Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 doktur erkek hasta kıs nataşaya benziyodu ........kimse duymasın Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 kiz kac burdan......... simdi bu bizi.. tübe tübe.. üfürük cüye giderim daha iyi.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 ben kaçıyom sen de kaç kıs Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 bekle beni.. yetisiyim sana... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Kleopatra.07 kulaklarında problem yok... Sağlıklısın herşeyi duyuyorsun.. Duymuyorum dediğin şeyler, işine gelmeyen şeyler.. Evet sıradaki.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 kötü doktor...........bi ilaç bilem yasmadı........bide hemşerim olacak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 benim bu aralar çok başım ağrıyor kral migren olmadığını biliyorum ama ne ? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Jön yinemi içtin.. Hemşire alımı yapalım dedik, kimse baş vurmadı, şimdi kim yapacak sana kahveyi..? Bak en iyisi kalk fincanları kırmadan ikimizede birer kahve yap, hasta yokken birer kahve içelim dertleşelim.. Kızlarr sakın hemşirelik için başvurmayın,baksanıza doktor bey hemşireden çok ayak işlerinde kullanacağı birini arıyor Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Kızlarr sakın hemşirelik için başvurmayın,baksanıza doktor bey hemşireden çok ayak işlerinde kullanacağı birini arıyor allah korusun kizz... daha dün kadin hastayi aldi odasina yarim saat cikmak bilmedi.. doktorluk belgesini yolda bulmus.. tübe tübe... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 puhahahahahahha ya doktoru iki arada bırakmışsınız ya hangi birinize yetişsin adamcağız. bi hastaya bakmak yarım saatse bize sıra gelmez zati Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Kızlarr sakın hemşirelik için başvurmayın,baksanıza doktor bey hemşireden çok ayak işlerinde kullanacağı birini arıyor İki fincan kahve için mi tüm bunlar.. Yani iki fincan kahve yapıverse hemşire hanım elimi kırılır.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 yaaa...dr.bugün gıck olamıyorum.... uyuz olamıyorum... kıl olmuyorum... beni sevmeyenlere bile kızamıyorum .. .. .sence sorunum nedir Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 İki fincan kahve için mi tüm bunlar.. Yani iki fincan kahve yapıverse hemşire hanım elimi kırılır.. Bilmem..kırılmaz heralde Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 yaaa...dr.bugün gıck olamıyorum.... uyuz olamıyorum... kıl olmuyorum... beni sevmeyenlere bile kızamıyorum .. .. .sence sorunum nedir Mide kanaması geçiriyorsun.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Mide kanaması geçiriyorsun.. napmam gerekiyor, ölcem mi,şimdi gencecik yaşta ,bana burada kan verende olmaz kesin kanamadan giderim ben, Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Lilacın kanı uyar, iste ondan.. Zaten yakın, bizim civarlarda kendisi.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Lilacın kanı uyar, iste ondan..Zaten yakın, bizim civarlarda kendisi.. Yok ben uzaklardayım hem kana ihtiyacı yok onun bişicik olmaz merak etmeyin Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Lilacın kanı uyar, iste ondan..Zaten yakın, bizim civarlarda kendisi.. lilac verirmisin.... .ne kadar yakınsın ölmeden yetişebilirmisin o sankim lazdı yanlışmı hatırlıyom ..laz kanı istemem ben. gurubum uymas.... genç yaşta gidecem ben Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 lilac verirmisin.... .ne kadar yakınsın ölmeden yetişebilirmisin o sankim lazdı yanlışmı hatırlıyom ..laz kanı istemem ben. gurubum uymas.... genç yaşta gidecem ben Laz diilim ama olsam da vermem bu lafın üstüne laz kanının nesi varmışş hıhh Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 birisi gıcık oluyomuş kıs bana uyuşmaz yani....... genç yaşta gidecem ben Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Tamam ağlama.. Vaz geçtim mide kanaması geçirmiyosun.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Tamam ağlama..Vaz geçtim mide kanaması geçirmiyosun.. çok kahve içiyosun sende hazımsızlık bide selülit yapar işini aksatıyorsun bu arada o zaman benim neyim var.......???????* Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Uykum gelmiyo .. ama gözlerim siskin.. nedcen simidi??? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Uykum gelmiyo .. ama gözlerim siskin.. nedcen simidi Gözlerine patetes dilimi sar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.