 aaa hasta gelmişş yok canım şükür iyiiym...sadice kafam karışık o kadar.... yani pabuç dillim öle olsun.... kelebek iyi yavv...uçuyor en azından..ama şu kararrsızlığa bi çare...bi çare.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bi ağrı kesici versem Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 doktor bişey sorucam...çok kararsız kaldım...kararsız anlarında insan ne yapar ki... yoksam bunun içinde figgaroma mı başvurucam Kararsızlık hayalle gerçeğin dikey çelişme durumunda ortaya çıkan propertiselseksionifik bir iz düşüm paordoksudur.. Ellerini kenetle ve kafanı ellerinin altına koy, öylece bir kaç dakika bekle ardından iki kez geri takla bir amut birde havada çift parende at.. Sonra otur, oturduğun yerde içinden birden bine kadar say, sonra binden bire kadar geri say.. Tekrar ayağa kalk ve ellerini duvara daya ve kafanı hafif hafif duvara vur.. Son olarak duvara sırtını dön ve yaslan, kararsız kaldığın şeyleri tekrar düşün tabi unutmadıysan.. Mutlaka birinde birine karar vereceksin.. Geçmiş olsun.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Kararsızlık hayalle gerçeğin dikey çelişme durumunda ortaya çıkan propertiselseksionifik bir iz düşüm paordoksudur.. Ellerini kenetle ve kafanı ellerinin altına koy, öylece bir kaç dakika bekle ardından iki kez geri takla bir amut birde havada çift parende at.. Sonra otur, oturduğun yerde içinden birden bine kadar say, sonra binden bire kadar geri say.. Tekrar ayağa kalk ve ellerini duvara daya ve kafanı hafif hafif duvara vur.. Son olarak duvara sırtını dön ve yaslan, kararsız kaldığın şeyleri tekrar düşün tabi unutmadıysan.. Mutlaka birinde birine karar vereceksin.. Geçmiş olsun.. doktor izninle bişi sölicem...bana bunları yapmam için bi fizik tedavi uzmanı gerek... tanrım parande at... bi eğitimden geçmem gerek sanırım bu iyileşme tarzı için... ama denicem kesinlikle... ee insan delüü olmasın... bakalım işe yarıcak mı... teşekkürler doktorrr.... işe yaramazsa kapındayım tekrar.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Dr. topikler arasında dolanırken başım dönüyo, tam yazacakken 60 sn bekle diyo bide bazılarının hızına yetişemiyom acaba neden Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Dr. topikler arasında dolanırken başım dönüyo, tam yazacakken 60 sn bekle diyo bide bazılarının hızına yetişemiyom acaba neden şu an doktor meşgul... sanırım biraz beklicez.... ee napsak ki... ? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 tavla oynayın derim ben Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 şu an doktor meşgul... sanırım biraz beklicez.... ee napsak ki... ? yok bu kez yemezler ben kacıyom Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 tavla oynayın derim ben yok yok...olmaz....daha güzel şeyler olmalı... doktorun odasında biraz zıplasak mı koltukların üstünde acaba.... --bu sefer de sen mi kaçıon... --- sen bilürsün... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Dr. topikler arasında dolanırken başım dönüyo, tam yazacakken 60 sn bekle diyo bide bazılarının hızına yetişemiyom acaba neden Bu duruma göre sende ülser var.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Bu duruma göre sende ülser var.. peki çok yalan söyleyen;çogul kişiliğe sahip bi tanıdığım var, ona ne önerirsiniz Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 peki çok yalan söyleyen;çogul kişiliğe sahip bi tanıdığım var, ona ne önerirsiniz pişt.....benim moralim bozuldu biraz ya....hem bu bahsettiğin benim demi... ben sana ne zaman yalan söyledim...şakalarım hariç.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 pişt.....benim moralim bozuldu biraz ya....hem bu bahsettiğin benim demi... ben sana ne zaman yalan söyledim...şakalarım hariç.... kıs pişt deme bana;sevmiyom o kelimeyi,yolda giderken arkandan falan söylerler; sankim ciddiyet eksikliği var gibi o kelimede; hem sen niye üzerine alınıyonki, bilirsin sana kısamam ben ,ama sakın beni bişey hırzızı tutma(onun ne olduğunu biliyorsun galiba,) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 kıs pişt deme bana;sevmiyom o kelimeyi,yolda giderken arkandan falan söylerler;sankim ciddiyet eksikliği var gibi o kelimede; hem sen niye üzerine alınıyonki, bilirsin sana kısamam ben ,ama sakın beni bişey hırzızı tutma(onun ne olduğunu biliyorsun galiba,) efet...biliyorum...ben üzülüyorum çünkü birden sıkıntı kapladı ruhumu... ondan alındım sanırım... hem sen bana kısma...sen bana kısarsan üzülür kelebek daha çok.... o zmaan sana heyy diyim.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 efet...biliyorum...ben üzülüyorum çünkü birden sıkıntı kapladı ruhumu... ondan alındım sanırım... hem sen bana kısma...sen bana kısarsan üzülür kelebek daha çok.... o zmaan sana heyy diyim.... hergün gereksiz yere polikliniğe gelen mannaklardan olduk bizde bu dohdorun geleceği yok , oysam bana bigün kaz getirdiler hasta diye onlarla bilem ilgilenmiştim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.