Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 :P yaaa işteee düştün mü elime bana yannış ilaç wermişiiiiinnn içtiiim boğasııım şiştiii alerji olduuuumm.....ellerim şiştiiiii imdaaaaaaaattttttt Hmmm işte bu çok kötü.. Bu hastalığa ilaç yok.. Dur sana bir ilaç tarifi vereyim kendi ilacını kendin yap.. 2 Adet rüzgar değmemiş söğüt yaprağı, 1 Adet 7 koca karının yedi kere bastığı çayır otu tutamı.. 3 yaşında üç tilkinin kuyrukları.. Yapılışı: Rüzgar deymemiş söğüt yaprağıyla, yedi kocakarının yedi kere bastığı çayır otunu bir kapta ez üzerine yılın ilk yağmurunun inek izinde biriken suyundan ilave et.. Üç gün üç gece kaynat.. Tilki kuyruklarını tutam yap ateşi körükle.. Üçüncü günün sonunda kabı ateşten indir ve ilacın hazır.. Bişiyin kalmayacak.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 mıdem yanıyor acım evde ekmek yok rakıda bıtmıs uykusuzum ayaklarım agrıyor Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Miden mi yanıyor.. Acil mide nakli yapmamız lazım.. Miden çürümüş, çok bile dayanmış.. Mide olmayınca ekmeği napcan.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 haklısın tades zaten doktora gıttım gıtmez olaydım herseyı yasakladı bana butun acıyı baharatları ve alkolu doktor ekmegı yasaklamadı ama Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Vala burası kızılay değil.. Ekmek dağıtmıyoruz.. Mide naklet dersen hemen yapayım.. Getir sağlam bi mide.. Ne midesi olursa olsun farketmez.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 mıdenın yanında bıde karacıger getırmem gerek karacıger naklıde yap bana karacıgerde curumeye basladı bu alkol tum vucudumu esır aldı kansermıyım yoksa ben sırozda olabılır mıdeyı ben getırım karacıgerı de sen bul anlastıkmı 1 mıdeye karacıger bedava yanı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 İLAN Hastanemize iki hemşire alınacaktır.. Hemşirelerde aranan şartlar..: 1- Uzun boylu, sarışın.. 2- Bakımlı, kültürlü.. 3- Leb demeden nohut, fındık, fıstık, bulgur, kuru fasülye vs anlayacak derecede akıl.. 4- Bilgi farketmez akıllı olsun yeter, öğretiriz.. Müracat Adresi: Turkish-media cad. Havadan sudan. sok. Doktor topic.. No:0,01 Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 HEMŞİRELİK BAŞVURUSU: 1-Çalışkanım 2-Zekiyim 3-İnsancılım 4-Sabırlıyım 5-Kan görünce bayılmam Sayın doktor Sedat malesef sarışın ve uzun boylu değilim Ama bu hemşire olabilmek için önemli bir kriter değildir heralde Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 şimdi şöyle başlayım.... ne uyuabiliyorum ne de ayakta durabilecek kadar kuvvetliyim... karnım aç bunu hissediyorum ama ağzıma bir lokma alamıyorum... canım sıkılıyo arkadaşlarla takılayım biraz diyorum;ama 30 saniye sonra karşımdakini boğasım geliyor... yapacak bişey yook film izleyeyim diyorum;ilk fragmandan sonrasını hatırlamıyorum.... yaptığım hiçbirşeyden zewk almıyorum... bu aralar kurabildiğim tek hayal; bizim kampüsü havaya uçurabilecek kadar patlayıcı yapıp yapamayacağım...... bunlar yetmiyormuş gibi sol yanağım şişti galiba içerde kalan 20liklerden biri dışarı çıkmak istiyo..... nese doktor bey sorum şu: ben ölecek miyim???........ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 şimdi şöyle başlayım....ne uyuabiliyorum ne de ayakta durabilecek kadar kuvvetliyim... karnım aç bunu hissediyorum ama ağzıma bir lokma alamıyorum... canım sıkılıyo arkadaşlarla takılayım biraz diyorum;ama 30 saniye sonra karşımdakini boğasım geliyor... yapacak bişey yook film izleyeyim diyorum;ilk fragmandan sonrasını hatırlamıyorum.... yaptığım hiçbirşeyden zewk almıyorum... bu aralar kurabildiğim tek hayal; bizim kampüsü havaya uçurabilecek kadar patlayıcı yapıp yapamayacağım...... bunlar yetmiyormuş gibi sol yanağım şişti galiba içerde kalan 20liklerden biri dışarı çıkmak istiyo..... nese doktor bey sorum şu: ben ölecek miyim???........ Hmm... Sayın gull.. Uykusuzluk, kuvvetsizlik ve canın istediği halde yemek yiyememen bağırsak tenyalarıyla ilgili olabilir.. Psiklojikte olabilir, istersen birde Figgaroyada görün.. Arkadaşlarını boğasın gelmesi, boğmaca hastalığına yakalanmış olabilirsin.. Kampüsü havaya uçurma isteğine bişi diyemicem terörle mücadeleye girer bu..: Sol yanağının şişmesi, ağzında sakız kalmış olabilr.. Sakız varmı ağzında bi kontrol et.. Geçmiş olsun.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Hmm...Sayın gull.. Uykusuzluk, kuvvetsizlik ve canın istediği halde yemek yiyememen bağırsak tenyalarıyla ilgili olabilir.. Psiklojikte olabilir, istersen birde Figgaroyada görün.. Arkadaşlarını boğasın gelmesi, boğmaca hastalığına yakalanmış olabilirsin.. Kampüsü havaya uçurma isteğine bişi diyemicem terörle mücadeleye girer bu..: Sol yanağının şişmesi, ağzında sakız kalmış olabilr.. Sakız varmı ağzında bi kontrol et.. Geçmiş olsun.. ne yani ben şimdi ölmiyecek miyim...bak doğruyu söle.... bu arada ben çoktandır sakız çiğneyemiyordum,ne zamandan beri ağzımda kalmış bilmem.....yaw şansa bak; ben vizite ücreti ödemedim, bu seferki muaynede beleşe geldi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 ne yani ben şimdi ölmiyecek miyim...bak doğruyu söle.... ŞİMDİ ÖLMESENDE İLERDE ÖLECEKSİN... İLERDE BİR GÜN.. BENDE SENDE O DA.. BELKİ ADADA.. BELKİ ODADA.. BELKİ OVADA.. BELKİ DAĞDA.. BELKİ BAĞDA.. BELKİ SAĞDA.. BELKİ SOLDA.. BELKİ YOLDA BELKİ ÇÖLDE.. BELKİ GÖLDE.. BELKİ KARDAN KAYACAKSIN BELKİ YARDAN DÜŞECEKSİN NE BİLİM İŞTE BİR GÜN BİR YERDE Ö-LE-CEK-SİN... Ö-LE-CE-ĞİZ.. Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 ŞİMDİ ÖLMESENDE İLERDE ÖLECEKSİN...İLERDE BİR GÜN.. BENDE SENDE O DA.. BELKİ ADADA.. BELKİ ODADA.. BELKİ OVADA.. BELKİ DAĞDA.. BELKİ BAĞDA.. BELKİ SAĞDA.. BELKİ SOLDA.. BELKİ YOLDA BELKİ ÇÖLDE.. BELKİ GÖLDE.. BELKİ KARDAN KAYACAKSIN BELKİ YARDAN DÜŞECEKSİN NE BİLİM İŞTE BİR GÜN BİR YERDE Ö-LE-CEK-SİN... Ö-LE-CE-ĞİZ.. Daha hayata doymadan sen hepimizi öldürdün yaw... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 [quote name='xlark tades' date='Feb 11 2007, 07:53 PM' post='473343' Psiklojikte olabilir, istersen birde Figgaroyada görün.. bence hepsini figaroya gönder yada bakırköye Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 bence hepsini figaroya gönder yada bakırköye Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 dohtur bey, kulaklarım çınlıyor acep nidendir? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 tabi bakırköyü bilmediği için anlamadı sedat abi bakırköyden kastı bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine demek istedi teyzem süpersin teyze ya bu arada istanbulda oturuyo olmalısın dimi teyze?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 bakırköyden kastı bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine demek istedi teyzem Anlamadığım neden hepsini Bakır köye göndereyim idi.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 ben anlamamışım o zaman Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 dohtur bey kulaklarım çınlıyooo dedim hiç ilgilenmiyon, yoksa senin kulaklarında mı çınlıyo Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 dohtur bey, kulaklarım çınlıyor acep nidendir? Ne çınlamasına benziyor.. Çan, çıngıraklı yılan, tencere, tava... ? Ayrıca çınlama mı , tınlama mı..? Tşhisi iyi koymam lazım.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 gıcık bi doktor gözüm tutmadı başka doktara gidecem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 gıcık bi doktor gözüm tutmadı başka doktara gidecem E zaten bu doktar değil,doktor.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 sahtemiymiş ne kadarda masum görünüyo oysa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Bana kıt mı demiştin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.