Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl ben artık iflah olmam. hayaletlerimle başbaşa kalıcam biraz ha bide doctor konyalımı gerçek cevap isterim
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Heh bu da oldu,götürün artık.. :D YAni diyorsun ki: Konya'lıdan başkasına baktırmam,Konya'lım yürüü..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Kıtoloji diye bir tıp bölümü varsa,neden olmasın Kıt kim..? Bi muayene edeyim akut kıt mı, kronik kıt mı..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Heh bu da oldu,götürün artık.. :D YAni diyorsun ki... tüüüüüüü....... afyonun kaymağı diyordum....
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl sonunda tanış cıkıcam ....... Ha sen beni biri sanıyorsun..Ama yanılıyorsun..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl ben izmir falan göktepelimi manisalımı,trabzonlumu, onu anlamaya çalışıyom
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Yazar İki Selçuklu torunuyuz biz.. Ama lütfen kaymak ve diken tartışmalarına girmeyelim Kleopatra.07 olur mu..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl benım kafam cok ıyı ılac olarak doktor senden bır fıncan kahve ıstıyorum
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl doktor hiç bi şey duymuyom... gonyadaki dokturamı gitsem acaba
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Yazar benım kafam cok ıyı ılac olarak doktor senden bır fıncan kahve ıstıyorum Jön yinemi içtin.. Hemşire alımı yapalım dedik, kimse baş vurmadı, şimdi kim yapacak sana kahveyi..? Bak en iyisi kalk fincanları kırmadan ikimizede birer kahve yap, hasta yokken birer kahve içelim dertleşelim..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Yazar galiba doktorda duymuyo Ok duydum seni ama jönle kahve içiyoduk içerde.. Demek kulaklarından rahatsıssın.. Beni duyormusun şuan..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl sıra benimdi çekilsene. hey hasta bekliyor oh oturup kahve içiyorlar .sizi sabem eşikayet edecem
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl ben gıcıklandım kıs bunlar başka iş yapıyorlar muayene adı altında.... yarım saattir içerdeki hasta çıkmadı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.